• Zaxos

  Zaxos
 • 28 Ιανουαρίου 2021: Πανσέληνος στον Λέοντα

  Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα πραγματοποιείται στις 28 Ιανούαριου 2021, στις 21:16 και αναμένεται να δημιουργήσει συναισθηματικές εξάρσεις, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Λέοντας είναι ο βασικός αντιπρόσωπος της καρδιάς και των αισθηματων υποθέσεων. Ό,τι σχετίζεται με τέχνες, εκπαίδευση, αθλητισμό και οικονομικά θα σας απασχολήσει έντονα το επόμενο δεκαπενθήμερο και  θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που θεωρείται σημαντική, καθώς ζητήματα καρδιάς έρχονται στο προσκήνιο, αλλά και ηγετικές φυσιογνωμίες. 
  Το φεγγάρι αυτό θα είναι πολύ δημιουργικό και θα φωτίσει τις κρυφές σας επιθυμίες, ειδικά αυτές που δεν τολμάτε να πιστέψετε πως θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα. Τώρα, παρουσιάζονται ευκαιρίες έτοιμες να σας προσφερθούν. Το θέμα είναι τι θα κάνετε εσείς για να τις εκμεταλλευτείτε. Πιστέψτε πως είναι για εσάς και θα τα καταφέρετε. Να θυμάστε όμως ότι αυτό που απαιτείται είναι να εμπιστευτείτε τα πρόσωπα που είναι κοντά σας, που σας αγαπάνε και που έχουν έρθει στη ζωή σας για να σας βοηθήσουν. 
  Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), αλλά και του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Υδροχόος) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου. Επίσης, όσοι έχουν ατομικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 9η μοίρα αυτών των ζωδίων. 

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Λέοντα μπορεί αν σας δώσει μια σημαντική αφορμή να πάψετε τα ασχολείστε με τα ίδια πράγματα συνεχώς, χωρίς αυτό να σας οδηγεί κάπου. Ήρθε η στιγμή να κάνετε κάτι πιο δημιουργικό. Το φεγγάρι αυτό θα σας δώσει ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Δεν αποκλείεταιν να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σας και σε όσα σας ενδιαφέρουν. Στα αισθηματικά, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να κάνει την επιστροφή του, καθώς ο κύκλος της σχέσης σας δεν έχει κλείσει. Γενικά, δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να φέρει μια νέα γνωριμία, που φαίνεται όμως να κινείται πιο μυστικά, όμως δημιουργεί έντονα συναισθήματα. 

  ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος από τον Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα, θέματα με το σπίτι και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συμβιώνετε, οι οποίες θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αρμονία. Το κλίμα γίνεται πιο καλό, έχετε διάθεση για καλύτερη επικοινωνία. Αλλά και τα θέματα της δουλειάς, της καριέρας και των συνεργασία, φαίνεται πως δρομολογούνται με πιο ευνοϊκό τρόπο, φέρνοντας ευκαιρίες. Το διάστημα αυτό σας δίνει σημαντική ώθηση για εξελίξεις. Και η ερωτική ζωή θα έχει εξελίξεις, με τη δυνατότητα επανεξέτασης μιας σχέσης από το παρελθόν. Πιθανόν μια συνάντηση που θα μοιάζει τυχαία να σας φέρει και πάλι κοντά. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Δεν αποκλείεται ακόμα κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον φιλικό σας περίγυρο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη συναισθηματική σας ζωή. 

  ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Λέοντα φέρνει ξαφνικές ειδήσεις και συναντήσεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την ψυχολογία σας, ενώ τα πρόσωπα με τα οποία επικοινωνείτε θα σας δώσουν χαρά. Δεν αποκλείεται να επεκταθείτε σημαντικά σε κάτι που σκεφτόσασταν καιρό τώρα. Έχει έρθει η στιγμή τα πράγματα να μπουν σε μια σειρά και να υλοποιηθούν. Πάντως, μια υπερβολή θα την έχετε και μπορεί να σας οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, χωρίς να αναλογιστείτε τις συνέπειες όσων πείτε ή κάνετε. Στον αισθηματικό τομέα, ένα φλερτ, ίσως από τη δουλειά ή τον κοινωνικό περίγυρο, μπορεί να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. 

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή η Πανσέληνος θα δώσει μεγάλη έμφαση στον οικονομικό σας τομέα. Από την άλλη πλευρά αυτή είναι μια εποχή που βγαίνετε από το καβούκι σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να επεκτείνετε τα σχέδιά σας. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να συζητήσετε και να διαπραγματευτείτε καλύτερα ό,τι σας ενδιαφέρει, ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας εξυπηρετήσουν. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην προχωρήσετε σε αποφάσεις, γιατί παρακάτω θα χρειαστεί να επανεξετάσετε όσα σχεδιάζετε. 

  ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος της 28ης Ιανουαρίου στο ζώδιό σας, σάς δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσετε θέματα που αφορούν στην προσωπική, αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Θέματα που πιθανόν να σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, αλλά τώρα επανέρχονται με σκοπό να δρομολογηθούν και είναι στο χέρι σας πώς θα τα μεθοδεύσετε για να ωφεληθείτε από αυτά. Είναι γεγονός ότι οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, ειδικά αυτές που αφορούν σχέσεις και στενές συνεργασίες, καθώς ο τομέας αυτός ενεργοποιείται έντονα. Οι εξελίξεις είναι πιθανό να σας δώσουν τη δυνατότητα να ξαναδείτε με μια ευρύτερη οπτική κάποια πρόσωπα που είχατε αφήσει πίσω σας, όμως δεν έχουν πάψει να σας απασχολούν συναισθηματικά. Πιθανόν να υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σας, στους στόχους και τις επιθυμίες σας. Είναι μια εποχή που από τη μία η μεγαλύτερή σας επένδυση είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Αυτές απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας, αλλά εκεί εστιάζονται και οι περισσότερες εξελίξεις. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να πάρετε θέση απέναντι σε ό,τι δεν σας εκφράζει, για να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. 

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σημαντικό να κινηθείτε με ευελιξία γιατί η Πανσέληνος αυτή έρχεται να εξομαλύνει το κλίμα και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες που θα παίξουν ρόλο στο να μαλακώσουν τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών. Το φεγγάρι αυτό θα δημιουργήσει εύνοια και στα αισθηματικά Το διάστημα αυτό μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, με το οποίο θα εξελιχθείτε σημαντικά. Δεν είναι απίθανη και μια επαγγελματική εξέλιξη, σε σχέση με μια υπόθεση που σας είχε απασχολήσει στο παρελθόν και επανέρχεται με πολλές προοπτικές. 

  ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος αυτή φαίνεται να συνωμοτεί για να βρείτε λύση σε πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσατε αξεπέραστα. Μπορεί στην καθημερινότητά σας να έχετε ρουτίνα, όμως δεν παύετε να ονειρεύεστε και να έλκετε άτομα που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας όλα τα όμορφα συναισθήματα. Η κοινωνική σας ζωή θα σας προσφέρει ό,τι ζητάτε για να ανανεωθείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Θα έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας, θα μοιραστείτε χρόνο μαζί τους και θα νιώσετε αγάπη και υποστήριξη που τόσο έχετε ανάγκη. Μια συζήτηση ή συνάντηση θα επαναφέρει ένα πρόσωπο στη ζωή σας, μόνο αν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να προέρχεται από τον φιλικό σας περίγυρο. 

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος σας βάζει σε μια εποικοδομητική και δημιουργική φάση, φέρνοντας νέα δεδομένα που θα σας φέρουν πιο κοντά στα σχέδια και τα όνειρά σας. Οι συνθήκες, τα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας, φτιάχνουν ένα διαφορετικό σκηνικό στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και όλα δείχνουν πως η περίοδος που ακολουθεί θα είναι καλή για τα επαγγελματικά σας. Την ίδια στιγμή, φέρνει στην επιφάνεια ένα παλιό θέμα με καλύτερους όρους. Όμως και η κοινωνική σας ζωή προσφέρει ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας. Βρίσκετε νέα ενδιαφέροντα, ιδέες, αντιλήψεις, ακόμα και γνωριμίες. Στον αισθηματικό τομέα, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να δείτε με κάθε λεπτομέρεια το αν θέλετε να προχωρήσετε μαζί του. 

  ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε πρόσωπα και καταστάσεις που ήταν ασαφή μέχρι τώρα. Σε κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα προκύψουν τώρα, θα υπάρξουν μεγαλύτερες εντάσεις που μπορεί να μην σας επιτρέψουν να εστιάσετε σε ό,τι θεωρείτε σημαντικό, αφού σας αποσπούν το ενδιαφέρον και σας αναγκάζουν να αφήσετε στην άκρη κάποια θέματα που έχουν προτεραιότητα για εσάς. Όμως, επειδή πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες, είναι σημαντικό να θέσετε προτεραιότητες και κυρίως να της τηρήσετε. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο, με καινούργιες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Στα ερωτικά, θα υπάρξουν κι εκεί διαπραγματεύσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που βρισκόσασταν σε απόσταση το τελευταίο διάστημα. Φροντίστε οι υποσχέσεις σας να είναι ρεαλιστικές γιατί οι μέρες αυτές κρύβουν μια δόση υπερβολής. 

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος του Λέοντα σας βοηθά να μη μείνετε στάσιμοι και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οι εξελίξεις μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά σε αρκετούς τομείς και να σας δώσουν θετικά αποτελέσματα. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το πώς θα το διαχειριστείτε, αν και το φεγγάρι αυτό εστιάζει περισσότερο στα οοικονομικά σας και σε διαπραγματεύσεις για ένα θέμα του παρελθόντος που θα φέρει νέες εξελίξεις για εσάς. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ευχάριστη. Θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείονται και οι νέες γνωριμίες που θα φέρουν νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Δεν είναι απίθανη μια νέα γνωριμία που θα φέρει έντονα συναισθήματα και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για την εξέλιξη μιας σχέσης. 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Πανσέληνος από τον Λέοντα θα φέρει απροσδόκητες εξελίξεις, που από εκεί που δεν το περιμένετε θα σας φέρουν πιο κοντά σε ότι σχεδιάζετε. Το φεγγάτι θα λειτουργήσει ευεργετικά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα συντελέσει στην αποκατάσταση των ισορροπιών με πρόσωπα που για κάποιο λόγο το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί, αφού η διάθεσή σας, αλλά και των άλλων απέναντί σας, είναι πιο συγκαταβατική. Η ερωτική σας ζωή είναι ένα πάρτυ. Πιθανοί σύντροφοι μπαινοβγαίνουν κι εσείς επανεξετάζετε θέματα του παρελθόντος και πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή σας και επανέρχονται με σκοπό να διαπραγματευτούν μια δεύτερη ευκαιρία μαζί σας. 

  ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Λέοντα φέρνει μια καθημερινότητα που θα πρέπει να διαχειριστείτε όλες τις εκκρεμότητες και αυτό θα σας αγχώσει. Θα έχετε όμως τη δυνατότητα να διεκδικήσετε με περισσότερη δύναμη ό,τι σας ενδιαφέρει και να το κατακτήσετε. Οι σχέσεις σας και τα σχέδιά σας αποκτούν κινητικότητα. Θα δρομολογήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετικές εξελίξεις σε ό,τι οργανώνετε και το χειρίζεστε σωστά. Βέβαια, μπορεί να δυσκολευτείτε να βγείτε από τον κόσμο σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες, καθώς τείνετε να μην έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Τώρα, είναι ανάγκη να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να τα κινήσετε με τον τρόπο που σας συμφέρει. Θα υπάρξουν εξελίξεις και στην ερωτική σας ζωή, με πιθανότητα να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να διαπραγματευτείτε εκ νέου τη σχέση σας. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει και μια νέα γνωριμία με ισχυρές συναισθηματικές δονήσεις. 


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Φεβρουαρίου 2021

  Η Αφροδίτη κινείται στους συμπονετικούς Ιχθείς, φέρνοντας γλυκιά αλλά μερικές φορές δραπετεύουσα ενέργεια στη ζωή...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 25/02/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η αρχή της ημέρας θα...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Φεβρουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η σημερινή πτυχή ενθαρρύνει το γέλιο....

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/02/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Φεβρουαρίου 2021

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Καρκίνου έως ότου εισέλθει στον Λέοντα στις 7:23 π.μ....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 24/02/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Συνεχίστε να εργάζεστε με αυτό...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project