• Zaxos

  Zaxos
 • Τα αστρολογικά γεγονότα στις 21 Νοεμβρίου 2020

  Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος αλλάζουν ζώδια σήμερα: Η Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό για διαμονή μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Είναι μια πολύ συναισθηματική και παθιασμένη θέση για την Αφροδίτη. Αναζητάτε έργα, απολαύσεις και σχέσεις που σας εμπλέκουν, απορροφούν ή καταναλώνουν. Οι φόβοι να είναι πολύ ευάλωτοι ή να εγκαταλείψουν τη δύναμή σας σε άλλους αυξάνονται μπορούν να αυξηθούν. Είστε ιδιαίτερα έμπειροι στο χειρισμό χρημάτων και πόρων κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

  Ωστόσο, ο Ήλιος φεύγει από τον Σκορπιό και μπαίνει στον Τοξότη για μια διέλευση που διαρκεί έως τις 21 Δεκεμβρίου. Η εστίασή σας μετατοπίζεται από την ανάγκη μιας στενής σύνδεσης με ένα άτομο, ένα έργο ή με εσάς, στην επιθυμία να φτάσετε στον κόσμο και να συνδεθείτε με κάτι μεγαλύτερο από εσάς.

  Ενώ ο Ήλιος κινείται μέσα από αυτό το φλογερό, μεταβλητό ζώδιο, μπορεί να λάβετε μέτρα για να αυξήσετε την κατανόηση και την ευαισθητοποίηση σας για τον κόσμο γύρω σας. Είστε πιο ικανοί να συγκεντρώσετε το θάρρος να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να βγαίνετε σε νέους τρόπους σκέψης. Μπορεί να κερδίσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία εστιάζοντας στη «μεγάλη εικόνα» καθώς απομακρύνεστε από την εστίασή δας στις λεπτομέρειες της κοσμικής ύπαρξης. Αν και μπορεί να είστε επιρρεπείς σε υπέρβαση των προσδοκιών σας, έχετε την ευκαιρία να καλλιεργήσετε την πίστη, την ελπίδα και το όραμά σας κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

  Απόψε, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθείς στις 11:06 μ.μ. και στη συνέχεια εμφανίζεται το πρώτο τέταρτο της Σελήνης καθώς ο Ήλιος στον Τοξότη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τη Σελήνη στους Ιχθείς στις 11:45 μ.μ. Υπάρχει ένα θέμα κρίσης που περιβάλλει κάθε φάση τετάρτου της Σελήνης, καθώς αισθάνεστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε δράση. Λίγο αργότερα, συνειδητοποιείτε πώς οι πράξεις σας επηρεάζουν εκείνους που βρίσκονται κοντά σας, ίσως μέσω δοκιμής και σφάλματος. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή άγχους, συγκρούσεων και διαφωνιών, αλλά και υψηλής ενέργειας, κινήτρων και ανάπτυξης.

  Η Σελήνη συνεχίζει την κενή περίοδο έως τις 11:06 μ.μ. όταν μπαίνει στους Ιχθείς.

  Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού
  Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2020. Οι παθιασμένες σχέσεις είναι το επίκεντρο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό. Τα επιφανειακά φλερτ και οι επαφές δεν ικανοποιούν τώρα, καθώς λαχταράτε την επαφή «σώματος και ψυχής» με κάποιον ειδικό – επαφή που σπάει τα ταμπού, που είναι ακραία και έντονα, και αυτό είναι αξέχαστο. Αυτή είναι μια πολύ συναισθηματική θέση για την Αφροδίτη. Είναι μια παθιασμένη, αισθησιακή και έντονη ενέργεια. Οι σχέσεις σας είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσάς και ίσως ακόμη και να αισθάνεστε ότι σας καταβροχθίζουν. Στην πραγματικότητα, τείνετε να θέλετε να καταβροχθιθούν από αυτούς! Η προσπάθειά σας είναι προς την τάση, αλλά η τυφλή πίστη στους συντρόφους σας είναι εξαιρετικά δύσκολη για εσάς τώρα.

  Οι φόβοι να είστε πολύ ευάλωτοι ή να παραδώσετε τη δική σας δύναμη σε άλλους είναι ισχυροί. Ο Σκορπιός είναι μια ενέργεια «όλα ή τίποτα» και ως αποτέλεσμα οι σχέσεις τείνουν να είναι κάπως βόλτες. Η περιφρόνηση για μετριότητα και επιφανειακότητα μπορεί να σας αναγκάσει να δημιουργήσετε κρίσεις προκειμένου να αισθανθείτε ζωντανοί.

  Ο Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου 2020
  Με τον Ήλιο στον Τοξότη, η εστίασή μας μετατοπίζεται από την ανάγκη μιας στενής σύνδεσης με ένα άτομο και με τον εαυτό σας, στην επιθυμία να φτάσετε στον κόσμο και να συνδεθείτε με κάτι μεγαλύτερο από εσάς. Ενώ ο Ήλιος κινείται μέσα από αυτό το φλογερό, μεταβλητό ζώδιο, μπορεί να λάβετε μέτρα για να αυξήσετε την κατανόηση και την ευαισθητοποίηση σας για τον κόσμο γύρω σας. Είστε πιο ικανοί να συγκεντρώσετε το θάρρος να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να βγαίνετε σε νέους τρόπους σκέψης.

  Μπορεί να κερδίσετε περισσότερη εμπιστοσύνη και αισιοδοξία εστιάζοντας στη «μεγάλη εικόνα» καθώς απομακρύνεστε από την εστίασή σας στις λεπτομέρειες της ανθρώπινης ύπαρξης. Αν και μπορεί να είστε επιρρεπείς σε υπέρβαση των προσδοκιών σας, έχετε την ευκαιρία να καλλιεργήσετε την πίστη, την ελπίδα και το όραμά σας υπό αυτήν την επιρροή.

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Το φεγγάρι των Διδύμων επιδιώκει να διαφοροποιήσει και να διατηρήσει τα πράγματα ελαφριά και φιλικά,...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 01/12/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Ο καθένας έχει τη γνώμη...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας, τα...

  Ημερήσιες προβλέψεις 01/12/2020

  Καλό μήνα! Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 30 Νοεμβρίου 2020

  Μια Πανσέληνος / Σεληνιακή Έκλειψη συμβαίνει σήμερα το πρωί στις 4:30 π.μ. Είναι η δεύτερη...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 30/11/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Έχετε μεγάλη δύναμη σήμερα....
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project