• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 20/11/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Μην λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις. Αναβάλλετε σημαντικές συναντήσεις. Το κεφάλι σας δεν είναι πλήρως σταθερό και οποιαδήποτε κίνηση που κάνετε δεν θα αποδειχθεί όπως επιθυμείτε. Δεν υπάρχει προπύργιο για να σας κρατήσει γειωμένους. Αυτή είναι η ώρα να επιμείνουμε σε εργασίες που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

  Ταύρος: Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως τα λόγια των άλλων. Οι άνθρωποι μπορούν να πουν ένα πράγμα τώρα και σας υπόσχονται τον κόσμο, αλλά για να τηρήσουν αυτήν την υπόσχεση είναι μια άλλη ιστορία. Η ουσία είναι ότι έχουν κατά νου τη δική τους ατζέντα – όχι τη δική σας. Προσέχετε.

  Δίδυμοι: Έχετε τη δική σας αίσθηση για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Μην αφήσετε άλλους να σας μιλήσουν από αυτό το σύστημα πεποιθήσεων. Είναι σημαντικό να μείνετε συντονισμένοι με τον εαυτό σας και τη δική σας προσωπική αντίληψη για την αλήθεια. Μην κολλάτε στις αξίες των άλλων.

  Καρκίνος: Συνεχίστε με εργασίες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Τώρα δεν είναι η ώρα να ξεκινήσετε κάτι νέο. Η εμπιστοσύνη σας είναι υψηλή και συναισθηματικά αισθάνεστε καλά, αλλά συνολικά, η κρίση σας δεν είναι πολύ καλή. Μην κάνετε σημαντικές κινήσεις αυτή τη στιγμή.

  Λέων: Είστε στα πρόθυρα να σημειώσετε σημαντική πρόοδο στην καριέρα σας. Μην καταστρέψετε αυτήν την υπέροχη ευκαιρία. Δεν είναι όλα στη θέση τους ακόμα. Κάντε υπομονή. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αναλογιστείτε το παρελθόν και να κρατήσετε νοητικές σημειώσεις.

  Παρθένος: Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με άτομα που δεν κατανοούν πλήρως την κατάστασή σας. Άλλοι μπορεί να ενεργούν όπως ξέρουν τι μιλάνε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνουν πλήρως όπως εσείς. Προσέξτε ποιος ακούτε.

  Ζυγός: Θα πιάσετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί σήμερα και αυτό είναι εντάξει. Αφήστε το μυαλό σας να φύγει. Θα αποκτήσετε μεγάλη εικόνα όταν δεν περιορίζεστε με κανέναν τρόπο. Οι φαντασιώσεις σας είναι πολύτιμες – θα σας βοηθήσουν να οδηγήσετε στο επόμενο βήμα της καριέρας σας.

  Σκορπιός: Μην υπογράψετε τη σύμβαση ακόμα. Μην πείτε ναι στη συμφωνία που σας προσφέρεται τώρα. Χρησιμοποιήστε λίγες μέρες για να κοιμηθείτε και λάβετε πλήρως υπόψη τις συνέπειες. Εάν δεσμευτείτε τώρα, θα βρεθείτε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση αργότερα.

  Τοξότης: Συλλογιστείτε την κατάστασή σας με νέο τρόπο. Κοιτάξτε τον περασμένο χρόνο και αναρωτηθείτε τι έχετε επιτύχει. Έχετε επιτύχει τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας; Ίσως δεν έχετε καν θέσει στόχους. Αξιολογήστε τώρα για να προετοιμαστείτε για το μέλλον.

  Αιγόκερως: Θα δυσκολευτείτε να συγκεντρωθείτε. Μην αντιμετωπίζετε τίποτα που απαιτεί μεγάλη ψυχική εστίαση. Απλώς δεν το έχετε τώρα για να μηδενίσετε το πράγμα που απαιτεί την αδιαίρετη προσοχή σας. Περιμένετε μέχρι αργότερα.

  Υδροχόος: Θα αισθανθείτε μια πίεση να σηκωθείτε από το σταθερό θεμέλιο στο οποίο βρίσκεστε, ώστε να μπορέσετε να ξεφύγετε από τα σύννεφα. Εγγενώς, είστε ενσύρματοι για να αντισταθείτε σε αυτό και έτσι παλεύετε με όλη σας τη δύναμη για να παραμείνετε γειωμένοι. Μην παλεύετε. Αφήστε τον εαυτό σας να φύγει.

  Ιχθύες: Αφιερώστε χρόνο για να οργανώσετε την εργασία σας που απομένει από τις τελευταίες ημέρες. Πριν βγάλετε τα πάντα για το απόγευμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για αύριο. Λίγο χρόνο που αφιερώνεται στην οργάνωση τώρα θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο αργότερα.


  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του
  Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Το φεγγάρι των Διδύμων επιδιώκει να διαφοροποιήσει και να διατηρήσει τα πράγματα ελαφριά και φιλικά,...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 01/12/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Ο καθένας έχει τη γνώμη...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας, τα...

  Ημερήσιες προβλέψεις 01/12/2020

  Καλό μήνα! Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 30 Νοεμβρίου 2020

  Μια Πανσέληνος / Σεληνιακή Έκλειψη συμβαίνει σήμερα το πρωί στις 4:30 π.μ. Είναι η δεύτερη...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 30/11/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Έχετε μεγάλη δύναμη σήμερα....
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project