• Zaxos

  Zaxos
 • Καριέρα: Προβλέψεις για 11/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Είναι δύσκολο για εσάς να λάβετε απόφαση σήμερα, καθώς οι μεταβλητές συνεχίζουν να αλλάζουν. Ένα λεπτό, οι πληροφορίες είναι μονόδρομες και το επόμενο λεπτό, οι πληροφορίες έχουν μεταμορφωθεί εντελώς σε κάτι άλλο. Να είστε υπομονετικοί αντί να κάνετε μια σημαντική κίνηση.

  Ταύρος: Το εμπόδιο στην εργασία σήμερα μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί προς όφελός σας. Αυτό που χρειάζεται είναι κάποιος με ισχυρή, σταθερή και αυτοπεποίθηση άποψη. Είστε σε τέλεια θέση για να μπείτε και να λύσετε το χάος που υπάρχει.

  Δίδυμοι: Αισθάνεστε σίγουροι και ισχυροί όσον αφορά τις δουλειές σας, οπότε γιατί δεν σας ακούνε όλοι; Αντ ‘αυτού, εργάζονται αντίθετα με τους στόχους σας, καθιστώντας δύσκολο για εσάς να κάνετε τη δουλειά σας. Παραμείνετε σε αυτό που γνωρίζετε αντί να ανησυχείτε για όλους τους άλλους.

  Καρκίνος: Μόλις ξεκίνησε ένας υπέροχος νέος επταετής κύκλος στον οποίο τα ταλέντα της ευαισθησίας και της διαίσθησης είναι περισσότερο στο “in” παρά στο “out”. Εξετάστε το ενδεχόμενο να μεταβείτε σε τομείς εργασίας για τους οποίους έχετε φανταστεί, τα οποία βοηθούν στη λειτουργία των ψυχικών σας ικανοτήτων.

  Λέων: Είστε στα πρόθυρα να ξεκινήσετε μια υπέροχη νέα ιδέα που γνωρίζετε ότι έχει τη δύναμη να είναι εξαιρετικά επιτυχημένη. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι και οι πόροι γύρω σας δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν αυτό το όνειρο. Υποβάλετε την ιδέα σας έως ότου η υποστήριξη είναι μαζί σας.

  Παρθένος: Θα νιώσετε μια τεράστια ένταση και νευρική ενέργεια σήμερα. Είστε ανήσυχοι με άγχος και μπορεί να αισθάνεστε σαν ο κόσμος να σας υποχωρεί. Κάντε πολλά διαλείμματα σήμερα, στα οποία μπορείτε να βγείτε έξω και να κάνετε μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο.

  Ζυγός: Συνδυάζοντας τις δημιουργικές σας ικανότητες με την υπέροχη γοητεία σας και τα επικοινωνιακά ταλέντα σας, θα δημιουργήσετε έναν νικηφόρο συνδυασμό σήμερα που θα σας κάνει ασταμάτητο. Συγκεντρώστε τους πόρους σας και πηγαίνετε για αυτό. Θα πετύχετε σε ό, τι αναλαμβάνετε.

  Σκορπιός: Ίσως να έχετε αισθανθεί μια τεράστια αλλαγή πρόσφατα στην οποία ξαφνικά αισθάνεστε πιο άνετα στο δέρμα σας. Αυτό δεν είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Αυτή είναι η αρχή ενός υπέροχου 7ετούς κύκλου στον οποίο θα είστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας. Η επιτυχία είναι κοντά.

  Τοξότης: Κάτι στο οποίο έχετε επενδύσει πολλές ελπίδες και πολλούς πόρους είναι ξαφνικά να συναντήσετε αντιπολίτευση από όλες τις οπτικές γωνίες. Δεν χρειάζεται να πηδήξετε πλοίο σε αυτό το σημείο. Προσαρμόστε την πορεία σας, αλλά μην τα παρατάτε μόνο και μόνο επειδή τα νερά έχουν γίνει τραχιά.

  Αιγόκερως: Μόλις έγινε μια σημαντική αλλαγή που θα έχει τεράστια επίδραση στα επόμενα 7 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να συντονιστείτε περισσότερο στη διαισθητική πλευρά σας για να αποκομίσετε την επιτυχία που ψάχνετε σε σχέση με την καριέρα σας. Πηγαίνω με το ρεύμα.

  Υδροχόος: Έχετε μια καλή συμπεριφορά σε αυτό που συμβαίνει σήμερα, αλλά συνειδητοποιήστε ότι δεν είστε πλήρως συντονισμένοι σε ΟΛΑ. Συνειδητοποιήστε ότι υπάρχουν ακόμη πτυχές που δεν σας γνωρίζουν Καλύτερα να το παραδεχτείτε παρά να προσποιηθείτε ότι γνωρίζετε όταν δεν το κάνετε.

  Ιχθύες: Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με το μεγαλύτερο πάθος σας. Κάντε ό, τι σας αρέσει, και τα χρήματα θα ακολουθήσουν. Δεν χρειάζεται να μείνετε αλυσοδεμένοι σε μια δουλειά που μισείτε να κάνετε. Η κοσμική ενέργεια μόλις στράφηκε προς όφελός σας. Ακολουθήστε τα όνειρά σας.

   

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 20 Ιανουαρίου 2021

  Ο Κρόνος σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο για τον Ποσειδώνα σήμερα, και κάποια αισθήματα απογοήτευσης μπορούν να...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 20/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Τυχόν κόλπα που παίζετε...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 20 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η αστρική ευθυγράμμιση το καθιστά...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/01/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 19 Ιανουαρίου 2021

  Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα περάσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου....

  Καριέρα: Προβλέψεις για 19/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Οι καλύτερες ευκαιρίες θα...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project