• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 29/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Η αναποφασιστικότητα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αυτήν τη στιγμή. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν πολύ απλά με πάρα πολλές πληροφορίες που έχετε στη διάθεσή σας. Όσο περισσότερη έρευνα κάνετε και όσο περισσότεροι άνθρωποι μιλάτε, τόσο περισσότερο μπερδεύεστε. Αφιερώστε χρόνο και εστιάστε.

  Ταύρος: Έχετε περάσει το χτύπημα ταχύτητας των τελευταίων δύο ημερών και τώρα μπορείτε να ασκήσετε ξανά πίεση στο πεντάλ γκαζιού. Η υποστήριξη των γύρω σας θα σας βοηθήσει να φτάσετε στη συνηθισμένη ταχύτητά σας. Βασιστείτε σε άλλους εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να προχωρήσετε.

  Δίδυμοι: Μπορεί να αισθανθείτε τον εαυτό σας να χτυπηθεί από το βάθρο στο οποίο στεκόσασταν χθες. Μην ανησυχείτε για αυτό. Είναι για το καλύτερο. Δεν μπορείτε όλοι να είστε στο προσκήνιο όλη την ώρα. Δώστε σε κάποιον άλλον την ευκαιρία να κάνει τα πράγματα.

  Καρκίνος: Ένας σημαντικός κύκλος έχει τελειώσει και τώρα βρίσκεστε ξανά στο σημείο εκκίνησης. Σκουπίστε την πλάκα καθαρά και ξεκινήστε φρέσκα. Άλλοι είναι ευτυχείς να συζητήσουν νέες ιδέες μαζί σας. Αυτό είναι καλό, αλλά επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει και μόνο χρόνο.

  Λέων: Η συνεχής συνομιλία είναι η φυσική τάση. Είναι πιθανό να ενοχληθείτε αρκετά από το αδρανές κουτσομπολιό άλλων ανθρώπων, δεδομένου ότι πραγματικά έχει πολύ μικρό αντίκτυπο σε εσάς ή τι προσπαθείτε να επιτύχετε στο χώρο εργασίας. Μην χάνετε το χρόνο σας με αυτόν τον τρόπο.

  Παρθένος: Η σημερινή πρόβλεψη απαιτεί κυρίως ηλιόλουστα χαμόγελα και πολλές μακρές συζητήσεις με άτομα που σχετίζονται με την εργασία σας. Είναι προτιμότερο να μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο από το τηλέφωνο ή μέσω e-mail. Θα λάβετε επιπλέον πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο.

  Ζυγός: Η δουλειά σας θα περιλαμβάνει λίγο επιπλέον ταξίδι. Μπορεί να μην πάτε στο άλλο άκρο της Γης, αλλά θα βρεθείτε σε διάφορα μέρη γύρω από την πόλη και ίσως και σε γειτονικές πόλεις. Αυτή η αλλαγή στο τοπίο είναι καλή για εσάς.

  Σκορπιός: Επίθεση μηνιαίων στόχων με μεγάλο θάρρος και αυτοπεποίθηση. Υποστηρίζεστε πλήρως σε κάθε βήμα. Μια μεγάλη ανοιχτή και ειλικρινή ενθάρρυνση από άλλους είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την επιτυχία σας. Πάρτε αυτό που λένε οι άλλοι στην καρδιά.

  Τοξότης: Θα μπείτε στον πειρασμό να συντονίσετε άλλους ανθρώπους, καθώς κανείς δεν φαίνεται να βρίσκεται στο μήκος κύματος σας. Αυτό δεν συμβαίνει ακριβώς. Ανάμεσα στις ασυναρτησίες, υπάρχει μεγάλη απροσδόκητη σοφία. Είναι καλύτερο να κρατάτε ανοιχτό τουλάχιστον ένα αυτί ανά πάσα στιγμή.

  Αιγόκερως: Η διάθεσή σας δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή, γι’ αυτό μην προσποιείται ότι είναι. Δεν έχει νόημα να ξεγελάσετε τους άλλους να σκέφτονται ότι αισθάνεστε εντάξει όταν δεν είστε. Χρειάζεστε επιπλέον συναισθηματική υποστήριξη, οπότε μην φοβάστε να το ζητήσετε. Άλλοι το χρωστάνε σε εσάς.

  Υδροχόος: Ανοίξτε τον εαυτό σας με τρόπο που συνήθως δεν το κάνετε. Τις περισσότερες φορές είστε πολύ κλειστοί και δεσμευμένοι. Άλλα άτομα έχουν εσφαλμένες αντιλήψεις για εσάς. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε αυτές τις παρανοήσεις μοιράζοντας ειλικρινά με άλλους.

  Ιχθύες: Δεν είναι καλό να λαμβάνετε αποφάσεις όταν βρίσκεστε σε ασταθές έδαφος, αλλά σήμερα είστε. Αισθάνεστε συναισθηματικά ισχυροί και σίγουροι ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας. Η δυνατή επικοινωνία το καθιστά δυνατό.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 07/12/2020 έως 13/12/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 5 Δεκεμβρίου 2020

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του Λέοντα, διεγείροντας την επιθυμία σας να προσεγγίσετε...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 05/12/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Σήμερα είναι μια καλή μέρα...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 05 Δεκεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Μια πολύ αναγκαία αίσθηση απόσπασης από...

  Ημερήσιες προβλέψεις 05/12/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 4 Δεκεμβρίου 2020

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Καρκίνου μέχρι τις 7:53 π.μ. και αναζητάτε άνετα, ασφαλή...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project