• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 20 Νοεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Αισθάνεστε πιο ευερέθιστοι από το συνηθισμένο, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει αρκετά την ερωτική σας ζωή. Εάν συναντήσατε πρόσφατα κάποιον, ίσως είναι καλή κίνηση να εξηγήσετε ότι συνήθως δεν είστε έτσι. Εάν ο σύντροφός σας κατανοεί ήδη τις ποικίλες διαθέσεις σας, ίσως είναι καλύτερο να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε.

  Ταύρος:Συνήθως απολαμβάνετε μια απαλή ρομαντική προοπτική, όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Οι καταστάσεις στις οποίες μπαίνετε μπορεί να φαίνεται ότι στερούνται πραγματικού συναισθήματος για να σας κάνουν σημαντική εντύπωση. Ωστόσο, θα απολαύσετε τη συνάντηση με άλλους που έχουν μια πιο πειραματική προσέγγιση στην αγάπη και παρόλο που αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει σε κάτι βαθύ και οικείο, θα μπορούσατε να κάνετε μερικούς ζεστούς και υπέροχους φίλους.

  Δίδυμοι: Ο πειραματισμός σε όλα τα επίπεδα είναι η λέξη-κλειδί της ημέρας. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που εσείς ή ο αγαπημένος σας θα μπορούσατε να περάσετε την ημέρα με οποιονδήποτε άλλο τρόπο από το να δοκιμάσετε κάθε είδους νέα πράγματα. Φάτε διαφορετικά φαγητά, φορέστε διαφορετικά ρούχα, μιλήστε μεταξύ τους με νέους τρόπους. Οι ρουτίνες μπορεί να είναι όπως τα στενά τζάκετ και να χαζεύουν κάθε αυθορμητισμό, ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Μόνο για μια φορά να είστε λίγο τρελοί!

  Καρκίνος: Η αγάπη δεν θα βρεθεί στα ίδια εστιατόρια, κλαμπ ή καφετέριες όπως συνήθως. Σήμερα θα δείτε ότι το φαγητό πρέπει να είναι μια εντελώς νέα και διαφορετική εμπειρία. Παρόλο που δεν είστε συνήθως ερωτευμένοι με ζεστά, πικάντικα ή ξένα πιάτα, θα επωφεληθήκατε τουλάχιστον δοκιμάζοντας κάτι λίγο avant-garde. Οι πατάτες μπορεί να μην έχουν την ίδια γεύση, αλλά η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί.

  Λέων: Μερικές πολύ πρωτότυπες γραμμές παραλαβής δεν θα πάνε σήμερα. Το “Γεια σου ξένε!” δεν θα είναι ένα από αυτά. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πρωτότυπο απόσπασμα από τις πολλές ταλαντούχες κυρίες που έχουν ενεργήσει ως πρότυπα πρώτης κατηγορίας στο παρελθόν. Ακόμα καλύτερα, μιλήστε απλώς από την καρδιά σας, ακόμα κι αν ακούγεται λίγο περίεργο. Κάποιος σίγουρα θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας.

  Παρθένος: Παρόλο που δεν θα το παραδεχτείτε σε πολλούς ανθρώπους, έχετε μια πολύ πειραματική προσέγγιση για την αγάπη σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Θα έχετε την επιθυμία να εξερευνήσετε αυτήν τη δυνατότητα λίγο πιο μακριά. Εσείς και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να απολαύσετε να δοκιμάσετε μερικές συναρπαστικές νέες τεχνικές και ας το παραδεχτούμε, όταν είστε σε τέτοιου είδους διάθεση, δεν είστε καν ντροπαλοί. Προχωρήστε και διασκεδάστε!

  Ζυγός: Μπορεί να βρεθείτε στο σημείο να διακόψετε σχεδόν μια συγκεκριμένη ρομαντική επαφή. Αν αυτό είναι αυτό που θέλετε, προχωρήστε και κάντε ένα καθαρό διάλειμμα. Αλλά αν απλά πρέπει να αφήσετε τον ατμό ή να απελευθερώσετε την ένταση, τότε υπάρχουν άλλοι τρόποι για να το επιτύχετε χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο ολόκληρη τη σχέση. Σκεφτείτε προσεκτικά προτού προβείτε σε ξαφνική ενέργεια.

  Σκορπιός: Πολλά από αυτά που συμβαίνουν σε σας ρομαντικά σήμερα εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιείτε ορισμένα πράγματα στον σύντροφό σας ή αγαπάτε το ενδιαφέρον. Έχετε μια επιλογή σε αυτό το θέμα. Μπορείτε είτε να τους αποξενώσετε εντελώς συζητώντας ένα συγκεκριμένο ζήτημα με τέτοιο τρόπο ώστε να πιστεύουν ότι έχετε τρελαθεί, ή μπορείτε να δοκιμάσετε να δείτε την άποψή τους και να συνομιλήσετε αναλόγως.

  Τοξότης: Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε μερικές από τις πιο ακραίες και αμφιλεγόμενες απόψεις σας για το ενδιαφέρον της αγάπης σας. Δεδομένου ότι δεν είστε συνήθως γνωστοί για να κάνετε κάτι πιο πρωτότυπο από το να δοκιμάσετε το τελευταίο υλικό πλήρωσης για πατάτες φούρνου – αυτό θα μπορούσε να είναι δυνητικά συναρπαστικό. Αν έχετε υποψίες ότι δεν είστε συμβατικοί – με κάθε τρόπο, προχωρήστε! Δεν έχετε τίποτα να χάσετε και ο σύντροφός σας θα είναι αιώνια ευγνώμων.

  Αιγόκερως:Το πώς εξελίσσεται η ρομαντική σας ζωή σήμερα εξαρτάται από το αν ο σύντροφός σας μπορεί να καταλάβει τη συνεχή ροή της ασυναρτησίας που φαίνεται αποφασισμένη να βγει από το στόμα σας. Είστε ακόμη πιο νευρικοί και παρορμητικοί από το συνηθισμένο και μπορεί να στείλετε τους πλησιέστερους σε εσάς τρελούς καθώς ακούνε το συνεχές χτύπημα των δακτύλων σας. Αν μπορούσατε να χαλαρώσετε μπορεί να υπήρχε νόημα.

  Υδροχόος: Κάτι θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην ερωτική σας ζωή. Εάν αναρωτιέστε εάν θα κάνετε το άλμα από την υπόθεση στην εταιρική σχέση, τότε ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αναφέρετε το θέμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές. Μπορείτε είτε να απενεργοποιήσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον λέγοντας το λάθος με λάθος τρόπο ή να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σχεδιάσετε την ομιλία σας και να πετύχετε.

  Ιχθύες: Καθώς λατρεύετε γενικά το προσκήνιο, ίσως εκπλαγείτε να μάθετε ότι σήμερα αυτό θα μπορούσε να είναι αρκετά επικίνδυνο μέρος για να είστε. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι, αντί να επιδεικνύετε το αληθινό σας δυναμικό αστέρι, ντρέπεστε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας λέγοντας κάτι μισό μελετημένο και εντελώς άχρηστο. Μπορεί να είναι καλύτερο να μείνετε σιωπηλοί.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Το φεγγάρι των Διδύμων επιδιώκει να διαφοροποιήσει και να διατηρήσει τα πράγματα ελαφριά και φιλικά,...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 01/12/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Ο καθένας έχει τη γνώμη...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για την 1η Δεκεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας, τα...

  Ημερήσιες προβλέψεις 01/12/2020

  Καλό μήνα! Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 30 Νοεμβρίου 2020

  Μια Πανσέληνος / Σεληνιακή Έκλειψη συμβαίνει σήμερα το πρωί στις 4:30 π.μ. Είναι η δεύτερη...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 30/11/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Έχετε μεγάλη δύναμη σήμερα....
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project