• Zaxos

  Zaxos
 • Καριέρα: Προβλέψεις για 12/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Είστε αποφασισμένοι να κάνετε πολύ προσεκτική δουλειά σήμερα και αυτό είναι καλό. Εξετάστε τον εαυτό σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Να είστε επιπλέον κριτικοί. Απλώς σιγουρευτείτε ότι δεν παρασύρετε και αρχίστε να ασκείτε κριτική και στη δουλειά άλλων ανθρώπων. Κάτι τέτοιο θα εκραγεί άσχημα.

  Ταύρος: Η τάση σας μπορεί να είναι να κάνετε κάποια άγρια ​​κερδοσκοπία σήμερα. Κάποιος είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια ιδέα που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Βεβαιωθείτε ότι δεν επενδύετε πολύ χρόνο, χρήμα και ενέργεια σε αυτήν την ιδέα. Δεν είναι τόσο υγιές όσο φαίνεται.

  Δίδυμοι: Κάθε καλλιτεχνικό ή δημιουργικό έργο που πρέπει να ολοκληρώσετε πρέπει να αντιμετωπιστεί σήμερα. Η ενέργεια είναι σωστή για την άνθηση της φαντασίας σας και την ονειρική πλευρά σας να αναλάβει. Αφαιρέστε οποιαδήποτε εργασία που συνεπάγεται συγκέντρωση ή πρακτική προοπτική.

  Καρκίνος: Ακολουθήστε το ένστικτό σας και θα είστε ευλογημένοι με λάμψεις λαμπρότητας σήμερα. Οι υπέροχες ιδέες θα βγουν από το μπλε και σίγουρα θα θελήσετε να τις πιάσετε. Δεν χρειάζεται να διστάσετε ή να καθυστερήσετε. απλά ενεργήστε. Είστε στο δρόμο προς την επιτυχία.

  Λέων: Το μυαλό σας είναι πιθανό να σας εξαπατήσει σήμερα. Μια ιδέα που νομίζετε ότι είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή πιθανώς είναι. Κάποιος άλλος μπορεί να προσπαθήσει να σας μιλήσει για μια νέα συμφωνία ή έργο. Μην είστε πολύ γρήγοροι για να δεσμευτείτε. Κάτι τέτοιο θα σας φέρει εκτός ισορροπίας με περισσότερους τρόπους από έναν.

  Παθένος: Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν στοιχεία της δουλειάς σας στην οποία πιστεύετε πραγματικά. Εάν δεν είστε διανοητικά και πνευματικά αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνετε, τότε γιατί να το κάνετε; Λόγω των χρημάτων; Εμπιστευτείτε ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας κάτι που σας ενδιαφέρει.

  Ζυγός: Μπορεί να περιφρονηθείτε από έναν ανώτερο σήμερα για αναβολή στη δουλειά. Μην αφήσετε κανέναν να δει την τεμπέλης πλευρά σας, γιατί θα σας επιπλήξει για αυτό. Άλλα άτομα εργάζονται σκληρά, έτσι θα πρέπει επίσης. Θα αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας όταν το κάνετε.

  Σκορπιός: Θα απογοητευτείτε και θα αναστατωθείτε σήμερα όταν παρατηρήσετε ότι άλλοι άνθρωποι παίρνουν επαίνους που πιστεύετε ότι αξίζετε. Αντί να θυμώνετε και να ζηλεύουν για αυτό το ζήτημα, μιλήστε με τους προϊσταμένους σας για το τι μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε αυτές τις ανταμοιβές την επόμενη φορά.

  Τοξότης: Ξεφύγετε από την κανονική ρουτίνα. Βγείτε από το δρόμο που συνήθως πέφτει σε μια κανονική εργάσιμη ημέρα. Αλλάξτε το περιβάλλον σας. Μετακινήστε το γραφείο σας. Κάντε κάτι διαφορετικό. Αυτό είναι το κλειδί σας για την αύξηση της δημιουργικής ενέργειας στο χώρο εργασίας.

  Αιγόκερως: Θα έχετε μια έκρηξη φυσικής ενέργειας σήμερα που θα σας εμπνεύσει να αντιμετωπίσετε πολλά έργα με λίγη δυσκολία. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν ενοχλείτε τους άλλους καθώς το κάνετε. Η τάση σας μπορεί να είναι να μετακινηθείτε σε άτομα για να ολοκληρώσετε ορισμένα πράγματα.

  Υδροχόος: Οι τεράστιες ευκαιρίες βρίσκονται στα χέρια σας αυτήν τη στιγμή – ειδικά σε σχέση με οποιαδήποτε εργασία που περιλαμβάνει ταινία, υποκριτική ή τέχνες. Εάν είχατε ποτέ σκέψεις για να γίνετε αστέρι ή παραγωγός ταινιών, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε με αυτά τα όνειρα.

  Ιχθύες: Θα έχετε μια καλή ματιά του τι μπορούν να κάνουν οι ψυχικές σας ικανότητες για εσάς στο χώρο εργασίας. Είναι καιρός να σκεφτείτε σοβαρά για να καλλιεργήσετε αυτό το υπέροχο ταλέντο σας και να αρχίσετε να ψάχνετε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πλήρη απασχόληση.

   

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 20 Ιανουαρίου 2021

  Ο Κρόνος σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο για τον Ποσειδώνα σήμερα, και κάποια αισθήματα απογοήτευσης μπορούν να...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 20/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Τυχόν κόλπα που παίζετε...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 20 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η αστρική ευθυγράμμιση το καθιστά...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/01/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 19 Ιανουαρίου 2021

  Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα περάσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 19/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Οι καλύτερες ευκαιρίες θα...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project