• Zaxos

  Zaxos
 • Τα αστρολογικά γεγονότα στις 13 Ιανουαρίου 2021

  Η Νέα Σελήνη εμφανίζεται δευτερόλεπτα μέσα στην ημέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, συμβολίζοντας μια νέα αρχή. Είναι λογικό να επικεντρωθούμε σε κάποια από τα εποικοδομητικά χαρακτηριστικά του σημείου του Αιγόκερω – επίμονο, επινοητικό, πειθαρχημένο, σοφό, φιλόδοξο, συνετό, σταθερό – και να σκεφτούμε πώς να ενσωματώσουμε θετικά αυτές τις ιδιότητες στη ζωή μας. Είναι καιρός να επικεντρωθούμε σε πρακτικούς και εφικτούς μακροπρόθεσμους στόχους, να εργαστούμε για την ανάπτυξη της ωριμότητας και της κοινής λογικής, να προετοιμαστούμε για το μέλλον, να κάνουμε δεσμεύσεις και να αναγνωρίσουμε τις ευθύνες και να καλλιεργήσουμε ρεαλιστικά τα όνειρά μας.

  Με αυτήν την ισχυρή ενέργεια Αιγόκερω, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάποια σοβαρή τάξη στη ζωή μας. Ήρθε η ώρα να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια. Ενδέχεται να αναπτύξουμε εύλογα όρια και κανόνες που μας προσφέρουν κάποια ελευθερία από την ανησυχία και το χάος.

  Αυτό το φεγγάρι ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα, τονίζοντας μια έντονη, εστιασμένη και φιλόδοξη περίοδο μπροστά μας.

  Ένα τετράγωνο Άρη- Κρόνου εμφανίζεται σήμερα το πρωί, και με την εγγύτητά της με τη Νέα Σελήνη, έχει περισσότερη δύναμη. Όσο αποφασισμένοι και αν είμαστε, υπάρχουν εμπόδια για να ξεπεραστούν! Θα μπορούσαμε να αισθανθούμε αποκλεισμένοι από το να διεκδικούμε τον εαυτό μας ή να επιδιώκουμε τις επιθυμίες μας. Είναι καιρός να επιβραδύνουμε και να κάνουμε προσαρμογές και αλλαγές, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε αντίσταση αν προχωρήσουμε μπροστά. Μπορεί να φαίνεται ότι απαιτείται περισσότερη προσπάθεια από το συνηθισμένο για την ολοκλήρωση των εργασιών. Μπορεί να αντιμετωπίσουμε την αποδοκιμασία ή τη μείωση της εμπιστοσύνης, και πρέπει να βασιστούμε στην υπομονή και να στοχεύσουμε στην ανάπτυξη της αντοχής μας. Είναι καλύτερη στιγμή για συντήρηση από ότι για να προχωρήσουμε. Ενδέχεται να αναγνωρίσουμε ορισμένα από τα όριά μας και να προσαρμόσουμε ανάλογα την ταχύτητά μας.

  Σήμερα το απόγευμα, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο στον Ουρανό, ωστόσο, φωτίζουμε σημαντικά όσο προχωρά η μέρα. Αυτή η διέλευση μας φέρνει έξω από τα καβούκια μας, ενθαρρύνοντας τις πιο τολμηρές, πιο καινοτόμες φύσεις μας, κοινωνικά μιλώντας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για όλα τα νέα, φρέσκα, αναζωογονητικά, ασυνήθιστα και ασυνήθιστα σχετικά με τις ρομαντικές συμμετοχές, την ψυχαγωγία ή τις απολαύσεις και τις οικονομικές δεσμεύσεις. Μπορεί να πειραματιζόμαστε, αυτοσχεδιάζουμε και δοκιμάζουμε νέους τρόπους να συσχετίζουμε με άλλους και να εκφράζουμε τον εαυτό μας. Μπορεί να ανακαλύψουμε εναλλακτικούς τρόπους για να κερδίσουμε (ή να ξοδέψουμε) χρήματα. Αν και λίγο αποσπασμένοι, είμαστε πιο ελεύθεροι με τα συναισθήματά μας και βρίσκουμε ομορφιά στο άγνωστο ή ασυνήθιστο.

  Η Σελήνη φεύγει από τον Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο στις 11:45 π.μ. 

  Η κενή Σελήνη εμφανίζεται από τις 2:22 π.μ., με την τελευταία όψη της πριν αλλάξει ζώδια (μια σύζευξη με τον Πλούτωνα), έως ότου εισέλθει στον Υδροχόο στις 11:44 π.μ. 

  Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου. Ο κύκλος του Τοξότη της Νέας Σελήνης τελειώνει και ξεκινά ο κύκλος του Αιγόκερω.

  Η Νέα Σελήνη είναι ακριβώς την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, αμέσως μετά την έναρξη της ημέρας, όταν ο Ήλιος και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Με αυτήν την ισχυρή ενέργεια Αιγόκερω, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάποια σοβαρή τάξη στη ζωή μας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάποια σταθερά σχέδια και να βάλουμε το στάδιο για να αποκομίσουμε τις ανταμοιβές από τις νέες μας αρχές, τόσο μικρές όσο και μεγάλες, σε περίπου δύο εβδομάδες μετά την εμφάνιση της Πανσέληνου. Ένα από τα «μαθήματα» του Αιγόκερω είναι η αποδοχή της έννοιας ότι τα εύλογα όρια και οι κανόνες μας προσφέρουν πραγματικά ελευθερία –ελευθερία από ανησυχία και χάος, για παράδειγμα. Ο καθορισμός στόχων για εμάς μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που έχει σημασία.

  Αυτή η φάση της Σελήνης εμφανίζεται στους 23 βαθμούς και στα 13 λεπτά του Αιγόκερω, επηρεάζοντας τα άτομα που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημείωσε περίπου 19 έως 27 βαθμούς των καρδιακών σημείων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως).

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 20 Ιανουαρίου 2021

  Ο Κρόνος σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο για τον Ποσειδώνα σήμερα, και κάποια αισθήματα απογοήτευσης μπορούν να...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 20/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Τυχόν κόλπα που παίζετε...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 20 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η αστρική ευθυγράμμιση το καθιστά...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/01/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 19 Ιανουαρίου 2021

  Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα περάσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 19/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Οι καλύτερες ευκαιρίες θα...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project