• Zaxos

  Zaxos
 • Καριέρα: Προβλέψεις για 25/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Θα σας επιπλήξει ένας συνάδελφος ή ο εργοδότης σας σήμερα επειδή είστε λίγο απερίσκεπτοι. Μην προσπαθήσετε να αμφισβητήσετε την έξοδο από την κατάσταση, γιατί αυτό θα επιδεινώσει τη σύγκρουση. Πιθανότατα, το άτομο με το οποίο κάνετε μάχη είναι σωστό.

  Ταύρος: Προχωρήστε πέρα ​​από τις μικροσκοπικές διαμάχες σήμερα για να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Υπάρχει ευκαιρία σε σύγκρουση, είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Το αντικείμενο του παιχνιδιού δεν είναι ποιος είναι σωστός και ποιος είναι λάθος. Το αντικείμενο βελτιώνει την επιχείρησή σας.

  Δίδυμοι: Ελάτε μαζί με εκείνους που βρίσκονται σε θετικό, ανοδικό δρόμο αντί να παρασυρθούν από τους κακοποιούς που βλέπουν μόνο τις πιθανές παγίδες ενός σχεδίου και που συνεχίζουν να είναι υπερβολικά επικριτικοί για τη δουλειά σας. Εάν αυτό σημαίνει αλλαγή θέσεων εργασίας, τότε κάντε το.

  Καρκίνος: Τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει σήμερα. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, εκείνοι που αντιτίθεστε ανοιχτά πριν από λίγες μέρες ευδοκιμούν. Δεν είναι ώρα να μετανιώσετε ή να γυρίσετε πίσω. Αντ’ αυτού, πρέπει να παραμείνετε σε καλό δρόμο και να πιστεύετε ότι ο χρόνος σας θα έρθει πολύ σύντομα.

  Λέων: Με έναν ελάχιστο προσεκτικό σχεδιασμό, μπορείτε να μετατρέψετε μια μικρή ιδέα σε τεράστιο κέρδος. Σας περιμένουν τεράστιες οικονομικές ευκαιρίες σήμερα. Ελέγξτε ξανά τους αριθμούς πριν εγγραφείτε στη διακεκομμένη γραμμή, αλλά πιθανότατα, δεν θα παρασυρθείτε.

  Παρθένος: Η συνολική σας εμπιστοσύνη είναι σταθερή σήμερα, οπότε μην αφήσετε αυτό να ταρακουνήσει κάποιος – πιθανώς ένας άντρας – που παίρνει έναν επιθετικό τόνο μαζί σας. Ακριβώς επειδή κάποιος είναι πιο δυναμικός δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

  Ζυγός: Υπάρχει τριβή ανεξάρτητα από το πού γυρίζετε και μπορεί να αισθάνεται σαν να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα σωστά στο χώρο εργασίας. Μην υποθέτετε αυτόματα ότι φταίτε. Δεν είσαι. Προσπαθήστε να μείνετε έξω από τη σύγκρουση αντί να πηδήξετε κατευθείαν σε αυτήν.

  Σκορπιός: Τα όνειρά σας που έχουν αμαυρωθεί τον τελευταίο καιρό θα λάβουν μια νέα νέα αρχή σήμερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο σενάριο στην καριέρα σας. Εργαστείτε για αυτό το τέλειο σενάριο αντί να είστε ικανοποιημένοι με το “μέσο όρο”.

  Τοξότης: Οι υπολογισμένοι κίνδυνοι είναι το κλειδί για την επιτυχία σας σήμερα. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εξαιρετικά καλά για τον εαυτό σας. Μην υποτιμάτε την καλή σας τύχη. Λειτουργείτε κάτω από ένα πολύ τυχερό αστέρι και αυτή η τύχη έχει τη δυνατότητα να φέρει τεράστια περιουσία.

  Αιγόκερως: Η άποψή σας θα δοκιμαστεί από κάποιον που έχει μεγάλη δύναμη πίσω από τα λόγια του. Ακριβώς επειδή αυτό το άτομο προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή δεν σημαίνει ότι ξέρει ακριβώς τι μιλάει. Να είστε δυνατοί και να μην ταλαντεύεστε.

  Υδροχόος: Ζητήστε επιπλέον βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Ίσως αυτό να μεταφράζεται στη δημιουργία γραμματέα ή επιπλέον συνεργάτη στην ομάδα σας στην εργασία. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει να φτιάχνετε οικονόμο ή φύλαξη παιδιών στο σπίτι σας. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεστε υποστήριξη, οπότε λάβετε.

  Ιχθύες: Ένα σχέδιο έχει αναπτυχθεί στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό. Έχετε λάβει σήματα από πολλές πηγές που επιβεβαιώνουν ότι αυτό το σχέδιο είναι το σωστό. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να κάνετε το έργο και να κάνετε το πρώτο βήμα. Τι περιμένετε;

   

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Φεβρουαρίου 2021

  Η Αφροδίτη κινείται στους συμπονετικούς Ιχθείς, φέρνοντας γλυκιά αλλά μερικές φορές δραπετεύουσα ενέργεια στη ζωή...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 25/02/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η αρχή της ημέρας θα...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Φεβρουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η σημερινή πτυχή ενθαρρύνει το γέλιο....

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/02/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Φεβρουαρίου 2021

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Καρκίνου έως ότου εισέλθει στον Λέοντα στις 7:23 π.μ....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 24/02/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Συνεχίστε να εργάζεστε με αυτό...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project