• Kalatzi

  Kalatzi
 • Τοξότης – Ετήσιες προβλέψεις 2021

  Ο Δίας είναι ο πλανητικός σας κυβερνήτης.
  Το 2019, ο Δίας πέρασε μεγάλο μέρος του χρόνου στο ζώδιό σας και ίσως βγαίνετε από το καβούκι σας και αναγνωρίζετε σημαντικούς στόχους και ιδανικά. Το 2020, θέλατε να κλειδώσετε τα πράγματα. Δεν αφορούσε τόσο την αυτοανακάλυψη όσο και τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την επίτευξη των στόχων σας. Ίσως θελήσατε να εγκατασταθείτε και να απολαύσετε τις πρόσφατες νίκες σας!
  Το 2021, ωστόσο, ο Δίας μοιράζει το χρόνο του μεταξύ του τομέα επικοινωνιών και του σπιτιού / της οικογένειας. Απλώνετε τα φτερά σας σε ψυχικό επίπεδο. Έχετε περισσότερα προσωπικά ενδιαφέροντα και ίσως πολλά να μάθετε και να ανακαλύψετε. Προχωράτε επίσης σε μια πιο άνετη περίοδο όταν το σπίτι, η οικογένεια και η προσωπική σας ζωή έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα.
  Οι ανάδρομες περίοδοι του Δία κάθε χρόνο είναι φυσικοί κύκλοι ενδοσκόπησης και επιπλέον ανάπαυσης ή περιόδους προβληματισμού και το 2021, ο Δίας υποχωρεί από τις 20 Ιουνίου έως τις 18 Οκτωβρίου.
  Ο Δίας συνδέθηκε με βαριές πλανήτες πέρυσι, και ήταν μια στιγμή αναγνώρισης των ορίων και των φιλοδοξιών σας. Φέτος, οι συνδέσεις του Δία είναι ελαφρύτερες. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να αισθάνεστε μάλλον επαναστατικοί ή διάσπαρτοι, ιδιαίτερα τον Ιανουάριο, αλλά είναι πιθανό να μάθετε πολλά το 2021.

  Γενικές προβλέψεις
  Τι απόλυτο είδος καμπής του 2021 θα είναι για εσάς, Τοξότης! Υπάρχει μια θαυματουργή ενέργεια γύρω σας που είναι αρκετά αναζωογονητική για το καλό σας σημάδι του Κένταυρου. Θα έχετε στιγμές μαζικής αυτοαναστολής που μπορούν να προκαλέσουν παλιές πληγές, που συναντώνται επίσης από εξαιρετικά ευγενικές στιγμές φιλίας!
  Η παρουσία της σεληνιακής και ηλιακής έκλειψης κυκλώνει και στα δύο, το προσωπικό σας ζώδιο και την αντίθετη σφαίρα των Διδύμων. Αυτό σας βοηθά να αποκτήσετε μια πλήρη προοπτική και να παρατηρήσετε τον κόσμο μέσω ενός ολοκαίνουργιου πεδίου. Έχετε διάφορες μαζικές πραγματοποιήσεις φέτος που θα σας οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη πορεία.
  Η συνολική σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μαΐου στο ζώδιό σας, για παράδειγμα, παρέχει μια τεράστια απελευθέρωση στην προσωπική σας ζωή, η οποία καθαρίζει και ενισχύει. Αυτό μπορεί να είναι ένα ενεργητικό μπλοκάρισμα που είχατε για χρόνια που ανυψώνει και απελευθερώνει από τη ζωή σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο εκτεθειμένοι από το κανονικό, αλλά αυτό είναι το σημείο αυτών των αλλαγών.
  Αργότερα, καθώς μια φωτιζόμενη δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη στο Δίδυμο γαλβανίζει τον προσωπικό σας έβδομο οίκο συνεργασιών στις 10 Ιουνίου, δεν υπάρχει μέρος για να κρυφτεί! Είστε έξω και περήφανοι για ό, τι πιστεύετε!
  Ο στόχος φέτος είναι να σας κάνει να εκφράσετε από έναν πιο εγκάρδιο χώρο. Η εκτίμηση της ζωής και η ζωντάνια είναι αυτό που έχει σημασία σήμερα. Ακόμα και με τις δυσκολίες του κόσμου, το σήμα του Δία σας μπορεί πραγματικά να αισθανθεί την αγάπη ακόμα και μέσα στις πιο δύσκολες στιγμές. Η χρονιά ολοκληρώνεται με μια συνολική ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 4 Δεκεμβρίου, αναφλέγοντας τα πάθη σας και φέρνοντας καρποφόρα μηνύματα από τις κοσμικές δυνάμεις που είναι!

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις για δεσμευμένους
  Υπάρχει τόσο μεγάλη αλληλεξάρτηση φέτος που είναι τόσο σημαντική στιγμή για αυτούς τους Τοξότες σε μακροχρόνιες σχέσεις. Είστε και οι δύο υποχρεωμένοι να συμβιβαστείτε προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να αγκαλιάσετε τις αλλαγές που πραγματοποιείτε ταυτόχρονα.
  Ένα παράδειγμα θα ήταν να λάβετε επίσης υπόψη το στοιχείο σημαδιών του συντρόφου σας. Ως σημάδι πυρκαγιάς, είστε πιο ικανοί να ακολουθήσετε τη ροή, η οποία ισχύει και για ζώδια αέρα φέτος. Εάν ο σύντροφός σας είναι ζώδιο νερού ή γης, μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο για αυτούς να αντιμετωπίσουν ορισμένες εμπειρίες και μπορεί να είστε αυτός που τραβάει άλλους μέσω κάποιων πιο σκληρών συναισθηματικών κυμάτων. Δεν σας πειράζει τα μπλοκαρίσματα, γιατί τα βλέπετε ως μια πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπιστεί πραγματικά.
  Η αυτοπεποίθησή σας παίρνει ένα κύμα σεβασμού καθώς ο Δίας περνά μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το πρώτο εξάμηνο του έτους. Η αφθονία έρχεται με τη μορφή συγχώρεσης και κατανόησης. Είστε σε θέση να αφήσετε τα μικρά πράγματα και απλά να αποδεχτείτε κάποιον για το ποιοι είναι και πού βρίσκονται στο ταξίδι τους. Η χρονιά φέρνει τη συνεργασία σας πολλά δώρα τιμής, σεβασμού και τύχης.
  Οι κύκλοι έκλειψης συνολικά πρόκειται να είναι ισχυρές ζώνες αλλαγής. Τα ζευγάρια θα πρέπει να περάσουν από την πόρτα μαζί με κάποια χωρητικότητα, ειδικά από τα μέσα Μαΐου έως τις αρχές Ιουλίου. Αυτό είναι απλώς ένα σημείο καμπής όπου σας ζητείται να αντιμετωπίσετε το πεπρωμένο σας είτε είστε προετοιμασμένοι είτε όχι! Είναι μια εποχή όπου η ομαδική εργασία ισχύει πραγματικά για όλους όσοι συμμετέχουν είτε η συνεργασία σας έχει μια μεγάλη οικογένεια συνδεδεμένη είτε είναι μόνο οι δυο σας.
  Το 2021, απαιτούνται δεξιότητες ακρόασης και προσεκτική επικοινωνία για να διατηρηθεί ο ρομαντισμός ζωντανός!

  Σχέσεις για αδέσμευτους
  Για αυτούς τους Τοξότες που αναζητούν συνεργασία, συνεχίζετε μια αναζήτηση αγάπης φέτος! Δεν υπάρχει άλλη διευθέτηση που πρέπει να λάβει χώρα στη ζωή σας, ειδικά για εκείνους τους Τοξότες που έχουν ήδη βιώσει ανθυγιεινές και τοξικές σχέσεις.
  Μπορεί να υπάρχει ακόμη και μια σφαίρα του παρελθόντος που προσπαθεί να κάνει μια άσχημη εμφάνιση στον κόσμο σας καθώς οι κόμβοι του κύκλου του πεπρωμένου μεταξύ του νότιου κόμβου απελευθερώνουν παλιές ιστορίες στο πρόγραμμά σας και ο βόρειος κόμβος σας τραβάει προς μια νέα μορφή δέσμευσης στους φλύαρους Διδύμους. Οι ερωτικές σας πληγές είναι σίγουρα στο τραπέζι και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε.
  Οι κύκλοι έκλειψης του έτους θα σας φέρουν κάθε σενάριο που μπορείτε να σκεφτείτε. Μπορεί να περιλαμβάνει τους λάτρεις του παρελθόντος που μπορεί να έχετε σκεφτεί να χρονολογείτε ξανά, αλλά συνειδητοποιείτε ότι είναι πρώην για έναν λόγο. Υπάρχουν πολλά για να βυθιστεί κανείς ψυχολογικά και ίσως χρειαστεί λίγη βοήθεια από έναν σύμβουλο σχέσεων κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα θέμα για τους επόμενους δώδεκα μήνες μπροστά, ακόμα και όταν συναντηθείτε με τις σεληνιακές εκλείψεις Μαΐου, Ιουνίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου! Έτσι, το να ετοιμαστείτε για τα σκατά και τις αλλαγές στις αρχές Ιανουαρίου θα είναι η καλύτερη μέθοδος για να διατηρήσετε τον εαυτό σας στο κέντρο καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021.
  Τέλος, να είστε προσεκτικοί σχετικά με την πρόθεση ενός άλλου ατόμου μέχρι το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου και του Ιουλίου. Επειδή το ζώδιο σας είναι τόσο ζωντανό και ενεργοποιημένο κοσμικά, τραβάτε πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες και θα πρέπει να αφιερώσετε το χρόνο σας αν αναζητάτε το σωστό άτομο. Αν κάποιος σπεύσει να πάρει μια απόφαση αγάπης δεν είστε έτοιμοι, μην αισθάνεστε άσχημα και κλωτσήστε τους στο πεζοδρόμιο!

  Οικονομικά & Καριέρα
  Το σημαντικό μάθημα για το φλογερό ζώδιό σας το 2021 περιλαμβάνει την ιδέα για το αν είστε σε θέση να αντέξετε και να διατηρήσετε την ικανότητά σας να χτίσετε. Υπάρχει ένα πλήθος επεκτατικών κοσμικών διαμετακόμισης που συναντώνται επίσης αμέσως από συσταλτικές ενέργειες.
  Μια σημαντική επιρροή μέσω ενός συνεχιζόμενου τετραγώνου μεταξύ του εμμονής του Κρόνου στον Υδροχόο και του χαοτικού Ουρανού στον Ταύρο πρόκειται να παίξει έντονα στο μεγαλύτερο μέρος των επιχειρηματικών και οικονομικών σας υποθέσεων φέτος. Ναι, αυτά τα τετράγωνα διατηρούν τις ισχυρότερες ημερομηνίες στις 14 Φεβρουαρίου, 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου, αλλά οι μεταφορές τους συνεχίζονται μέσω των προσωπικών σας ζωνών οργάνωσης και επικοινωνίας μέσω των δώδεκα μηνών που θα ακολουθήσουν. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ξαφνικές διακυμάνσεις στις παγκόσμιες αγορές και γενικά επαναστατικούς κύκλους που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζεστε στον κόσμο γενικά.
  Το ζώδιό σας ήταν πάντα προσαρμοσμένο στις συνολικές υποθέσεις της κοινωνίας και είναι τελείως η ώρα σας να λάμψετε εάν εργάζεστε στο δημόσιο και κοινωνικό επίπεδο του κόσμου. Εάν κρυβόσασταν πίσω από κλειστές πόρτες, υπάρχει ένας προβολέας που οδηγεί τον δρόμο σας απαιτώντας να αναλάβετε έναν κίνδυνο και να μεταβείτε στο άγνωστο.
  Τα οικονομικά σας, γενικά, μπορεί να κυμαίνονται λίγο, αλλά οι κύκλοι έκλειψης είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε τα απόλυτα όνειρά σας και να επισημάνετε τι είναι πραγματικά πιο σημαντικό για εσάς συνολικά. Η οπισθοδρόμηση του Ερμή ξεκινά μερικά μοτίβα που πρέπει να αντιμετωπιστούν μεταξύ 29 Μαΐου και 22 Ιουνίου. Αυτό μπορεί να πρέπει να ασχοληθεί με ορισμένα επιχειρηματικά δάνεια και συμβόλαια που ωθήθηκαν στα χαμηλής προτεραιότητας. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να κοιτάξετε τις νομισματικές σας συνήθειες υπό ένα νέο πρίσμα.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 16 Απριλίου 2021

  Ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο για τον Πλούτωνα σήμερα το πρωί, και η εμπιστοσύνη μας...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 16/04/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η δυναμική που χτίζεται όλη...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 16 Απριλίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η αγάπη είναι πολύ τρυφερή, με...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/04/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 15 Απριλίου 2021

  Η Σελήνη τερματίζει τη διέλευση του Ταύρου και μπαίνει στους Δίδυμους στις 2:35π.μ. Το φεγγάρι...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 15/04/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η σκέψη σας επιταχύνεται. Θα...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project