• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 21 Νοεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Όπως ορίζετε συνήθως το προηγούμενο για οτιδήποτε νέο και πειραματικό, ούτως ή άλλως, αλλά μπορεί να είστε σε θέση να ενεργήσετε ως ρόλος του δασκάλου σε άτομα που χρειάζονται λίγη βοήθεια για να απελευθερωθούν, και επιτρέποντας στον εαυτό τους να είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που είναι πραγματικά. Μέσω της προσέγγισης, θα ανοίξετε τις καρδιές των άλλων.

  Ταύρος: Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να απορρίπτει ατέλειωτα λόγια σοφίας για μια σειρά ανθρώπων που σας έρχονται για συμπάθεια. Θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αν είναι δυνατόν, απλώς να είστε μόνος μαζί και να απολαμβάνετε αυτήν την αίσθηση της σιωπηλής κοινωνίας και το βάθος της αίσθησης που μοιράζεστε και οι δύο. Ακόμα καλύτερα, δημιουργήστε ένα υπέροχο ρομαντικό δείπνο και γιορτάστε την υπέροχη σχέση σας.

  Δίδυμοι: Υπάρχει μεγάλη αίσθηση στον αέρα σήμερα. Είναι επίσης ευκολότερο για εσάς να το εκφράσετε. Πράγματι, υπάρχει η πιθανότητα να ξεπεράσεις την κορυφή και να το πείτε πάρα πολύ, μετά να το μετανιώσετε στο κρύο φως της ημέρας. Απλά πηγαίνετε εύκολα και μην δοκιμάζετε ένα πάθος αξίας ενός έτους σε ένα βράδυ.

  Καρκίνος: Η συνομιλία ανάμεσα σε εσάς και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα προχωρήσει σήμερα. Μερικές φορές μπορεί να πιστεύουμε ότι μιλάτε. Όμως έχουμε μιλήσει μόνο από την κορυφή και όχι από τα βάθη της καρδιάς. Αφιερώστε χρόνο σήμερα για να κάνετε αυτήν τη βαθύτερη συζήτηση και ενθαρρύνετε κάποια πραγματική κοινή χρήση. Θα ανανεώσει και θα ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ σας, και θα σας ενθαρρύνει να ερωτευτείτε ξανά.

  Λέων: Η συνομιλία ανοίγει πολλές πόρτες σήμερα, αλλά πρέπει να προέρχεται από βαθύτερα μέσα, παρά απλώς αδρανής συνομιλία που βοηθά να περάσει ο χρόνος. Η έκφραση του συναισθήματός σας θα σας δώσει την ευκαιρία να μοιραστείτε κάποιες αλήθειες με ένα αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να έχετε δυσκολήσει να μιλήσετε. Είναι μια στιγμή επανασύνδεσης και συμφιλίωσης σε όλα τα επίπεδα.

  Παρθένος: Ο καθένας θα είναι πολύ πιο βαθιά σε επαφή με τα συναισθήματά του σήμερα. Λοιπόν, μην εκπλαγείτε εάν το ενδιαφέρον αγάπη σας ξαφνικά βγει με μια πλήρη δήλωση αφοσίωσης, μετά από αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν μήνες αναμονής. Μπορεί να μοιάζει με μια κατάσταση σχεδόν καθόλου, αλλά από την άλλη πλευρά, είναι επίσης καλύτερα αργά από ποτέ.

  Ζυγός: Ο σύντροφός σας είναι πιθανό να είναι πιο τολμηρός και να υιοθετήσει μια πιο πειραματική προσέγγιση στη ζωή. Ωστόσο, αποφασίζουν να εμφανιστούν σήμερα, ό, τι αισθάνονται σαν να φορούν, ή ωστόσο κάνουν τα μαλλιά τους – απλά μην γελάτε. Αφήστε τους ελεύθερο παιχνίδι για να εξερευνήσουν το πλήρες φάσμα της μοναδικής τους ύπαρξης. Θα σας αγαπήσουν για πάντα αν μπορείτε να τους δώσετε την άδεια να είναι οι ίδιοι.

  Σκορπιός: Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μείνετε όπως είστε είναι εάν κάνετε χιούμορ με τη συμπεριφορά σας. Ο πειραματισμός σε όλα τα επίπεδα περιγράφει καλύτερα τα σημερινά γεγονότα, ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Για αυτό θα πρέπει να αφήσετε όλες τις συνηθισμένες συμπαθείς και αντιπαθείς σας και να είστε έτοιμοι να είστε εντελώς ανοιχτόμυαλοι. Η αγάπη θα μπορούσε να βελτιωθεί αμέσως σε άλματα.

  Τοξότης: Κάτι θα μπορούσε να σοκάρει τις εξαιρετικά εκλεπτυσμένες σας ευαισθησίες σήμερα, αλλά αν μπορείτε να ξεπεράσετε την αρχική σας αντίδραση, ίσως ακόμη και να ανακαλύψετε μερικές νέες ιδέες που θα μπορούσατε να προσαρμόσετε στον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο να κάνετε πράγματα. Η αγάπη είναι πειραματική και αντισυμβατική σήμερα, παρά ρομαντική με την παραδοσιακή έννοια. Αλλά εξακολουθεί να έχει μια ορισμένη έκκληση, όπως θα μάθετε!

  Αιγόκερως: Θα σας δοθεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να γνωρίσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με έναν εντελώς νέο και διαφορετικό τρόπο. Ο καθένας έχει πλευρές του εαυτού τους που είναι κρυμμένες, και ποτέ ή σπάνια εμφανίζονται. Τουλάχιστον μπορεί να σας αρέσει ο σύντροφός σας δύο φορές περισσότερο, και ίσως να αισθάνεστε ακόμη πιο βαθιά και παθιασμένα ερωτευμένοι με την γλυκιά σας από ποτέ!

  Υδροχόος: Μπορείτε πραγματικά να το φτάσετε στο όριο σήμερα. Σας αρέσει πάντα να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να συνεχίζετε να ορίζετε τα αξιοθέατα σας όλο και πιο ψηλά. Όσον αφορά την αγάπη και τον ρομαντισμό, μπορείτε επίσης να υιοθετήσετε μια πιο πειραματική προσέγγιση. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε τα πράγματα, ακόμα κι αν άλλοι μπορεί να αμφισβητήσουν τα κίνητρά σας. Αν σας κάνει να νιώθετε καλά, γιατί ανησυχείτε!

  Ιχθύες: Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε τα πάντα διαφορετικά. Αν και η ιδέα σας για διαφορετικά ή πειραματικά μπορεί να είναι μια πιο ήπια και πιο λεπτή έκδοση όλων των άλλων, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο συναρπαστική. Παρόλο που πιθανότατα δεν θα το διατηρήσετε, ένα εφάπαξ πείραμα σε ένα διαφορετικό είδος αγάπης μπορεί να σας ανοίξει μερικές νέες πόρτες.

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Το φεγγάρι των Διδύμων επιδιώκει να διαφοροποιήσει και να διατηρήσει τα πράγματα ελαφριά και φιλικά,...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 01/12/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Ο καθένας έχει τη γνώμη...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας, τα...

  Ημερήσιες προβλέψεις 01/12/2020

  Καλό μήνα! Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 30 Νοεμβρίου 2020

  Μια Πανσέληνος / Σεληνιακή Έκλειψη συμβαίνει σήμερα το πρωί στις 4:30 π.μ. Είναι η δεύτερη...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 30/11/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Έχετε μεγάλη δύναμη σήμερα....
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project