• Zaxos

  Zaxos
 • Καριέρα: Προβλέψεις για 06/12/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να εγχύσετε περισσότερο από το καλλιτεχνικό σας ταλέντο στην καριέρα σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε το απίστευτο δημιουργικό ταλέντο σας να χαθεί. Κάντε ένα σχέδιο για το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό τις επόμενες μέρες.

  Ταύρος: Στην συνεχή προσπάθειά σας να παραμείνετε γειωμένοι και πρακτικοί όσον αφορά την τρέχουσα εργασιακή σας κατάσταση, μπορεί να έχετε χάσει την επαφή με τη δημιουργική, ιδιότροπη πλευρά της εξίσωσης. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να αφήσετε το μυαλό σας να φύγει. Θα βρείτε τις απαντήσεις στα σύννεφα.

  Δίδυμοι: Σήμερα είναι η μέρα σας για να χαλαρώσετε. Αποδεχτείτε το ρόλο σας ως οπαδός σήμερα αντί να επιμείνετε να είστε ο ηγέτης. Πηγαίνετε με τη ροή αντί να προσπαθήσετε να καταλήξετε σε ένα σχέδιο που θα σας έκανε να κινούνται ενάντια σε αυτήν. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ακολουθήστε μια πιο παθητική προσέγγιση.

  Καρκίνος: Είστε εκτός ισορροπίας σήμερα όσον αφορά την καριέρα σας. Καθώς σκέφτεστε τις τελευταίες ημέρες, συνειδητοποιείτε ότι η ουσία είναι ότι δεν είστε συναισθηματικά ικανοποιημένοι από τη δουλειά σας. Να είστε πιο συνειδητοποιημένοι για αυτό για να εκδηλώσετε αλλαγή.

  Λέων: Η ένταση και η απογοήτευση είναι πιθανό να αυξηθούν σήμερα – ακόμη και στη σκέψη των τρεχόντων ζητημάτων σχετικά με την καριέρα σας. Ανακουφίστε από αυτό το άγχος κοιτάζοντας τη μεγαλύτερη εικόνα. Μην αφήσετε τις λεπτομέρειες να σας τρελάνουν. Αφήστε τα στην άκρη για τώρα.

  Παρθένος: Προσέξτε να επιθεθείτε στον εαυτό σας πολύ επιθετικά με τους άλλους. Οι εργασιακές καταστάσεις θα πάνε πολύ πιο ομαλά τις επόμενες μέρες, αν χρησιμοποιείτε σήμερα για να χαλαρώσετε και να κάνετε κάποια αυτο-προβληματισμό σχετικά με αυτό που εσείς – όχι άλλοι – πρέπει να επιτύχετε.

  Ζυγός: Μην κάνετε την επόμενη μεγάλη καριέρα σας έως ότου έχετε αφιερώσει χρόνο για να κοιτάξετε πίσω και να σκεφτείτε πού ήσασταν και τι έχετε κάνει. Ελέγξτε τα λάθη που έχετε κάνει – τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, ώστε να μην κάνετε ξανά αυτά τα λάθη.

  Σκορπιός: Χαλαρώστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους με το να είστε πιο ευαίσθητοι στα συναισθήματα των ανθρώπων – συμπεριλαμβανομένου του δικού σας. Οι εργασιακές καταστάσεις θα πάνε πολύ πιο ομαλές εάν χρησιμοποιείτε σήμερα για να εξασκήσετε μια πιο συμπονετική προσέγγιση με τα άτομα που αντιμετωπίζετε επαγγελματικά.

  Τοξότης: Έχετε πολύ ενέργεια σήμερα, αλλά προσέξτε. Υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθούν ή να παραπλανηθούν οι ιδέες σας με κάποιο τρόπο. Μην κάνετε σημαντικές αλλαγές στα σχέδια μέχρι να συμβουλευτείτε πολλούς άλλους στον τομέα σας.

  Αιγόκερως: Είστε ονειροπόλοι στην καρδιά. Άρα, αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί σήμερα. Αγνοήστε αυτούς που προσπαθούν να σας φέρουν πίσω στη Γη. Εάν οι άνθρωποι λένε ότι πρέπει να είστε πιο γειωμένοι και πρακτικοί για να είστε επιτυχημένοι, θυμηθείτε ότι ο Αϊνστάιν ήταν επίσης ονειροπόλος.

  Υδροχόος: Σήμερα παλεύετε με μια σημαντική απόφαση που θα έχει δραματική επίδραση στο μέλλον της καριέρας σας. Προσπαθήστε να μην αναλύσετε υπερβολικά τη θέση σας. Η ουσία είναι ότι πρέπει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να πάτε με την καρδιά σας.

  Ιχθύες: Τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστείτε για να αναλάβετε τον έλεγχο μιας συγκεκριμένης κατάστασης με την οποία παλεύετε στην εργασία. Οι άνθρωποι είναι πιο ευχάριστοι στις ιδέες σας σήμερα, οπότε τώρα είναι μια καταπληκτική στιγμή για επικοινωνία με τα άτομα που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Ιανουαρίου 2021

  Ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο στον Χείρωνα σήμερα το πρωί, και πλησιάζει ένα τετράγωνο προς...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 25/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Θα σας επιπλήξει ένας συνάδελφος...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η σημαντική πλανητική πτυχή της ημέρας...

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/01/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!     Κριός Ταύρος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Ιανουαρίου 2021

  Το σημερινό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια χρήσιμη επιρροή για την...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 24/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Με όλη τη γρήγορη ενέργεια...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project