• Kalatzi

  Kalatzi
 • Ταύρος – Ετήσιες προβλέψεις 2021

  Η Αφροδίτη, ο πλανητικός σας κυβερνήτης, γυρίζει ανάδρομη στο τέλος της χρονιάς: από τις 19 Δεκεμβρίου 2021, έως τις 29 Ιανουαρίου 2022. (Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν περίοδοι προοίμιο και απόλυσης και, για να είστε προσεκτικοί, λάβετε υπόψη τις ημερομηνίες από τις 17 Νοεμβρίου και μετά). Δεν είναι η ιδανική στιγμή για νέες προσπάθειες, αρχές ή εκκινήσεις, αλλά είναι μια χρήσιμη περίοδος για να κοιτάξετε πίσω και να μάθετε από το παρελθόν. Ξεκουραστείτε, αναλογιστείτε και επανεξετάστε.

  Γενικές προβλέψεις
  Καλώς ήλθατε σε ένα ολοκαίνουργιο έτος μπροστά σας! Υπάρχει ένας τόνος αποσυμπίεσης που πρέπει να κάνετε ακόμα, αλλά δεν ξέρετε καν από πού να ξεκινήσετε πλήρως. Έχετε βιώσει τα μαθήματα να κάνετε τον πλανήτη του χάους να φορτίσει το ζώδιό σας και με τις δύο ματιές το 2018 και να κινηθεί πλήρως το 2019. Ωστόσο, φέτος προσθέτονται λίγοι αγώνες σε αυτήν την ενέργεια.
  Ο Ουρανός δεν συμπαθεί περιορισμούς υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, και καθώς ο Κρόνος ανοίγει το έτος που βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Υδροχόου, θα μπορούσατε να βρεθείτε σε ένα συνεχές σταυροδρόμι. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η συνολική ενέργεια του έτους σας. Αισθάνεστε σαν να προχωράτε και να τεντώνετε στη θέση του, πρέπει να περιμένετε να αλλάξουν πλήρως οι αλλαγές. Μπορεί να δείτε μέσα από τα πράγματα τόσο πολύ που κατά καιρούς μπορεί να σας εξοργίσει. Αυτό το έτος απαιτεί μεγάλη ωριμότητα και υπομονή από την πλευρά σας. Ναι, μπορεί να αισθανθείτε μεγάλες απώλειες, κυρίως όχι μέσω της δικής σας αναίρεσης, αλλά μέσω της συνεχούς σύγκρουσης μεταξύ του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στο σώμα σας.
  Οι σεληνιακοί κύκλοι του έτους ανοίγουν τα μάτια στις προσωπικές σας ζώνες αυτο-αποδοχής και πνευματικής ανάπτυξης. Η συνολική σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου στον Τοξότη ρίχνει φως σε εκείνες τις περιοχές της ζωής σας που έχετε προσπαθήσει να σκουπίσετε κάτω από το χαλί. Κατανοήστε ότι οι εκλείψεις είναι γαλβανιστικές ενέργειες που πραγματικά θέλουν να γίνετε πραγματικοί με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να επουλωθείτε από αυτήν την κατάσταση. Η ετήσια ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου μπορεί να προσθέσει κάποια σαφήνεια στο συνολικό σας οικονομικό πεπρωμένο – επίσης αντανακλάται με μια μερική σεληνιακή έκλειψη στο σημάδι του Bull στις 19 Νοεμβρίου. Τότε ευτυχώς, θα νιώσετε το βάρος από τους ώμους σας τον Δεκέμβριο 4 καθώς η συνολική ηλιακή έκλειψη σας βλέπει να επανεξετάζετε ορισμένα γεγονότα και σενάρια γύρω από τις καρμικές σας συνδέσεις, αυτή τη φορά με μια ανανεωμένη αίσθηση του εαυτού σας.

  Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Σχέσεις για δεσμευμένους
  Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να μάθετε για το γήινο ζώδιό σας σχετικά με τη σχέση σας. Οι αλλαγές και οι προκλήσεις της ζωής από το 2020 σας έχουν δοκιμάσει στο μέγιστο και σας έδειξαν τη δύναμη των αγαπημένων σας συνδέσεων. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ορισμένες συνεργασίες δεν αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, ενώ άλλες παρέμειναν ισχυρότερες από ποτέ. Κάθε Ταύρος θα έχει μια αλλαγή ταυτότητας σε κάποια χωρητικότητα. Η συνολική δοκιμή είναι να αφήσετε την ανάγκη να είναι σωστή. Με ορισμένα τετράγωνα να ανοίγουν το έτος – ειδικά με τον Κρόνο στον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνα με τον Ουρανό στο ζώδιό σας – μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα ζευγάρια σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των θεμάτων εργασίας και τον ρομαντικό προγραμματισμό.
  Μπορεί να καίτε λάδι τα μεσάνυχτα όταν πρόκειται για προσωπικές υποθέσεις σε μεγάλο μέρος αυτού του έτους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για τις συνεργασίες σας, ειδικά κατά τους μήνες Φεβρουάριο, Μάιο, Ιούνιο και Δεκέμβριο. Αυτά τα ζευγάρια που δίνουν προτεραιότητα σε διανυκτερεύσεις και συγκεκριμένες ημέρες μαζί θα μπορούν να τα καταφέρουν οτιδήποτε.
  Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα έκπληξης όσον αφορά τον οικογενειακό προγραμματισμό, οπότε το να είστε εξαιρετικά ασφαλείς στην κρεβατοκάμαρα θα είναι το κλειδί σε περίπτωση που δεν θέλετε να επεκτείνετε την οικογένειά σας. Με όλη την εκλεκτική ενέργεια του Ουρανού γύρω από το διάγραμμα σας όλο το χρόνο, μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ρομαντικές εξελίξεις όπως γάμοι, οικονομικοί διακανονισμοί, ακόμη και μωρά. Αυτή η ενέργεια συνδυάζεται επίσης με την παρουσία κάποιων εξαιρετικά διαφωτιστικών εκλείψεων. Για ζευγάρια Ταύρων, θα πρέπει να φτάσετε στην κόψη. Μπορεί να σας δείξουν ακόμη περισσότερο, καθώς πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά αλλά να είστε έτοιμοι να σταθείτε πραγματικά και να είστε εκεί για το άτομο που αγαπάτε.

  Σχέσεις για αδεσμεύτους
  Οι κάτοικοι του Ταύρου που αναζητούν λίγη αγάπη φέτος μπορεί να το βρουν στα πιο παράξενα μέρη. Από την άλλη πλευρά, πολλές ρομαντικές συνδέσεις μπορούν να συμβούν ταυτόχρονα και από το πουθενά. Έχετε πολλές πιθανότητες να αισθανθείτε τον εαυτό σας φέτος, καθώς το 2021 ανοίγει με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Καθώς ο Δίας και ο Ουρανός προσθέτουν τριβή στο χάρτη σας τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ίσως βρεθείτε από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους στο παιχνίδι γνωριμιών ακριβώς έξω από την πύλη. Τώρα, το να αποφασίσετε αν αξίζει οποιεσδήποτε ρομαντικές προοπτικές να μπείτε στη ζωή σας είναι ένα άλλο κομμάτι του παζλ για εσάς. Ο μήνας γενεθλίων σας θα μπορούσε να φέρει κάποιον που πραγματικά σας χτυπά τα πόδια σας μόνο για να νιώσει πιο μπερδεμένος μόλις φτάσει η σεζόν έκλειψης στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου. Μπορεί να υπάρχει κάποιο μέρος από εσάς που προτιμά πραγματικά να βρίσκεται σε μια μη δεσμευτική σχέση, ειδικά κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
  Η ανακάλυψη αυτού που αγαπάτε και η εστίαση στις φιλίες μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα την ψυχή σας. Ακόμα κι αν προτιμάτε έναν σύντροφο ψυχής, μπορεί να είναι ένα από αυτά τα πράγματα που παίζει μεγαλύτερη πορεία αυτές τις μέρες. Και μην ανησυχείτε – υπάρχει σίγουρα χώρος για πολλές ιστορίες αγάπης και δράματα να παίξουν. Η μερική σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου στο ζώδιό σας σάς δίνει μια καλύτερη κατανόηση ορισμένων στερεών διαμετακόμισης που έρχονται το 2022. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο συνάντησης για πολλούς Ταύρους, που μπορεί να είναι η κλήση αφύπνισης που πραγματικά χρειάζεται η καρδιά σας. Σε τελική ανάλυση, η χρονιά ξεκινά με μια ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω από τις 19 Δεκεμβρίου, η οποία θα σας κάνει να επανεξετάσετε διάφορες καρμικές ρομαντικές συνδέσεις.

  Οικονομικά & Καριέρα
  Σε πολλές περιπτώσεις, είστε ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου φέτος. Ακόμα και με ένα ανταγωνιστικό τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στο κυρίαρχο ζώδιο σας, αυτό το έτος μπορεί να φέρει την αλλαγή που πραγματικά χρειάζεστε για να ξυπνήσετε σε έναν νέο τρόπο ζωής. Πιο συγκεκριμένα, σας δίνεται ένα σημείο άμεσης πρόσβασης μέσω των προσωπικών σας αλληλεπιδράσεων και συνδέσεων, ειδικά τον Φεβρουάριο, Μάιο και Δεκέμβριο.
  Εάν έχετε κάνει αυτές τις δουλειές και τους ρόλους που έχετε κουραστεί να κάνετε, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να ανοίξετε το μυαλό σας σε ό, τι είναι νέο για εσάς. Μπορείτε να βρεθείτε σε ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι που μπορεί ποτέ να μην ξεπέρασε ποτέ το μυαλό σας – αυτό είναι το δώρο να έχετε τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Σας προκαλεί αναστάτωση και αναταραχή, και σε αυτήν την περίπτωση, αυτό το θέμα αντικατοπτρίζει τελικά την ψυχή σας. Αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι αισθάνεστε την ανάγκη να μεταβείτε στο άγνωστο και να αναλάβετε περισσότερους κινδύνους από ό, τι γενικά είστε άνετοι με τη λήψη.
  Τα οικονομικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους απαιτούν την προσοχή σας. Ίσως χρειαστεί να εστιάσετε πραγματικά στις συνήθειες των δαπανών σας και να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε μια σταθερή ρουτίνα στον τομέα των μακροπρόθεσμων εξοικονομήσεων. Με τόσο μεγάλη επιρροή από τους Ουρανούς, οι παρορμητικές αγορές και αγορές μπορεί να είναι στο υψηλό όλων των εποχών – ειδικά μέσω διαδικτυακών αγορών – οπότε, εάν αυτή είναι μια κακή συνήθεια που θα θέλατε να ξεκινήσετε, προσπαθήστε να γνωρίσετε εξαιρετικά τα προσωπικά σας πρότυπα και πάνω από αυτό. Ειδικά επειδή τα οικονομικά σας μπορεί να είναι εξαιρετικά καλά ένα μήνα, και απαιτούν από εσάς να τσιμπήσετε τον επόμενο.
  Συνολικά, το επόμενο έτος διατηρεί αυτόν τον κύκλο σχεδόν μέχρι τον Δεκέμβριο, με την ιδέα ότι υπάρχει μεγαλύτερη ενδυνάμωση αυτές τις μέρες στην ικανότητά σας να αποθηκεύετε και να επενδύετε σωστά σε όλα τα επίπεδα.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 16 Απριλίου 2021

  Ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο για τον Πλούτωνα σήμερα το πρωί, και η εμπιστοσύνη μας...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 16/04/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η δυναμική που χτίζεται όλη...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 16 Απριλίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η αγάπη είναι πολύ τρυφερή, με...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/04/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 15 Απριλίου 2021

  Η Σελήνη τερματίζει τη διέλευση του Ταύρου και μπαίνει στους Δίδυμους στις 2:35π.μ. Το φεγγάρι...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 15/04/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η σκέψη σας επιταχύνεται. Θα...
 • Adam

  Adam
 • Nazli

  Nazli
 • Xenou

  Xenou
 • Monika

  Monika
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project