• Zaxos

  Zaxos
 • Καριέρα: Προβλέψεις για 25/02/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Η αρχή της ημέρας θα είναι πολύ πιο παραγωγική για εσάς από το τέλος της ημέρας. Κατά τη διάρκεια του πρωινού θα νιώσετε έντονα και η επικοινωνία με άλλους θα είναι δυνατή. Καθώς η ημέρα φεύγει, ωστόσο, η σύγχυση και η παρεξήγηση άρχισαν.

  Ταύρος: Στην αρχή μπορείτε να απορρίψετε τις ονειρεμένες, φανταστικές και ιδιότροπες ιδέες και τους ανθρώπους που σας έρχονται αργότερα μέσα στην ημέρα. Αντίθετα, ωστόσο, πρέπει να τους αγκαλιάσετε. Η πρόοδος επιτυγχάνεται όταν ξεφύγετε από το σχέδιό σας και ονειρεύεστε μεγάλα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.

  Δίδυμοι: Οι ιδέες που στροβιλίστηκαν στο μυαλό σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ημερών έχουν σταθεροποιηθεί και έχουν πάρει μορφή. Τώρα μπορείτε να τα ενσωματώσετε με πρακτικό και ουσιαστικό τρόπο. Συνολικά, αυτή είναι μια φανταστική μέρα για εσάς. Υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες.

  Καρκίνος: Η φρενίτιδα του πρωινού πέφτει αργά το απόγευμα και μπορείτε τελικά να τακτοποιήσετε όλα τα σπασμένα κομμάτια του παζλ. Δεν χρειάζεται πλέον να απευθυνθείτε σε άλλους για τις απαντήσεις, καθώς όλα σας έρχονται φυσικά και εύκολα.

  Λέων: Κινείτε μια περίοδο πολύ υψηλής ενέργειας κατά την οποία είναι εύκολο για σας να εξαντληθείτε στην εργασία που κάνετε. Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε – ειδικά το απόγευμα. Σταματήστε να εργάζεστε νωρίς εάν μπορείτε. Να είστε τεμπέλης και να τείνετε στις προσωπικές σας ανάγκες.

  Παρθένος: Η δουλειά σας θα γίνει πολύ συναισθηματική – ειδικά σήμερα το απόγευμα. Η ευαισθησία σας είναι υψηλή και η παραμικρή κριτική παρατήρηση θα σας οδηγήσει σε πανικό. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να αναλάβει επιπλέον δουλειά. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τον εαυτό σου σε κανέναν.

  Ζυγός: Χρησιμοποιήστε τη σαφήνεια και τη διανοητική δύναμη που νιώθετε το πρωί προς όφελός σας. Τα θέματα είναι καλά σχεδιασμένα και κατανοητά. Οι απαντήσεις δεν θα είναι τόσο προφανείς για εσάς το απόγευμα. Η αναποφασιστικότητα θα βυθιστεί και το μονοπάτι θα γίνει λιγότερο σαφές.

  Σκορπιός: Οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει τις τελευταίες δύο μέρες θα χαλαρώσουν σήμερα το απόγευμα. Ένας απροσδόκητος ιππότης που λάμπει πανοπλία θα σας σώσει από την ψυχική σύγχυση και το μπλοκάρισμα που είχατε με άλλους. Πιστέψτε ότι πλησιάζει η ανάλυση.

  Τοξότης: Η διάσπαρτη και τυχαία προσέγγιση κάποιου άλλου θα δημιουργήσει τριβή για εσάς κατά τη διάρκεια του πρωινού. Η σύγκρουση με αυτό το άτομο θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί σε όλα τα επίπεδα. Προσπαθήστε να μην κάνετε πάρα πολλά από αυτό. Αφήστε το να πάει και να προχωρήσει.

  Αιγόκερως: Μια νοητική προσέγγιση το πρωί θα υποχωρήσει σε μια πολύ πιο διαισθητική προσέγγιση το απόγευμα. Αγκαλιάστε και τις δύο πτυχές της αντιμετώπισης των πραγμάτων. Μπορείτε να επωφεληθείτε πολύ από αυτά τα δύο κανάλια μάθησης και κατανόησης.

  Υδροχόος: Σήμερα το πρωί είναι σαν μια «τελευταία Ώρα» για πολλούς τρόπους. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά προς όφελός σας, γιατί μόλις βυθιστεί το απόγευμα, άλλοι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν τα κωφά αυτιά στις νέες και καινοτόμες ιδέες σας. Τραβήξτε την προσοχή των ανθρώπων νωρίς, αντί να περιμένετε.

  Ιχθύες: Καθώς η μέρα φεύγει, θα νιώσετε ότι άλλα άτομα παίρνουν τις ιδέες σας πιο σοβαρά. Συνολικά, θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί τις απογευματινές ώρες. Η απροσδόκητη καλή τύχη σας έρχεται σήμερα που θα προσθέσει έναν μεγαλύτερο σκοπό στη δουλειά σας.

   

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 11 Απριλίου 2021

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του Κριού και μια Νέα Σελήνη εμφανίζεται απόψε....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 11/04/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Εάν παίζετε τα χαρτιά σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 11 Απριλίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Κάτι πρέπει να επιλυθεί σήμερα, και...

  Ημερήσιες προβλέψεις 11/04/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/04/2021 έως 18/04/2021

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 10 Απριλίου 2021

  Η Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευση των Ιχθύων στις 2:11 π.μ. και μπαίνει στον Κριό. Με...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project