• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Φεβρουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Η σημερινή πτυχή ενθαρρύνει το γέλιο. Εάν σκέφτεστε να ενημερώσετε κάποιον ειδικό για το πώς αισθάνεστε, τότε μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Έχετε την πίστη και την εμπιστοσύνη να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί, και είναι πολύ πιθανό να αισθάνονται τον ίδιο τρόπο για εσάς. Υπάρχει μεγάλη ζεστασιά και γενναιοδωρία στην ημέρα, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο.

  Ταύρος: Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για όλα τα είδη κοινωνικών περιστάσεων, με την ευνοϊκή πτυχή σήμερα. Εάν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, τότε μπορείτε και οι δύο να βρείτε τη ζωή σας εμπλουτισμένη από έναν νέο κύκλο φίλων. Εάν είστε αδέσμευτοι, τότε συμπεριλάβετε λίγο μωβ στη στολή σας για να προσελκύσετε ένα ενδιαφέρον χιουμοριστικό ερωτικό ενδιαφέρον και φροντίστε να έχετε μερικά νέα αστεία για να μοιραστείτε.

  Δίδυμοι: Η ενέργεια είναι μεγάλη για όλες τις ρομαντικές σας προσπάθειες σήμερα. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, τότε θα πρέπει να είναι μια υπέροχη εμπειρία, καθώς και οι δύο θα θέλετε να κάνετε ο ένας τον άλλον να αισθάνεται πολύ καλά. Εάν συναντάτε αυτό το άτομο για πρώτη φορά, τότε περιμένετε μερικές υπέροχες συνομιλίες που θα γεμίσουν με πραγματική ζεστασιά – και οι δύο θα έχετε ένα καλό γέλιο.

  Καρκίνος: Μπορείτε να προχωρήσετε με τόλμη στην τελευταία σας ρομαντική συνάντηση που αισθάνεστε πολύ καλά σήμερα. Η πλανητική ευθυγράμμιση σημαίνει ότι έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο αντίκτυπο που σίγουρα δεν θα χαθεί στην τελευταία σας αγάπη. Η εμπιστοσύνη σας είναι υψηλή και το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά συναρπαστικά θέματα συνομιλίας και μερικά γευστικά αστεία για να κάνετε την ημέρα πραγματικά ολοκληρωμένη.

  Λέων: Η πλανητική ευθυγράμμιση σήμερα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να δείτε μια ελαφρύτερη εικόνα μιας τρέχουσας σχέσης. Εάν έχετε περάσει από ένα τραχύ μπάλωμα όπου τα πράγματα έχουν τεταθεί μεταξύ σας, σίγουρα θα επωφεληθείτε από το γέλιο και το καλό χιούμορ που προκαλείται σήμερα. Ακόμα καλύτερα, βγαίνετε κάπου ξεχωριστό και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει. Αυτό θα το βρείτε πολύ αναζωογονητικό!

  Παρθένος: Η σημερινή πλανητική ευθυγράμμιση το καθιστά μια υπέροχη μέρα για ένα αυτοσχέδιο πάρτι, στο οποίο μπορεί να είναι καλό να προσκαλέσετε επισκέπτες με κάποια νέα και πολύ διαφορετικά ενδιαφέροντα από τα δικά σας. Αν είστε γοητευμένοι από την τέχνη, τότε πάρτε μερικούς εξωφρενικούς καλλιτέχνες να παρευρεθούν. Εάν αγαπάτε τους ίδιους τους ανθρώπους, τότε ενθαρρύνετε μερικούς πολύ πρωτότυπους τύπους για να κάνετε ολόκληρο το γεγονός να τρέξει με μια κούνια.

  Ζυγός: Παρόλο που μπορείτε να είστε πολύ πιστοί σε έναν σκοπό ή ένα άτομο, μερικές φορές πολύ καιρό αφού η σχέση σας έχει πάψει να είναι επικερδής, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε τις συγκινήσεις της δυσαρέσκειας όσον αφορά μια συγκεκριμένη συνεργασία. Η πτυχή της ημέρας μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεστε μια αίσθηση περιορισμού παρά την ευτυχία. Σήμερα μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό.

  Σκορπιός: Η παρούσα διαμόρφωση των πλανητών σημαίνει ότι μερικά πολύ απροσδόκητα γεγονότα μπορεί να αλλάξουν την πορεία της ερωτικής σας ζωής σήμερα. Μπορεί να έχετε προγραμματίσει να βγείτε έξω, χωρίς να περιμένετε τίποτα να συμβεί, αλλά μπορεί τότε να εκπλαγείτε πολύ όταν διαπιστώνετε ότι μια συνάντηση έχει ιδιαίτερη επίδραση σε σας. Αυτό που συμβαίνει ως αποτέλεσμα αυτού είναι ότι μπορείτε να αναπτύξετε έναν υπέροχο νέο σύλλογο.

  Τοξότης: Ένα δώρο που αγοράζετε για κάποιον ειδικό αποδεικνύεται ότι έχει εκπληκτικά βαθιά επίδραση σε αυτόν. Η πτυχή σήμερα δείχνει ότι είτε είναι ένα βιβλίο, ένα έργο τέχνης ή κάτι εντελώς μοναδικό, είναι υποχρεωμένο να ενθουσιάσει την αγαπημένη σας αγάπη. Τόσο πολύ ώστε η σχέση σας να αλλάξει με ευχάριστα εκπληκτικό τρόπο ως αποτέλεσμα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να αρχίσουν να γίνονται καλύτερα.

  Αιγόκερως: Η θέση των πλανητών σήμερα σας ενθαρρύνει να πάτε στα άκρα και να κάνετε ό, τι θέλετε, ανεξάρτητα από το αν το τρέχον ενδιαφέρον σας είναι ευχαριστημένο από αυτό ή όχι. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι περιορισμοί της κανονικής καθημερινής σας ρουτίνας είναι πολύ βαρετοί σήμερα, και έτσι αποφασίζετε να κάνετε κάτι ριζικά διαφορετικό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι καλή ιδέα να ξεφύγετε και να κάνετε κάτι μόνοι.

  Υδροχόος: Μπορεί να μην βρείτε τη ραντεβού σας σήμερα το απόγευμα να είναι ιδιαίτερα ρομαντική, αλλά σίγουρα δεν θα είναι βαρετή. Η σημερινή πτυχή εγγυάται πρακτικά ότι θα έχετε έναν περίεργο και συναρπαστικό χρόνο, και επειδή το εν λόγω άτομο θα δείξει επίσης μεγάλη γοητεία και χάρισμα, μπορεί ακόμη και να μπείτε στον πειρασμό να επαναλάβετε την εμπειρία ξανά. Ίσως όχι το τέλειο ενδιαφέρον αγάπης, αλλά θα συνεχίσουν να είναι υπέροχη παρέα.

  Ιχθύες: Η σημερινή πλανητική ευθυγράμμιση δείχνει ότι εσείς και το ερωτικό σας ενδιαφέρον μπορεί να μην θέλετε να συμβιβαστείτε με τον συνηθισμένο τρόπο που κάνουν τα ερωτικά ενδιαφέροντα. Και οι δύο αισθάνεστε δυναμικά φορτισμένοι και έτοιμοι για δράση, αλλά όχι απαραίτητα με την έννοια να κάνετε τα πράγματα μαζί. Μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε χώρο για να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 11 Απριλίου 2021

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του Κριού και μια Νέα Σελήνη εμφανίζεται απόψε....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 11/04/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Εάν παίζετε τα χαρτιά σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 11 Απριλίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Κάτι πρέπει να επιλυθεί σήμερα, και...

  Ημερήσιες προβλέψεις 11/04/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/04/2021 έως 18/04/2021

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 10 Απριλίου 2021

  Η Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευση των Ιχθύων στις 2:11 π.μ. και μπαίνει στον Κριό. Με...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project