• Zaxos

  Zaxos
 • Τα αστρολογικά γεγονότα στις 30 Νοεμβρίου 2020

  Μια Πανσέληνος / Σεληνιακή Έκλειψη συμβαίνει σήμερα το πρωί στις 4:30 π.μ. Είναι η δεύτερη στο σύνολο των εκλείψεων που συμβαίνουν στον άξονα των ζωδίων Δίδυμοι- Τοξότης (ο πρώτος εμφανίστηκε τον Ιούνιο και ο τελευταίος θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2021). Μπορεί να ζήσετε συμβολική φώτιση – κάτι που χτίζεται μέσα σας τώρα απελευθερώνεται. Τα συναισθήματά σας αυξάνονται. Μπορεί να ξυπνήσετε συγκεκριμένα γεγονότα και πραγματικότητες αυτή τη στιγμή, και πιθανότατα έρχονται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις σας. Πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επεξεργαστείτε τις νέες μας αποκαλύψεις.

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στους Δίδυμους. Ο Ερμήςς σχηματίζει ένα εξάγωνο στον Κρόνο σήμερα το απόγευμα, βοηθώντας σας να σας γειώσει διανοητικά. Εάν αισθάνεστε ένταση, η λογική και βήμα προς βήμα μπορεί να είναι ευεργετική και ακόμη και καταπραϋντική. Αυτή η πτυχή προωθεί μια σκόπιμη και αποτελεσματική προσέγγιση στον κόσμο γύρω σας. Βλέπετε τα οφέλη από την οργάνωση, τη δημιουργία λιστών, την παρακολούθηση λεπτομερειών και τη λήψη ορθών αποφάσεων και αποφάσεων.

  Η κενή Σελήνη εμφανίζεται από τις 11:22 μ.μ., με την τελευταία όψη της πριν αλλάξει ζώδια (ένα τετράγωνο στον Ποσειδώνα), έως ότου εισέλθει στον Καρκίνο αύριο, Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, στις 10:34 μ.μ. 

  Η Πανσέληνος εμφανίζεται όταν ο Ήλιος στον Τοξότη σχηματίζει μια αντίθεση στη Σελήνη στους Δίδυμους. Η Πανσέληνος είναι μια εποχή αποκορύφωσης και η υπόσχεση για εκπλήρωση αυτού που ξεκίνησε στη Νέα Σελήνη. Είναι ένας συναισθηματικός χρόνος – ένας χρόνος ρομαντισμού, γονιμοποίησης και σχέσεων.

  Όταν μια Πανσέληνος είναι μια Σεληνιακή Έκλειψη σαν αυτή, είναι ένα πιο ισχυρό φεγγάρι που διεγείρει σημεία καμπής και επιφανειακές.

  Υπάρχουν περισσότερα σε αυτήν την ιστορία που ξεδιπλώνεται, καθώς αυτό το σετ έκλειψης που εμφανίζεται κατά μήκος του άξονα Διδύμων- Τοξότη διαρκεί από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2021. Αυτή είναι η δεύτερη έκλειψη κατά μήκος αυτού του άξονα.

  Οι Πανσέληνοι και οι Σεληνιακές Εκλείψεις φέρνουν ζητήματα στη ζωή σας στην εκπλήρωση. Τα συναισθήματά σας αυξάνονται και συχνά υπάρχει κάποιο είδος δράματος που σχετίζεται με το σπίτι, το ζώδιο και οποιουσδήποτε πλανήτες που έρχονται σε επαφή με την Πανσέληνο.

  Κοιτάξτε στους 8-9 βαθμούς Δίδυμοι / Τοξότη στο δικό σας γράφημα (επιτρέψτε έως περίπου μια σφαίρα 5 μοιρών κατά την εξέταση των πλανητών και επισημαίνετε τις πτυχές της έκλειψης). Αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη σας δίνει μια κοσμική ώθηση για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας. Οι περιοχές της ζωής που ενεργοποιούνται από την έκλειψη μπορεί να δουν δραματικές στροφές, μετά τις οποίες το μονοπάτι είναι σαφές για να προχωρήσει. Σημειώστε ότι ό, τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα πραγματικά νέο. Τα ζητήματα έφτασαν μέσα σας και τα συναισθήματα χτίζονταν. Κάτι έρχεται στο φως τη στιγμή της Σεληνιακής Έκλειψης, και αν επικοινωνήσετε με τα συναισθήματά σας, μπορεί να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι πρέπει να αλλάξει ή τι πρέπει να ακολουθήσει.

  Η τελική έκλειψη σε αυτό το σύνολο των εκλείψεων Δίδυμοι / Τοξότης θα συμβεί τον Δεκέμβριο του 2021.

  Αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη στους Δίδυμους ενισχύει την ευαισθητοποίηση σας για τα ελαττώματα στις δομές της ζωής σας, ιδιαίτερα στα συστήματα επικοινωνιών και μεταφορών σας. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται τώρα καθοδηγούνται συναισθηματικά. Μερικοί από εσάς θα είναι ευερέθιστοι και δεν θα ξέρουν ακριβώς γιατί. Κάποιοι μπορεί να δουν μόνο ό, τι θέλουν να δουν, ενώ η κοινή λογική ή η αντικειμενικότητά τους είναι προσωρινά «έκλειψη». Οι ανακαλύψεις είναι υπερβολικές, γι’ αυτό λάβετε υπόψη σας.

  Ακόμα κι έτσι, αυτό το δράμα εξυπηρετεί έναν σκοπό, και ενώ μάλλον δεν πρέπει να βιάζεστε να δράσετε, πρέπει να προσέξετε τα συναισθήματα και τις ανακαλύψεις σας.

  Με τη Σελήνη γεμάτη και φωτεινή στον ουρανό, συμβολικός «φωτισμός» εμφανίζεται στη ζωή σας. Ωστόσο, αυτά τα νέα συναισθήματα και αποκαλύψεις είναι συναισθηματικά, καθώς υπάρχει μια αίσθηση συναισθημάτων που εκρήγνυνται στη συνείδησή σας.

  Είναι καιρός να εκφραστείτε και να αφήσετε τα πράγματα έξω από τα συστήματά σας. Φυσικά, ίσως θέλετε να προσέξετε κάνοντας κάτι τέτοιο, γνωρίζοντας ότι αυτό που βγαίνει από εσάς είναι νέο και δεν είναι ιδιαίτερα ορθολογικό ακόμη.

  Αυτή είναι η στιγμή να εργαστείτε για να ξεκαθαρίσετε τα προηγούμενα μοτίβα που σας κρατούν πίσω από την προσωπική εκπλήρωση, ιδιαίτερα εκείνα που είναι επικεντρωμένα στην επικοινωνία ή που περιστρέφονται γύρω από τις στάσεις, τις εκφράσεις, τις χειρονομίες, τις μελέτες και την κινητικότητα σας. Θα υπάρξει περισσότερη δουλειά σε αυτούς τους τομείς, αλλά προς το παρόν, αντιμετωπίζετε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για προβλήματα και ειδικά ελλείψεις ή ελαττώματα και είναι σημαντικά.

  Μέσα από γεγονότα, περιστάσεις και επιφάνειες που συμβαίνουν γύρω από την εποχή αυτής της έκλειψης, μαθαίνετε ότι πρέπει να έρθετε σε επαφή με τις ανάγκες σας για να χειριστείτε γεγονότα και αριθμούς, να υποστηρίξετε τις πεποιθήσεις σας με γεγονότα και να επικοινωνήσετε / ακούσετε πιο καθαρά και αποτελεσματικά με έναν αλλο.

  Γνωρίζετε πού έχουμε υπερβολική προσήλωση στις πεποιθήσεις και τις απόψεις σας. 

  Οι Πανσέληνοι είναι πάντα καλές για τη μεγέθυνση προϋπάρχοντων προβλημάτων, ώστε να μπορείτε να δείτε πού να επαναφέρετε την ισορροπία. Το μεγαλύτερο έργο σας πρέπει να είναι η επίτευξη δίκαιης ισορροπίας. Ο Διαφωτισμός σας παρέχει τώρα μια χρυσή ευκαιρία να εξερευνήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, οι οποίες τελικά μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές ενέργειες και αποφάσεις.

  Με τον άξονα Διδύμων- Τοξότη να εμπλέκεται, αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη σας πιέζει να εξετάσετε πιο προσεκτικά τις ανάγκες, τις ελλείψεις και τις επιθυμίες στη ζωή σας σχετικά με την ισορροπία μεταξύ των τομέων της κυβέρνησης των Διδυμων και του Τοξότη. Η πολικότητα των Δίδυμων-Τοξότη είναι ένας διανοητικός άξονας, όπου οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν το «κατώτερο μυαλό» και ο Τοξότης αντιπροσωπεύει το «ανώτερο μυαλό».
  Ο Τοξότης συμβολίζει την αναζήτηση νοήματος και ιδεών που επεκτείνονται εδώ και τώρα. Οι Δίδυμοι αναγνωρίζουν την ανάγκη βελτίωσης και τελειοποίησης του άμεσου περιβάλλοντος ή της γειτονιάς του, ενώ ο Τοξότης σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε πέρα. Η παραβίαση και των δύο άκρων του άξονα θα αποτύχει. Στην ιδανική περίπτωση, βρίσκετε μια ισορροπία μεταξύ των ενεργειών και αυτό σας καλεί η Σεληνιακή Έκλειψη.

  Αυτή η έκλειψη αφορά στην επικοινωνία, τη στάση και την αίσθηση της περιπέτειας. Κάτι έχει χτιστεί μέσα σας και τώρα είναι η στιγμή που η ενέργεια του Κόσμου απαιτεί δίκαια να την αφήσετε.

  Μια ξαφνική συνειδητοποίηση της έλλειψης στη ζωή σας σας δίνει μια χρυσή ευκαιρία να διερευνήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες στο πλαίσιο της πολικότητας του σπιτιού όπου η έκλειψη εμφανίζεται στους γενέθλιους χάρτες σας. Οι σχέσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, να σπάσουν ή να ενισχυθούν δραματικά αυτή τη στιγμή. Η ανακάλυψή σας είναι συναισθηματικά φορτισμένη και δραματική. Οι σκέψεις είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σε καταφατική δράση, αν και μπορεί να υπάρχει κάποιο επίπεδο χάους αρχικά.

  Οι περιοχές της ζωής που ενεργοποιούνται από την έκλειψη μπορεί να δουν δραματικές στροφές, μετά τις οποίες το μονοπάτι είναι σαφές για να προχωρήσει. Σημειώστε ότι ό, τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα πραγματικά νέο. Τα ζητήματα έφτασαν μέσα μας και τα συναισθήματα χτίζονταν. Κάτι έρχεται στο φως τη στιγμή της Σεληνιακής Έκλειψης, και αν επικοινωνήσετε με τα συναισθήματά σας, μπορεί να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι πρέπει να αλλάξει ή τι πρέπει να ακολουθήσει.

  Στις 28 Νοεμβρίου 2012, μια Σεληνιακή Έκλειψη έπεσε στους Δίδυμους σχεδόν στον ίδιο βαθμό με αυτόν που συνέβη το 2020. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να σκεφτείτε τα ζητήματα της ζωής σας που ίσχυαν περίπου αυτήν τη φορά για να πάρετε μια ιδέα για το πώς αυτό Το 2020 σεληνιακή έκλειψη σε επηρεάζει. Άλλοι σε παρόμοιο βαθμό συνέβησαν στις 29 Νοεμβρίου 1993 και στις 29 Νοεμβρίου 1974.

  Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε πίσω με μια γενική έννοια σε σύνολα έκλειψης που εμφανίζονται κατά μήκος του ίδιου άξονα Διδύμων- Τοξότη με τον τρέχοντα που ισχύει από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2021. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην παροχή περισσότερων πληροφοριών που συλλέγονται κοιτάζοντας το παρελθόν για να κατανοήσετε θέματα στο παρόν και μέλλον. Η τελευταία φορά που είχαμε μια σειρά από εκλείψεις Διδύμων- Τοξότη ήταν από τον Δεκέμβριο του 2010 έως τον Μάιο του 2013. Πριν από αυτό, ένα σετ συνέβη από τον Δεκέμβριο του 2001 έως τον Νοέμβριο του 2003 και ένα άλλο από τον Δεκέμβριο του 1991 έως τον Μάιο του 1994. Αυτές είναι επίσης περίοδοι του παρελθόντος σας, εάν ισχύει, που μπορεί να είχαν παρόμοια θέματα με αυτό το τρέχον σύνολο έκλειψης. Φυσικά, ακόμη και αν εμφανίστηκαν σε παρόμοια επίπεδα, οι άλλοι πλανήτες παρουσιάστηκαν διαφορετικά, επομένως τα ζητήματα δεν θα είναι πανομοιότυπα, αλλά συγκεκριμένα θέματα μπορούν να εμφανιστούν ξανά.

  Σετ εκλείψεων Διδύμων- Τοξότη (επερχόμενα, τρέχοντα και μερικά στην πρόσφατη ιστορία):
  Ιούνιος 2029 έως Ιούνιος 2031
  Ιούνιος 2020 έως Δεκέμβριος 2021
  Δεκέμβριος 2010 έως Μάιος 2013
  Δεκέμβριος 2001 έως Νοέμβριος 2003
  Δεκέμβριος 1991 έως Μάιος 1994
  Ιούνιος 1982 έως Νοέμβριος 1984

  Αυτό το φεγγάρι εμφανίζεται στις 8ο και 38′ των Δίδυμων, επηρεάζοντας τα άτομα με προσωπικούς πλανήτες και δείχνει στους 4 έως 14 βαθμούς των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς) πιο σημαντικά.

   

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  28 Ιανουαρίου 2021: Πανσέληνος στον Λέοντα

  Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα πραγματοποιείται στις 28 Ιανούαριου 2021, στις 21:16 και αναμένεται...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Ιανουαρίου 2021

  Ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο στον Χείρωνα σήμερα το πρωί, και πλησιάζει ένα τετράγωνο προς...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 25/01/2021

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Θα σας επιπλήξει ένας συνάδελφος...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Ιανουαρίου 2021

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η σημαντική πλανητική πτυχή της ημέρας...

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/01/2021

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!     Κριός Ταύρος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Ιανουαρίου 2021

  Το σημερινό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια χρήσιμη επιρροή για την...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2021 - Web Design & Development by tcp.gr Project