• Zaxos

  Zaxos
 • Καριέρα: Προβλέψεις για 24/02/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Συνεχίστε να εργάζεστε με αυτό που ξεκινήσατε χθες οδηγώντας το κύμα στο οποίο βρίσκεστε αντί να τα παρατάτε και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Παρακολουθήστε τις ενέργειές σας αντί να τις αφήσετε να κρέμονται. Κλείστε τα έργα πριν ξεκινήσετε νέα.

  Ταύρος: Τα έργα που περιλαμβάνουν υπολογιστές και ηλεκτρονικά δεν θα λειτουργούν τόσο ομαλά όσο θέλετε. Ζητήστε βοήθεια αντί να προσπαθήσετε να μπλέξετε μόνοι σας. Δεν έχει νόημα να παλεύετε ένα ξένο αντικείμενο όταν κάποιος άλλος ξέρει πώς να το χειριστεί καλύτερα.

  Δίδυμοι: Σπρώξτε τις ιδέες σας στο επόμενο επίπεδο. Μην είστε ικανοποιημένοι με το πού βρίσκεστε. Έχετε τη δύναμη και την εσωτερική εμπιστοσύνη για να κάνετε τα πάντα ένα βήμα παραπέρα. Θα εκπλήξετε όλους γύρω σας, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας, με τις καινοτόμες ιδέες που δημιουργείτε.

  Καρκίνος: Δοκιμάστε μια νέα προσέγγιση αντί να βασιστείτε στην ίδια παλιά πορεία δράσης. Δοκιμάστε να βγείτε έξω από τον εαυτό σας και να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Μπορεί να αισθάνεστε σαν ένα διαφορετικό άτομο καθώς πηγαίνετε για την ημέρα σας, αλλά αυτό θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιτυχία.

  Λέων: Καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να συντονιστείτε με το συλλογικό αντί να συγκεντρώνετε τα πάντα γύρω σας. Μια εγωκεντρική προσέγγιση σίγουρα θα αποσυρθεί από μια μέρα όπως σήμερα. Θα κερδίζετε τον σεβασμό των άλλων αν σέβεστε πραγματικά τους άλλους.

  Παρθένος: Μη διστάσετε να πάρετε συντομεύσεις για να ανεβείτε στην κορυφή. Ακούστε συμβουλές από εκείνους που έχουν ακολουθήσει το δρόμο σας πριν. Η καλύτερη προσέγγιση δεν μπορεί απαραίτητα να είναι η πιο προφανής. Βασιστείτε σε άτομα αντί για εγχειρίδια.

  Ζυγός: Η φυσική σας ενέργεια είναι δυνατή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιμείνετε σε έργα που είναι μακρά και αρκετά κουραστικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας με σύνεση αντί να την αφήσετε να χαθεί. Ανησυχείτε για τη δουλειά σας αντί για τη δουλειά άλλων.

  Σκορπιός: Η απροθυμία σας να εξετάσετε άλλες προοπτικές σας εμποδίζει με περισσότερους τρόπους από έναν. Δώστε στους άλλους περισσότερη πίστη και προσοχή από ό, τι συνήθως. Ένα ανοιχτό μυαλό είναι ένα πολύ μεγαλύτερο πλεονέκτημα για εσάς από ό, τι μπορεί να συνειδητοποιήσετε.

  Τοξότης: Τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες και επιθυμίες. Βεβαιωθείτε ότι είστε σε μια θέση που σας επιτρέπει να επεκτείνετε και να μεγαλώνετε. Η στασιμότητα είναι σαν θάνατος για εσάς. Εάν η πλήξη βυθιστεί με τη δουλειά σας, τότε ξέρετε ότι είναι καιρός να βρείτε κάτι άλλο.

  Αιγόκερως: Συνεργαστείτε με αυτούς που είναι εξίσου αφοσιωμένοι και παθιασμένοι με εσάς. Θα μάθετε πολλά από αυτά, και ίσως ακόμη και να προσαρμόσετε τη δική σας προοπτική ενώ βρίσκεστε σε αυτήν. Οι ιδέες μοιράζονται ελεύθερα. Ακούστε προσεκτικά και θα μάθετε.

  Υδροχόος: Η εκπαίδευση είναι μια ατελείωτη διαδικασία. Φαίνεται ότι είστε το επίκεντρο μιας νέας ιδέας που αναπτύσσεται. Διδάσκετε άλλους, και άλλοι μαθαίνουν από εσάς. Διατηρήστε τον διάλογο ανοιχτό και χωρίς περιορισμούς. Όλοι γύρω σας θα επωφεληθούν.

  Ιχθύες: Το κεφάλι σας περιστρέφεται και είναι δύσκολο για εσάς να ελέγξετε το μυαλό σας. Επιβραδύνετε και πάρτε μερικές βαθιές ανάσες. Προσπαθήστε να μην απογοητευτείτε. Η καλή επικοινωνία με τους άλλους θα είναι το κλειδί για την επίλυση των άγριων ιδεών και των σποραδικών σκέψεών σας.

   

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 11 Απριλίου 2021

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του Κριού και μια Νέα Σελήνη εμφανίζεται απόψε....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 11/04/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Εάν παίζετε τα χαρτιά σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 11 Απριλίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Κάτι πρέπει να επιλυθεί σήμερα, και...

  Ημερήσιες προβλέψεις 11/04/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/04/2021 έως 18/04/2021

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 10 Απριλίου 2021

  Η Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευση των Ιχθύων στις 2:11 π.μ. και μπαίνει στον Κριό. Με...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project