• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 13 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείτε την αντίδραση που ένας στενός προσωπικός σας φίλος φαίνεται να έχει σε μια πρόσφατη πρόταση. Από το βλέμμα στο πρόσωπό τους, θα νομίζατε ότι έχετε ζητήσει να πάει να βράσουν το κεφάλι τους. Στην πραγματικότητα, η πλανητική ενέργεια δημιουργεί ένα κλίμα παρεξήγησης. Σε μια άλλη μέρα, η ίδια πρόταση δεν θα σήκωνε το φρύδι σας.

  Ταύρος: Εάν κάποιος προσπαθήσει να σας εμπλακεί σε οποιοδήποτε είδος διαφωνίας σήμερα, φροντίστε να αποφύγετε, ειδικά εάν είναι ο σύντροφός σας (τρέχων ή υποψήφιος) ή στενός προσωπικός φίλος. Η παραμικρή πρόκληση θα μπορούσε να ξεκινήσει μια πραγματική σειρά, και αυτό δεν θα έκανε κανένα από εσάς. Σε μια ή δύο μέρες δεν θα θυμάστε καν τι πρόβλημα είχε το ούτως ή άλλως.

  Δίδυμοι: Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα σωρό από προβλήματα, δεδομένης της πλανητικής ενέργειας της ημέρας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να αναφέρετε “αυτό το θέμα” και θα έχετε μια χαρούμενη φλόγα που θα μπορούσε να διαρκέσει αρκετό χρόνο για να σβήσει. Διαφορετικά, εάν εκτιμάτε πραγματικά τον σύντροφό σας, θα χρησιμοποιήσετε την επιπλέον ενέργεια που πρέπει να κάνετε για κάτι άλλο, για το οποίο έχετε καθυστερήσει για πολύ καιρό!

  Καρκίνος: Η πλανητική ενέργεια σας δίνει δύο επιλογές στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε μια συγκεκριμένη κρίση σχέσης. Αν θέλετε να παρατείνετε την αγωνία και να πάτε πραγματικά στην πόλη σε όλο το ζήτημα, μπορείτε να τσιμπήσετε, να περπατήσετε και να τους ρίξετε περιφρόνηση. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ολόκληρη την κατάσταση με την περιφρόνηση που της αξίζει και να αρνηθείτε να τραβηχτείτε σε τέτοια μικροσκοπικά επιχειρήματα.

  Λέων: Μπορείτε να αποφασίσετε να μείνετε στο κρεβάτι σήμερα, αντί να πρέπει να σηκωθείτε και να αντιμετωπίσετε τη μουσική. Αν και δεν σας αρέσει κάθε είδους σύγκρουση, θα πρέπει να κάνετε καλύτερα να ξεκινήσετε να ξεδιπλώνετε το χάος. Εάν μπορείτε να δοκιμάσετε και να δείτε το πρόβλημα από τη σκοπιά του συντρόφου σας (τρέχον ή υποψήφιο), θα μπορείτε να το βρείτε ευκολότερο να κάνετε διορθώσεις. Θα πρέπει να καλέσετε όλες τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

  Παρθένος: Η ουράνια διαμόρφωση μπορεί να κάνει τους πιθανούς συνεργάτες να είναι προσεκτικοί σχετικά με τη συμμετοχή τους. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, μην περιμένετε να είναι η πιο παθιασμένη υπόθεση της ζωής σας. Μπορούν να σας κάνουν τόσο βαθιά ερωτήματα όπως “Τι κάνετε;” “Που μένεις;” Και, “Ποιος ξέρει;” Αυτό συμβαίνει μόνο για να πάρουν μια ιδέα για την καθημερινή σας ζωή, η οποία είναι σημαντική για αυτούς!

  Ζυγός: Μπορεί να βρείτε όλο το θέμα του ρομαντισμού και της χρονολόγησης πολύ απογοητευτικό τώρα. Η ουράνια διαμόρφωση φέρνει στο μυαλό ένα συγκεκριμένο πρόβλημα σχέσης. Αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε πολλά για την αποκατάσταση. Και οι δύο μπορεί να αισθάνεστε σίγουροι ότι έχετε δίκιο να αισθανθείτε τον τρόπο που κάνετε, και η προσπάθεια να μπείτε στα παπούτσια του άλλου δεν θα είναι εύκολη επιλογή.

  Σκορπιός: Η ουράνια διαμόρφωση σας ενθαρρύνει να λάβετε μια σημαντική στιγμή σήμερα. Εάν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα σχέση σας, σίγουρα θα είστε πολύ ευχαριστημένοι όταν ο σύντροφός σας υπαινίσσεται ότι μπορεί να είναι καλό να το μεταφέρετε σε ένα νέο στάδιο δέσμευσης. Και οι δύο αισθάνεστε πολύ συναισθηματικά ασφαλείς και πρόθυμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να το πετύχετε.

  Τοξότης: Θα μπορούσατε να το δυσκολευτείτε λίγο απόψε. Η ουράνια διαμόρφωση υποδεικνύει ότι παρόλο που μπορεί να είχατε πολλές ελπίδες ρομαντικά, η σημερινή ημερομηνία δεν θα αποδειχθεί όπως αναμένατε. Μπορεί να αισθάνεστε τελείως βαριεστημένοι από την ανησυχία για τις μικρές λεπτομέρειες και τα ασήμαντα πράγματα, κάτι που δεν μοιάζει με τις διεγερτικές συνομιλίες που έχετε συνηθίσει. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε κιμωλία.

  Αιγόκερως: Η ουράνια διαμόρφωση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε ένα συγκεκριμένο άτομο με το οποίο έχετε εμπλακεί πρόσφατα ρομαντικά. Κανένας από εσάς δεν έσπευσε ακριβώς στη σχέση, αλλά και οι δύο έχετε τη διαίσθηση ότι προορίζεστε ο ένας για τον άλλο, και έτσι ο χρόνος δεν είναι πραγματικά ζήτημα. Και οι δύο αισθάνεστε ασφαλείς μεταξύ τους και είστε πολύ ικανοποιημένοι για να εμβαθύνετε τον δεσμό μεταξύ σας.

  Υδροχόος: Η ουράνια διαμόρφωση σας κάνει πολύ προσεκτικούς όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς. Αυτή είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση για κάποιον που πάντα πηδά πριν κοιτάξει, και που συνεχώς μπαίνει εκεί όπου οι άγγελοι φοβούνται να πατήσουν. Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο άτομο εμπνέει μια αίσθηση δέους σε εσάς και δεν είστε σίγουροι αν θα ανταποκριθείτε στην πρόκληση ή θα ακολουθήσετε ήσυχα τον δικό σας τρόπο.

  Ιχθύες: Η πλανητική ενέργεια μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε αναστατωμένος για ένα πρόσφατο συμβάν. Θα πρέπει να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, αλλά μπορεί να μην είναι σοφό να προχωρήσετε πολύ ή να προκαλέσετε ακόμη περισσότερο θυμό για την κατάσταση. Εάν είναι δυνατόν, ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι να κρυώσουν και οι δύο λίγο πριν επιχειρήσετε μια πραγματική συμφιλίωση. Αξίζει να δοκιμάσετε.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 20 Ιανουαρίου 2021

  Ο Κρόνος σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο για τον Ποσειδώνα σήμερα, και κάποια αισθήματα απογοήτευσης μπορούν να...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 20/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Τυχόν κόλπα που παίζετε...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 20 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η αστρική ευθυγράμμιση το καθιστά...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/01/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 19 Ιανουαρίου 2021

  Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα περάσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 19/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Οι καλύτερες ευκαιρίες θα...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project