• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 12 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Η ουράνια διαμόρφωση μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο είστε τόσο διστακτικοί στο να διακόψετε μια συγκεκριμένη σχέση. Έχετε συνηθίσει σε αυτό το άτομο – ασφαλείς στον τρόπο που αντιδρούν σε εσάς, τις συνήθειες και τους τρόπους τους, και αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Αυτός είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα σήμερα, αλλά η φυσική σας ανησυχία μπορεί να σας παρουσιάσει μια διαφορετική προοπτική αύριο.

  Ταύρος: Αν ψάχνετε για αυτό το τέλειο ρομαντισμό, μην πηγαίνετε σε τίποτα. Οι μόνες σχέσεις που έχουν την ευκαιρία είναι εκείνες που έχουν ήδη ξεκινήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και όπου μπορείτε ήδη να μαντέψετε τι ακριβώς πρόκειται να κάνει ο σύντροφός σας στη συνέχεια. Εάν δεν θέλετε εκπλήξεις, περιμένετε λίγο για μια πιο ευνοϊκή πτυχή.

  Δίδυμοι: Μπορεί να έχετε την εντύπωση ότι κάποιος που θαυμάζετε πραγματικά είναι μακρινός και ακόμη και παγωμένος προς εσάς. Αλλά η ουράνια διαμόρφωση δείχνει ότι πιθανότατα είναι περισσότερο από λίγο συγκλονισμένοι από τη φυσική ζεστασιά και τον ενθουσιασμό σας. Η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα είναι πολύ ελκυστικοί σε εσάς, αλλά απλά νευρικοί να πηδήξουν σε μια σχέση τόσο γρήγορα. Απλά δώστε το λίγο!

  Καρκίνος: Η ουράνια διαμόρφωση της ημέρας είναι ιδανική για μια συγκεκριμένη ημερομηνία δείπνου. Γνωρίζετε ήδη σε πλατωνική βάση, αλλά και οι δύο γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν να διερευνηθούν. Από την άποψη ενός εξωτερικού, μπορεί να φαίνεται ότι είστε εικονικοί ξένοι, επειδή δεν υπάρχει σημαντική εμφάνιση αγάπης, αλλά και οι δύο καταλαβαίνετε το βάθος της αίσθησης πολύ καλά.

  Λέων: Τα πράγματα μπορεί να φαίνεται να προχωρούν μάλλον αργά, ή ακόμη και να σταματήσουν σχετικά με μια συγκεκριμένη σχέση, και η ουράνια διαμόρφωση δεν βοηθά πραγματικά. Ακόμα κι αν θέλετε να κάνετε κάποιο είδος συμβιβαστικής κίνησης, ο σύντροφός σας δεν είναι στο σωστό μυαλό. Ίσως είναι καλύτερο να αφιερώσετε λίγο χρόνο, να σκεφτείτε τα πράγματα και να αφήσετε κάποιες απαντήσεις να προταθούν.

  Παρθένος: Θα πρέπει να μιλήσετε για να κερδίσετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου, η σκέψη του οποίου σας κρατά ξύπνιο τη νύχτα. Όχι μόνο αυτό, θα πρέπει να τους πείσετε ότι ενδιαφέρεστε σοβαρά και βαθιά αφοσιωμένοι στην ευημερία τους, αλλά ανεξάρτητοι, φιλόδοξοι και ικανοί να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αν αυτό μοιάζει με ψηλή τάξη, τότε καλύτερα να σκεφτείτε ξανά πριν βυθιστείτε σε αυτήν τη νέα σχέση.

  Ζυγός: Οι σχέσεις παίρνουν μια νέα κατεύθυνση, λόγω της ενέργειας που ακτινοβολεί από τη σημερινή πλευρά. Ένα πολύ πιο πρακτικό στοιχείο που σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν θα είναι πλέον ικανοποιημένοι να ακούσουν τις πολλές υποσχέσεις σας και να είναι εξίσου ικανοποιημένοι όταν αποτύχετε να παραδώσετε τα αγαθά. Όποιος κι αν εμπλακείτε τώρα θα περιμένει να είστε τόσο καλός όσο ο λόγος σας. Φροντίστε λοιπόν να είστε.

  Σκορπιός: Η ενέργεια που ακτινοβολεί από την πτυχή της ημέρας σας δίνει τη δυνατότητα για μεγάλη επιτυχία σε ρομαντικές και συνεργατικές υποθέσεις. Δεδομένου ότι δεν τείνετε να σπεύσετε σε τίποτα χωρίς υπερβολική φροντίδα και προσοχή, και έχετε μια πρακτική στάση απέναντι στην αγάπη και τις σχέσεις, θα βρείτε αυτό μια πολύ ικανοποιητική στιγμή. Κάποιος που πλησιάζετε σήμερα μοιράζεται επίσης τον τρόπο σκέψης σας. Οι δυο σας θα μπορούσαν να κάνουν μια υπέροχη ομάδα.

  Τοξότης: Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αυξήσετε τη συνομιλία σε ένα επίπεδο που θεωρείτε ότι τονώνετε εξ αποστάσεως. Σίγουρα δεν έχετε λιγότερους ανθρώπους για συνομιλία, αλλά δεν βρίσκεστε ανυψωμένοι από την πολύ συνηθισμένη και υπερβολικά πρακτική προσέγγιση που φαίνεται να αποτελεί μέρος όλων αυτών. Κρίμα, θα μπορούσατε να χάσετε κάποιον πολύ ξεχωριστό!

  Αιγόκερως: Η ενέργεια που εκπέμπεται από την πτυχή της ημέρας σάς ενθαρρύνει να ξεκινήσετε μια ημερομηνία με κάποιον ειδικό. Αλλά μην περιμένετε το βράδυ να είναι όλο το φως των αστεριών και αγκαλιές, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη επιρροή. Μπορεί να βρεθείτε να μπλοκάρετε σε συνομιλία για θέματα που είναι κοσμικά. Ωστόσο, σίγουρα θα θελήσετε να συναντηθείτε ξανά, καθώς θα αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς ο ένας με τον άλλον.

  Υδροχόος: Σίγουρα θα κάνετε πολλή σκέψη και προγραμματισμό σήμερα. Εσείς και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο έχετε τη διάθεση να καθίσετε και να βάλτε τα κεφάλια σας μαζί σε μια δημιουργική έκρηξη. Καθώς έχετε κουραστεί από το status quo, θέλετε να κάνετε τα πράγματα να κινούνται και και οι δύο θα θελήσετε να ξεκινήσετε συνομιλίες με οποιεσδήποτε επαφές που μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσουν.

  Ιχθύες: Απολαύσατε όλο το ρυθμό, το κλίμα και την αίσθηση του ρομαντισμού τον τελευταίο καιρό, και σήμερα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ουράνια διαμόρφωση σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άλλο άτομο κατά μοίρες. Βήμα προς βήμα, αργά αλλά σίγουρα! Προτιμάτε πραγματικά αυτό να σπεύδετε σε οτιδήποτε, καθώς σας δίνει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια σε κάθε βήμα. Η επιθυμία της καρδιάς σας θα μπορούσε να εκπληρωθεί.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 20 Ιανουαρίου 2021

  Ο Κρόνος σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο για τον Ποσειδώνα σήμερα, και κάποια αισθήματα απογοήτευσης μπορούν να...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 20/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Τυχόν κόλπα που παίζετε...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 20 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η αστρική ευθυγράμμιση το καθιστά...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/01/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 19 Ιανουαρίου 2021

  Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα περάσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 19/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Οι καλύτερες ευκαιρίες θα...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project