• Zaxos

  Zaxos
 • Καριέρα: Προβλέψεις για 13/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Μείνετε ίσοι σήμερα. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να προσπαθήσουν να σας δελεάσουν να δοκιμάσετε μια νέα ιδέα ή να αγοράσετε ένα νέο σχέδιο. Μην πέσεις για αυτό. Θα το μετανιώσετε αργότερα. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην εργασία που έχετε ήδη μπροστά σας.

  Ταύρος: Χρησιμοποιήστε τη σοφία των άλλων για να σας βοηθήσουν να κάνετε την τελευταία ώθηση σε ένα έργο που ελπίζετε να ολοκληρώσετε σύντομα. Μπορεί να έχετε εξαντλήσει τις δικές σας ιδέες. Τώρα είναι η ώρα να αντλήσουμε από τις ιδέες κάποιου νέου. Μια νέα προοπτική είναι το μόνο που χρειάζεστε.

  Δίδυμοι: Μην αφήνετε άλλους ανθρώπους να σας βιάσουν για δουλειά που γνωρίζετε ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Ρυθμίστε το δικό σας ρυθμό και αγνοήστε την πίεση από τους ανθρώπους γύρω σας. Ξέρετε πώς να κάνετε τη δουλειά σωστά, οπότε ακούστε τον εαυτό σας και κάντε το.

  Καρκίνος: Έχετε τις ιδέες, τους πόρους και την επιθυμία να ολοκληρώσετε ένα έργο που είναι σημαντικό για εσάς, αλλά δυστυχώς, δεν έχετε τη συγκέντρωση. Σήμερα δεν έχετε σοβαρή πειθαρχία και απόλυτο κίνητρο για να κινηθείτε. Προσπάθησε περισσότερο.

  Λέων: Σκεφτείτε τους προϊσταμένους σας ως φίλους και συμμάχους σας αντί να τους θεωρήσετε εχθρούς σας. Είναι καλύτερα να έχετε αυτά τα άτομα στο πλευρό σας, οπότε κάντε ό, τι μπορείτε για να συνεργαστείτε μαζί τους αντί για εναντίον τους. Μια φιλική παρατήρηση και ένα χαμόγελο θα πάει πολύ μακριά.

  Παρθένος: Βρίσκεστε σήμερα σε ένα πολύ δύσκολο δεσμό και φαίνεται ότι όσο περισσότερο παλεύετε να ελευθερωθείτε, τόσο πιο στενά είστε συνδεδεμένοι με την κατάστασή σας. Ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια νέα προσέγγιση, καθώς είναι σαφές ότι η παλιά δεν λειτουργεί.

  Ζυγός: Σήμερα είναι μια καλύτερη μέρα για την προσαρμογή στις τρέχουσες συνθήκες από το να προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι νέο. Τυχόν νέα σχέδια που προσπαθείτε να κάνετε σήμερα πιθανότατα θα χάσουν χρόνο. Προσπαθήστε να μην απογοητευτείτε με την κατάσταση. Απλά κυλήστε με αυτό.

  Σκορπιός: Είστε σε καλή θέση να κάνετε μια σημαντική κίνηση σταδιοδρομίας, αλλά λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να είστε ευέλικτοι για να το κάνετε αυτό. Αυτή η κίνηση δεν θα συμβεί ακριβώς όπως θα μπορούσατε να φανταστείτε, αλλά αυτό είναι εντάξει. Θα βγει ακόμα στην κορυφή.

  Τοξότης: Καταλύστε τα πράγματα με συναδέλφους που μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε τα ελαττώματα στο σχέδιό σας. Είναι καιρός να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα σας, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο χρησιμοποιώντας τη σοφία των άλλων. Δεν είναι πιθανό να δείτε μόνοι σας αυτήν την αλλαγή.

  Αιγόκερως: Εργάζεστε για το δικό σας όνειρο ή το όνειρο κάποιου άλλου; Αυτή είναι μια σημαντική ερώτηση για να αναρωτηθείτε. Βεβαιωθείτε ότι είστε στο στόχο με έναν στόχο που είναι σημαντικός για εσάς. Διαφορετικά, προετοιμάζεστε για απογοήτευση.

  Υδροχόος: Κάποιος παρακρατεί τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε ένα συγκεκριμένο έργο. Δεν μπορείτε να κάνετε την επόμενη σημαντική καριέρα σας μέχρι να καταλάβετε αυτό το κομμάτι του παζλ. Να είστε ενεργοί αντί να κάθεστε και να περιμένετε.

  Ιχθύες: Η ονειρική, φανταστική φύση σας είναι χρήσιμη, αλλά μόνο εάν συνδυάζεται με συγκέντρωση και εστίαση. Εάν δεν είστε πειθαρχημένοι στην προσέγγισή σας, τότε θα υπολείψετε τους στόχους σας σήμερα. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να συνδυάσετε τη δημιουργικότητα με τη σκληρή δουλειά.

   

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 20 Ιανουαρίου 2021

  Ο Κρόνος σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο για τον Ποσειδώνα σήμερα, και κάποια αισθήματα απογοήτευσης μπορούν να...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 20/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Τυχόν κόλπα που παίζετε...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 20 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η αστρική ευθυγράμμιση το καθιστά...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/01/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 19 Ιανουαρίου 2021

  Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα περάσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 19/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Οι καλύτερες ευκαιρίες θα...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project