• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 05 Δεκεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Μια πολύ αναγκαία αίσθηση απόσπασης από μια συγκεκριμένη σχέση που έχει αποδειχθεί αρκετά ενοχλητικό τον τελευταίο καιρό πρόκειται να σας ξεπλύνει σήμερα. Χρειάστηκε κάποιος χώρος για να πάρετε μερικές δικές σας προτεραιότητες και να διευκρινίσετε. Τώρα πάρτε αυτήν την αίσθηση σαφήνειας και χρησιμοποιήστε την για να λάβετε μια τελική απόφαση που θα επιφέρει τελικά το καλύτερο και για τους δύο.

  Ταύρος: Οι σχέσεις πρέπει να αλλάξουν και να μεταμορφωθούν σε συνεχή βάση για να παραμείνουν φρέσκες και ζωντανές. Η ευκαιρία να δείτε την τρέχουσα σχέση σας σε ένα νέο φως θα έρθει στο δρόμο σας, και μέσω συνομιλίας από καρδιά σε καρδιά, θα έρθει σε ένα μέρος όπου μπορείτε και οι δύο να προχωρήσετε σε ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης και κατανόησης.

  Δίδυμοι: Υπάρχει μια πιθανότητα μεγάλης μεταμόρφωσης στην τρέχουσα σχέση σας. Εάν αισθανόσασταν ότι τα πράγματα μεταξύ σας έχουν γίνει λίγο στάσιμα πρόσφατα, μπορείτε να λάβετε μέτρα για να αλλάξετε τα πράγματα που φαίνεται να δημιουργούν εμπόδια σε μια νέα αίσθηση ζωτικότητας. Δώστε στην αγάπη σας μια ευκαιρία και μια νέα αίσθηση κατεύθυνσης.

  Καρκίνος: Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή ανάμεσα στο να είστε υπερβολικά ιδιότροποι και αποφασισμένοι να διαλέξετε τρύπες σε ό, τι τολμούν οι αγαπημένοι σας να κάνουν ή να πουν ή να αλλάξετε τη στάση σας. Η αλλαγή είναι πράγματι στον αέρα και μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία για να επαναφέρετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την τρέχουσα σχέση σας. Συνεχίστε – να είστε καλοί!

  Λέων: Θα ήταν καλό να βυθιστείτε σε βαθιά σκέψη σχετικά με μια συγκεκριμένη στενή σχέση. Η αλλαγή και ο μετασχηματισμός μπορεί να φαίνονται σαν ελαφρώς τρομακτικές και ανασφαλείς έννοιες, αλλά μπορούν επίσης να δείξουν μια νέα φάση στο συνεργάτη σας (τρέχον ή μελλοντικό) πλοίο που θα μπορούσε να αναδημιουργήσει την αίσθηση της μαγείας που αισθανθήκατε ακριβώς στην αρχή. Μόνο αυτή τη φορά έχετε μια βαθιά κατανόηση των καλών και κακών σημείων του άλλου.

  Παρθένος: Οι πεποιθήσεις σας για μια συγκεκριμένη στενή σχέση μπορεί να υποστούν μεταμόρφωση σήμερα. Εάν είχατε ορισμένες φαντασιώσεις και ιδέες που δεν βασίζονται πραγματικά στην αλήθεια της κατάστασης όπως είναι, τότε μπορεί να είστε σε κάποιο είδος αγενής αφύπνισης. Εάν μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα να είναι όπως είναι – θα μπορούσατε να είστε σε μια ευχάριστη έκπληξη.

  Ζυγός: Περισσότερα από λίγα προβλήματα εγώ είναι πιθανό να αποτελούν μέρος της σημερινής ευκαιρίας, εάν δεν προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνετε συγκεκριμένα αιτήματα. Θα μπορούσατε να συναντήσετε τον σύντροφό σαςως πολύ πιο τυραννικός από ό, τι σκοπεύατε ποτέ να είστε. Ίσως μια βλάβη στην επικοινωνία κρύβεται πίσω από το λάθος, αλλά η αυθεντική ανταλλαγή από καρδιά σε καρδιά θα φέρει γρήγορα μια λύση.

  Σκορπιός: Δεν είναι καλό να συγκαλύψετε τη θλίψη ή την αγωνία σας πίσω από μια σειρά από κακά σήμερα, αντί να πείτε στον σύντροφό σας τι είναι πραγματικά στο μυαλό σας. Θα νιώσετε σαν να κρύβετε μακριά, ή πίσω από αυτό που αναμένεται να είναι ένας επίμαχος πονοκέφαλος. Αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνετε είναι να εκφράσετε ορισμένα συναισθήματα που έχετε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να κρύψετε. Δεν είναι πλέον σοφό να το κάνετε.

  Τοξότης: Η ζωή φαίνεται κρύα και υπολογίζει σήμερα. Οι φίλοι μπορεί να φαίνονται πιο απομακρυσμένοι από το συνηθισμένο, και εσείς οι ίδιοι μπορεί επίσης να αισθάνεστε σαν να περνάτε μόνοι σας χρόνο. Πηγαίνετε με αυτό, ειδικά εάν αισθάνεστε την ανάγκη να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα ή ίσως να αναζητήσετε μια διαφορετική προοπτική για ένα πρόσφατο γεγονός που μπορεί να έχει εξισορροπήσει την ισορροπία σας. Αυτό θα σας φέρει πίσω σε μια κατάσταση αρμονίας.

  Αιγόκερως: Μερικές φορές είναι οι δυσκολίες που συμβαίνουν στις σχέσεις που αργότερα οδηγούν σε μεγαλύτερη κατανόηση και βάθος επικοινωνίας μεταξύ δύο ανθρώπων. Αυτήν τη στιγμή, είναι πιθανό να εμφανιστούν πολλά αδημοσίευτα συναισθήματα που έχουν προκαλέσει περιττή ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Εάν μπορείτε να τα επεξεργαστείτε με πνεύμα εμπιστοσύνης, τότε μπορεί να βρείτε τη σχέση σας πολύ ενισχυμένη.

  Υδροχόος: Η πορεία των σημερινών εκδηλώσεων μπορεί να έχει πολύ θετική επίδραση σε εσάς. Αν και τρέχετε πρόσφατα σε αρκετά ψηλό γήπεδο, ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε και να σκεφτείτε πού πηγαίνει στην πραγματικότητα η σχέση που ασχολείστε και ποια είναι τα κίνητρά σας για να συμμετάσχετε στην πρώτη θέση. Κάποια βαθιά και προσεκτική σκέψη για το θέμα μπορεί να έχει μεγάλη αξία.

  Ιχθύες: Μπορείτε να ακολουθήσετε έναν από τους δύο τρόπους όσον αφορά τις στενές σας σχέσεις σήμερα. Θα αισθανθείτε λιγότερο ανήσυχοι για τις ανάγκες του συντρόφου σας (τρέχουσες ή προοπτικές). Εάν επιλέξετε να τα αγνοήσετε, ενδέχεται να κάνετε την συνεργασία υπό μεγάλη πίεση. Αυτό θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα μακροπρόθεσμα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για την εναλλακτική λύση: να είναι ωραία.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/01/2021 έως 24/01/2021

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 16 Ιανουαρίου 2021

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στους Ιχθείς, εναρμονίζοντας με τον Άρη, τον Ουρανό και την...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 16/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Αφιερώστε επιπλέον χρόνο για...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 16 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η ενέργεια από τους πλανήτες...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/01/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 15 Ιανουαρίου 2021

  Η Σελήνη διέρχεται τον Υδροχόο έως τις 5:18 μ.μ. και αναζητούμε πνευματική διέγερση και ασυνήθιστες...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project