• Zaxos

  Zaxos
 • Καριέρα: Προβλέψεις για 24/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Με όλη τη γρήγορη ενέργεια να έρχεται τον τελευταίο καιρό, ήταν δύσκολο για εσάς να σταματήσετε και να σχεδιάσετε. Τώρα είναι η ώρα να βάλετε φρένα και να συμβουλευτείτε τον χάρτη. Σκεφτείτε πού πηγαίνετε προτού βάλετε το πεντάλ στο μέταλλο και οδηγείτε άσκοπα.

  Ταύρος: Άλλοι θα έρθουν μαζί σας για συμβουλές σήμερα. Ο αξιόπιστος, γειωμένος και πρακτικός σας χαρακτήρας είναι μια μεγάλη άνεση για όσους συνεχίζουν να παγιδεύονται στη φρενήρη της εργασιακής ζωής. Ίσως θέλετε να ξεκινήσετε τη φόρτιση για το χρόνο σας.

  Δίδυμοι: Να είστε πιο διακριτικοί με αυτό που επικοινωνείτε σε ορισμένα άτομα. Οι απόψεις των άλλων είναι πιθανό να είναι πιο συντηρητικές από τις δικές σας – ειδικά σε μια μέρα όπως σήμερα. Είστε πολύ ικανοί να προσβάλλετε κάποιον εάν δεν είστε προσεκτικοί. Δράστε επαγγελματίας.

  Καρκίνος: Η ηθική εργασίας σας είναι απίστευτα ισχυρή σήμερα. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, οπότε μην φοβάστε να βάλετε δύο φορές περισσότερα αντικείμενα στην καθημερινή σας λίστα από ό, τι συνήθως. Οι δυνάμεις συγκέντρωσής σας είναι ισχυρές και οι πόροι που χρειάζεστε είναι παρόντες.

  Λέων: Τα δυνατά σημεία σας είναι στη δημιουργία, επέκταση και ενίσχυση. Σήμερα, ωστόσο, θα βρείτε ότι πρέπει να διατηρήσετε, να βελτιώσετε και να μειώσετε. Σίγουρα, αυτός δεν είναι ο αγαπημένος τρόπος λειτουργίας σας, αλλά θα σας εξυπηρετήσει καλά στη δουλειά σας.

  Παρθένος: Τον τελευταίο καιρό μπορεί να αισθανόσασταν ότι μείνατε πίσω στην καριέρα σας. Τώρα οι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς εσάς. Άλλοι σας εκτιμούν πάρα πολύ, είτε το εκφράζουν ανοιχτά είτε όχι.

  Ζυγός: Εξοικονομήστε την ενέργειά σας σήμερα αντί να προχωρήσετε σε ένα σχέδιο που δεν έχει πλήρως παγιωθεί. Καλύτερα να περιμένετε και να βρείτε τα σχέδια “B” και “C” αντί να προχωρήσετε τυφλά με το σχέδιο “A”. Άλλοι θα κινούνται προς την προσέγγισή σας.

  Σκορπιός: Σήμερα είναι μια φανταστική μέρα για να κάνετε οποιοδήποτε είδος επεξεργασίας ή διπλού ελέγχου – οπότε μη διστάσετε να αναλάβετε οποιαδήποτε εργασία αυτής της φύσης. Έχετε ένα μάτι που μοιάζει με γεράκι που μπορεί να εντοπίσει ένα σφάλμα ένα μίλι μακριά. Οι κινήσεις σας θα είναι αποτελεσματικές και συνοπτικές.

  Τοξότης: Μπορεί να μπλοκαριστείτε στη δουλειά που δεν σας ενδιαφέρει σήμερα. Προσπαθήστε να εκχωρήσετε όσο περισσότερο μπορείτε σε άτομα που μπορούν να το κάνουν αυτό πιο αποτελεσματικά από ό, τι μπορείτε. Δεν έχει νόημα να πολεμάς μια ανηφόρα. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος.

  Αιγόκερως: Θα αναπνέετε σήμερα ένα τεράστιο ανακούφιση γνωρίζοντας ότι η δουλειά που κάνατε πρόσφατα αρχίζει τελικά να αποδίδει. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η δύσκολη φρενίτιδα των τελευταίων δύο ημερών έχει λήξει και μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ανακάμψετε.

  Υδροχόος: Ηρεμήστε και σκεφτείτε καθαρά. Τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχετε γίνει απερίσκεπτοι με τις πράξεις σας. Αυτή είναι η ώρα να σταματήσετε και να διαλέξετε τις άγριες ιδέες σας. Κόψτε ταχύτητα. Με καθαρό κεφάλι, ξεριζώνουμε τις κακές ιδέες από τα καλά. Μην προσπαθήσετε να τα ακολουθήσετε όλα ταυτόχρονα.

  Ιχθύες: Αναγκάζεστε να κατεβείτε από τα σύννεφα σήμερα και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα της εργασιακής σας κατάστασης. Δεν είναι τόσο κακό όσο νομίζετε. Μην φοβάστε να κάνετε μερικές καλές ώρες για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί από το συνηθισμένο.

   

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Φεβρουαρίου 2021

  Η Αφροδίτη κινείται στους συμπονετικούς Ιχθείς, φέρνοντας γλυκιά αλλά μερικές φορές δραπετεύουσα ενέργεια στη ζωή...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 25/02/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η αρχή της ημέρας θα...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Φεβρουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η σημερινή πτυχή ενθαρρύνει το γέλιο....

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/02/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Φεβρουαρίου 2021

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Καρκίνου έως ότου εισέλθει στον Λέοντα στις 7:23 π.μ....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 24/02/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Συνεχίστε να εργάζεστε με αυτό...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project