• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας, τα οποία συνήθως τείνετε να αγνοείτε. Αυτή τη φορά, ωστόσο, είναι πιο δύσκολο να παραμερίσετε τη σοφία της καρδιάς σας υπέρ των κουδουνισμάτων του ανήσυχου μυαλού σας. Θα επωφεληθήκατε από την ηρεμία, ενθαρρύνοντας μια βαθύτερη αίσθηση γαλήνης και στη συνέχεια ακούγοντας αυτή τη μικρή φωνή μέσα.

  Ταύρος: Η έντονη χρονική περίοδο που έχετε βιώσει πρόσφατα μπορεί να σας δώσει έναν καλό λόγο για να αποσαφηνίσετε τη σχέση σας με τον ρομαντικό σας σύντροφο. Εάν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας μαζί, με πολύ λίγες πιθανότητες να συναντηθείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας, τότε δώστε ο ένας στον άλλο λίγο πολύ αναγκαίο χώρο σήμερα. Αν δεν το κάνετε, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι αρχίζετε να παίρνετε τα νεύρα του άλλου και αυτό θα ήταν πολύ κρίμα!

  Δίδυμοι: Μια αίσθηση έντασης και σύγκρουσης θα μπορούσε να κάνει τη σχέση σας πιο τεταμένη σήμερα από το συνηθισμένο. Και οι δύο θα νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε το μυαλό σας, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό πράγμα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην ανησυχείτε αρκετά για το πώς λέτε αυτό που έχετε να πείτε. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε συναισθήματα πληγής και δυσπιστίας.

  Καρκίνος: Θα υπερασπιστείτε τις αρχές και τις αξίες σας. Εάν έχετε ησυχάσει, ενώ εστιάζετε εσωτερικά σε μερικές από τις στάσεις και τα πρότυπα συμπεριφοράς που ο σύντροφός σας εμφανίζει πρόσφατα, ίσως είναι καιρός να μιλήσετε. Εάν συνεχίσετε να πιέζετε τα πραγματικά σας συναισθήματα σε αυτά τα θέματα, τόσο εσείς όσο και η σχέση θα υποφέρετε στο τέλος.

  Λέων: Απαιτείται δράση από εσάς. Όχι το συνηθισμένο είδος όπου μετακινείτε τα χείλη σας και οι λέξεις πέφτουν από τη δική τους συμφωνία, αλλά το είδος της δράσης που δείχνει ότι πραγματικά νοιάζεστε για τις ανάγκες και την ευημερία του συντρόφου σας. Ένα αγαπημένο άτομο έχει κουραστεί από τις υποσχέσεις σας και θα ήθελε τώρα να δει κάποια συγκεκριμένη και απτή εκδήλωση της αγάπης σας. Μπορείτε να ανεβείτε στην περίσταση;

  Παρθένος: Είναι καιρός να μιλήσετε και να εκφράσετε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια που μπορεί να αισθάνεστε σχετικά με μια συγκεκριμένη πτυχή της σχέσης σας. Εάν έχετε κάποια υποψία για τη συμπεριφορά του συντρόφου σας (τρέχουσα ή υποψήφια) για κάποιο χρονικό διάστημα και μέχρι στιγμής παρέμεινε σιωπηλός, τότε μην το κάνετε πλέον. Πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα και να ανακαλύψετε εάν υπάρχει κάποια ουσία στις ανησυχίες σας ή όχι!

  Ζυγός: Σήμερα θα ζήσετε μια συνάντηση της καρδιάς και του νου. Εάν έχετε εμπλακεί σε μια εσωτερική μάχη προσπαθώντας να αποφασίσετε εάν θα ακούσετε τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να συμμετάσχετε σε αυτήν τη σχέση, σε αντίθεση με τα συναισθήματά σας για το γιατί πρέπει, τότε ίσως πρέπει να διαμορφώσετε εκ νέου την προοπτική σας. Αν πάτε με το ένστικτό σας, δεν θα πάει στραβά.

  Σκορπιός: Δεν πρέπει να σκεφτείτε το τρέχον πρόγραμμά σας πάρα πολύ. Όσο περισσότερο σκέφτεστε, τόσο περισσότερο τείνετε να συγχέετε το ζήτημα και τόσο περισσότερο τρέχετε σε κύκλους. Σταματήστε για λίγο και χαλαρώστε. Αφιερώστε χρόνο για να είστε ήρεμοι και ειρηνικοί. Ακούστε τα συναισθήματά σας, τα οποία είναι αρκετά διαφορετικά, αλλά που θα σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

  Τοξότης: Θα έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε την απαραίτητη αλλαγή στη σχέση σας συζητώντας σε βάθος ένα συγκεκριμένο σημαντικό ζήτημα. Και οι δύο ξέρετε τι πρέπει να πείτε, αλλά ελπίζετε ότι με κάποιο τρόπο το θέμα μπορεί να παρακαμφθεί και να ξεχαστεί. Αυτό δεν θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα. σαν μια πληγή, και οι δύο πρέπει να θεραπεύσετε. Αφιερώστε χρόνο για να ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία.

  Αιγόκερως: Γνωρίζετε τη δύναμη των λέξεων και καταλαβαίνετε επίσης σε βάθος τη φοβερή δύναμη των συναισθημάτων Θα έχετε την ευκαιρία να παντρέψετε αυτές τις δύο δυνάμεις. Εάν έχετε κάτι να πείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση, αλλά επίσης χρησιμοποιήστε τη δύναμη των συναισθημάτων σας για να μεταδώσετε το ειδικό σας μήνυμα – με αυτόν τον τρόπο ο σύντροφός σας δεν μπορεί να σας καταλάβει.

  Υδροχόος: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα τον σύντροφό σας. Οι σχέσεις τείνουν να προχωρούν με ρυθμό μαιάνδρου, μερικές φορές προχωρούν, μερικές φορές γυρίζουν πίσω στον εαυτό τους, και μερικές φορές πηγαίνουν σε εφαπτομένη. Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία και δεν μπορεί να αποφευχθεί, αλλά πρέπει όλοι να αφιερώσουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας. Πηγαίνετε στο πρόβλημα για να κάνετε ακριβώς αυτό!

  Ιχθύες: Μπορεί να αισθάνεστε ότι μόλις γνωρίσατε τον σύντροφό σας και γνωρίζετε αυτήν τη ζεστή και τρυφερή λάμψη βαθιά στην καρδιά σας. Και οι δύο θα αισθανθείτε την επιθυμία να κινηθείτε σε μια ακόμη μεγαλύτερη κατανόηση. Και οι δύο γνωρίζετε ότι αυτή είναι μια σχέση που θα αντέξει σε κάθε δοκιμή – και μάλλον θα δοκιμαστεί. Αλλά η αγάπη και τα βαθύτερα συναισθήματά σας θα ξεπεράσουν τυχόν προβλήματα.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/01/2021 έως 24/01/2021

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 16 Ιανουαρίου 2021

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στους Ιχθείς, εναρμονίζοντας με τον Άρη, τον Ουρανό και την...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 16/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Αφιερώστε επιπλέον χρόνο για...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 16 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η ενέργεια από τους πλανήτες...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/01/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 15 Ιανουαρίου 2021

  Η Σελήνη διέρχεται τον Υδροχόο έως τις 5:18 μ.μ. και αναζητούμε πνευματική διέγερση και ασυνήθιστες...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project