• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 21/11/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Είστε σε θέση μεγάλης δύναμης. Ακόμα κι αν δεν ήσασταν στη δουλειά, θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείτε θέματα που σχετίζονται με την εργασία. Κάνε κάποιο σχεδιασμό για το μέλλον. Οι σπόροι που καλύπτονται τώρα θα μετατραπούν σε μια τεράστια συγκομιδή που θα εξαργυρώσετε στο δρόμο.

  Ταύρος: Άλλοι σας πιέζουν σχετικά με τη δουλειά σας. Σας παροτρύνουν να προχωρήσετε προς τα εμπρός όταν είστε πιο διατεθειμένοι να το πάρετε αργά. Μην αφήνετε άλλους ανθρώπους να ελέγχουν την κατάσταση της εργασίας σας. Πηγαίνετε με το δικό σας ρυθμό. Κάντε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

  Δίδυμοι: Ακόμα κι αν δεν εργάζεστε σήμερα, η έρευνα που γίνεται σε αυτό το τμήμα της ζωής σας θα αποδώσει πολύ καλά. Ρισκάρετε. Κάτι τέτοιο θα ανοίξει νέες πόρτες σε νέους ανθρώπους, μέρη και ευκαιρίες. Να είστε επιθετικοί στις σχέσεις σας με άλλους.

  Καρκίνος: Κρατήστε τα θέματα που σχετίζονται με την εργασία από το μυαλό σας. Η σκέψη για δουλειά θα καταλήξει να σας κάνει να θυμώνετε και να απογοητεύεστε. Εάν πρέπει να είστε στη δουλειά σήμερα, προσπαθήστε να μην κάνετε κύματα. Αποφύγετε την επαφή με άλλους όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα επιχειρήματα είναι πιθανά.

  Λέων: Η οδήγησή σας είναι δυνατή και ενθαρρύνεστε από τους ανθρώπους γύρω σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα και δεν φοβάστε να δείξετε τον εαυτό σας στον υπόλοιπο κόσμο. Υπάρχει μεγάλη δύναμη σε αυτόν τον τύπο αυτοπεποίθησης. Αποδεχθείτε το.

  Παρθένος: Δείξτε σε άλλους ότι μπορείτε να είστε μαχητής όταν πρέπει να είστε. Μην αφήνετε τους ανθρώπους να περπατούν παντού. Αν τους αφήσετε να το κάνουν τώρα, δεν θα φοβούνται να το κάνουν ξανά αργότερα. Είτε εργάζεστε ή όχι, φροντίστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

  Ζυγός: Ένα ζήτημα που σχετίζεται με την εργασία έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο, είτε εργάζεστε είτε όχι. Παρά τις σημερινές δραστηριότητες, αυτό το ζήτημα αναπηδά στο πίσω μέρος του μυαλού σας και απαιτεί την προσοχή σας. Φροντίστε το τώρα για να προχωρήσετε με την ημέρα σας.

  Σκορπιός: Δεν φοβάστε να είστε εκ των προτέρων με άλλους. Αυτό είναι ένα καλό πράγμα! Πες το όπως είναι και να είσαι επιθετικός με τις πληροφορίες σας. Αυτό το είδος προσέγγισης μπορεί να τους αναστατώσει, αλλά τελικά είναι προς το συμφέρον τους και τη δική σας. Μην αποφεύγετε την αλήθεια.

  Τοξότης: Η εμπιστοσύνη σας είναι ισχυρή και η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ισχυρή και σίγουρη. Εφαρμόστε αυτήν την υπέροχη στάση σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία, είτε βρίσκεστε στη δουλειά σας σήμερα είτε όχι. Οι ανακαλύψεις που σας έρχονται σήμερα είναι εξαιρετικά πολύτιμες.

  Αιγόκερως: Η μέθοδος λειτουργίας σας μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από αυτή των άλλων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λάθος και έχετε δίκιο. Θυμηθείτε ότι μια κριτική στάση μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε θυμό και απογοήτευση. Αφήστε τους άλλους να ζήσουν τη ζωή τους.

  Υδροχόος: Πάρτε όλη την επιθετική σας επιθετικότητα από την περασμένη εβδομάδα και βγάλτε τη με σωματική άσκηση. Ομαδικά αθλήματα οποιουδήποτε είδους προτιμώνται ιδιαίτερα. Υπάρχει μια τεράστια απογοήτευση μέσα σας. Τώρα είναι η ώρα να το αφήσετε να φύγει.

  Ιχθύες: Έχετε ανανεώσει την ενέργεια. Υπάρχει ένα κύμα δύναμης μέσα σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να βρείτε ένα νέο σχέδιο επίθεσης όσον αφορά την καριέρα σας και τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε. Ίσως είναι καιρός να λάβετε ισχυρότερη θέση σε κάτι που πιστεύετε.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Το φεγγάρι των Διδύμων επιδιώκει να διαφοροποιήσει και να διατηρήσει τα πράγματα ελαφριά και φιλικά,...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 01/12/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Ο καθένας έχει τη γνώμη...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας, τα...

  Ημερήσιες προβλέψεις 01/12/2020

  Καλό μήνα! Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 30 Νοεμβρίου 2020

  Μια Πανσέληνος / Σεληνιακή Έκλειψη συμβαίνει σήμερα το πρωί στις 4:30 π.μ. Είναι η δεύτερη...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 30/11/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Έχετε μεγάλη δύναμη σήμερα....
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project