• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Η σημαντική πλανητική πτυχή της ημέρας μπορεί να βοηθήσει εσάς και τον σύντροφό σας να κατανοήσετε καλύτερα το πώς αισθάνεστε ο ένας για τον άλλο. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει απλά, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσετε κάποιον διάλογο για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο. Εάν και οι δύο έχετε το χρόνο και την κλίση, μπορείτε να διευκρινίσετε ορισμένα ζητήματα, αλλά απαιτεί κάποια εργασία.

  Ταύρος: Συνήθως έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για τη γνώμη σας για οποιοδήποτε θέμα, αλλά σήμερα η ικανότητά σας μπορεί να μην είναι τόσο καλά καθορισμένη όσο συνήθως. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, τότε οι συζητήσεις σας μπορεί να είναι ευρείες και εντελώς συναρπαστικές. μπορεί ακόμη και να περιπλανηθείτε στο θέμα των συναισθημάτων, αλλά ίσως είναι σοφό να μην προχωρήσετε ακόμη περισσότερο από αυτό.

  Δίδυμοι: Η σημαντική πλανητική πτυχή της ημέρας μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση σχετικά με τα συναισθήματά σας. Από τη μία πλευρά, έχετε μια λίστα με τους λόγους, αρκεί το χέρι σας για το γιατί δεν πρέπει να έχετε τίποτα άλλο να κάνετε με ένα συγκεκριμένο άτομο. αλλά από την άλλη, προσελκύεστε πολύ από τα υπέροχα μάτια τους, τη μαγευτική ποίησή τους και τη μαγική αίσθηση του χιούμορ.

  Καρκίνος: Συνήθως έχετε μια αρκετά αποφασιστική προσέγγιση για την αγάπη και το ρομαντισμό και μια άμεση αίσθηση του κατά πόσον ένα συγκεκριμένο άτομο θα ήταν κατάλληλο για εσάς ή όχι. Ωστόσο, η σημαντική πλανητική πτυχή της ημέρας σημαίνει ότι για μια φορά μπορεί να μπείτε σε μια σύγχυση και να επιλέξετε κάποιον εντελώς ακατάλληλο για εσάς. Αυτό δεν πρέπει να είναι η καταστροφή που θα μπορούσε να είναι, καθώς μπορεί απλά να μάθετε ένα χρήσιμο μάθημα.

  Λέων: Η σημαντική πλανητική πτυχή της ημέρας σάς ενθαρρύνει να αφήσετε όλους τους λογικούς λόγους που θέλετε να βγείτε σε μια ραντεβού με ένα συγκεκριμένο άτομο στην άκρη. Έχετε μια κρυφή υποψία ότι οι λόγοι που έχετε υιοθετήσει δεν είναι οι πραγματικοί ούτως ή άλλως και ότι έχετε μια πολύ πιο ελκυστική αλλά λιγότερο προφανή ατζέντα για την επιθυμία να είστε στην παρέα τους. Σταματήστε να συλλογίζεστε και πηγαίνετε με τη ροή!

  Παρθένος: Η πλανητική ατμόσφαιρα μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση σχετικά με τις σχέσεις σας με έναν ή δύο θαυμαστές. Δεν είναι ότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιος σας αρέσει περισσότερο, καθώς σας αρέσει και οι δύο το ίδιο. Είναι απλώς ότι και οι δύο έχουν χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν και που σε κάνουν να θέλεις να τους αγαπάς εξίσου, αντί να είσαι αρκετά τολμηρός και αρκετά γενναίος για να πάρεις μια τελική απόφαση.

  Ζυγός: Γνωρίζετε δυνατά το πόσο συναρπαστικό είναι ένα συγκεκριμένο άτομο. Η πλανητική ατμόσφαιρα το καθιστά προφανές, και καθώς αγαπάτε την αίσθηση ότι είστε αυτός που ελέγχει, αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη κατάσταση για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι, όπως μια γάτα, μπορείτε να τα πειράζετε και να παίζετε με όποιον τρόπο θέλετε. Αλλά το μικρό σας ποντίκι δεν θα σας σεβαστεί για αυτό!

  Σκορπιός: Η πλανητική ατμόσφαιρα σε κάνει να αντιδράς αμυντικά σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που αφορά μια σημαντική σχέση. Πιστεύετε ότι θέλετε να πετάξετε όσα έχετε λάβει μέχρι τώρα, με μερικές ακόμη λέξεις επιλογής να ρίχνονται στην κορυφή για καλό μέτρο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να κάνει το πρόβλημα ακόμη πιο δύσκολο, επομένως θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσετε να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε.

  Τοξότης: Μην προσπαθήσετε να πιέσετε το χέρι σας σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, ειδικά δεδομένης της πλανητικής ατμόσφαιρας. Η σχέση που προσπαθείτε να κάνετε δουλειά θα λειτουργούσε πολύ καλύτερα αν μπορούσατε να σταματήσετε να ανησυχείτε και να ανησυχείτε πολύ. Μερικές φορές η υπερβολική συμμετοχή περιπλέκει τα πράγματα άσκοπα. Θα ήταν πολύ καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να αναπτυχθούν φυσικά.

  Αιγόκερως: Η πλανητική ατμόσφαιρα μπορεί να κάνει τους εταίρους να φαίνονται μάλλον αμφιλεγόμενοι αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η δική σας κάνει πολύ φασαρία για τίποτα και εστιάζοντας σε λεπτομέρειες που σας φαίνονται εξαιρετικά ασήμαντες και άσχετες. Εάν αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κατεβείτε στο ίδιο επίπεδο, θα κάνετε τα πράγματα πολύ χειρότερα. Είναι καλύτερο να διατηρήσετε μια ανεξάρτητη προοπτική και να την αφήσετε να ανατινάξει.

  Υδροχόος: Παίρνετε την αίσθηση ότι κάποιος παίζει παιχνίδια μαζί σας, και όμως δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι συμβαίνει αυτό. Η πλανητική ατμόσφαιρα σάς κάνει αποφασισμένους να ανακαλύψετε την αλήθεια και να αντιμετωπίσετε τον σύντροφό σας (τρέχων ή υποψήφιος) για ό, τι νιώθετε ότι συμβαίνει. Αλλά μπορεί να είναι καλύτερο να το κάνουμε αυτό με έναν πιο λεπτό τρόπο. μετά από όλα, θα μπορούσατε απλά να αισθάνεστε πολύ ανασφαλείς.

  Ιχθύες: Η πλανητική ατμόσφαιρα μπορεί να δώσει έμφαση σε ορισμένες πτυχές της σχέσης σας με ένα ειδικό άτομο και επίσης να αναδείξει τις διαφορές μεταξύ σας αρκετά δυνατά. Εάν περνάτε από μια περίοδο έντασης και σύγκρουσης, μπορεί να βρείτε ότι τα πράγματα έρχονται στο μυαλό. Και όμως αυτή είναι η ευκαιρία που περιμένατε.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Φεβρουαρίου 2021

  Η Αφροδίτη κινείται στους συμπονετικούς Ιχθείς, φέρνοντας γλυκιά αλλά μερικές φορές δραπετεύουσα ενέργεια στη ζωή...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 25/02/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η αρχή της ημέρας θα...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Φεβρουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η σημερινή πτυχή ενθαρρύνει το γέλιο....

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/02/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Φεβρουαρίου 2021

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Καρκίνου έως ότου εισέλθει στον Λέοντα στις 7:23 π.μ....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 24/02/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Συνεχίστε να εργάζεστε με αυτό...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project