• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 29 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Συνεχίστε την καλή δουλειά σχετικά με τις προσπάθειές σας για την ανάπτυξη ενός νέου κύκλου φίλων και ένα εντελώς νέο σύνολο ενδιαφερόντων. Θα σας δοθεί περισσότερη ευκαιρία να βοηθήσετε με όποια ικανότητα νιώθετε καλά για εσάς. Σας αρέσει να υπηρετείτε τους άλλους και είναι περιττό να πείτε ότι είναι πιο πιθανό να βρείτε ρομαντισμό σε αυτήν τη ρύθμιση από οπουδήποτε αλλού.

  Ταύρος: Θα βρεθείτε να ανοίγετε τον εαυτό σας συναισθηματικά στους άλλους. Θα ήταν υπέροχη στιγμή να πραγματοποιήσετε ένα εικονικό πάρτι ή απλά να προσκαλέσετε μια μικρή ομάδα φίλων για μια συνάντηση, εάν είναι δυνατόν. Θα ήταν επίσης καλή στιγμή να αρχίσετε να επικοινωνείτε με μερικούς νέους ανθρώπους. Η αγάπη ευδοκιμεί σε νέες συνθήκες και με άτομα που είναι πρωτότυπα και αναζωογονητικά αμηχανία για τον εαυτό τους.

  Δίδυμοι: Ίσως να μην μπορείτε να κρυφτείτε τόσο πολύ στις σκιές σήμερα, αν και συνήθως καταφέρνετε να διατηρείτε κρυμμένη την εσωτερική σας φύση. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να είναι απαιτητικό να γνωρίζει πώς αισθάνεστε γι’ αυτόν και, ως συνήθως, είστε απρόθυμοι να τους ενημερώσετε. Εάν θέλετε να συνεχιστεί η σχέση, τότε καλύτερα να μιλήσετε.

  Καρκίνος: Θα καταναλωθείτε με την επιθυμία να εξερευνήσετε σε κοινωνικό επίπεδο. Θα μπορούσατε να λάβετε την απόφαση να παρευρεθείτε σε ένα μικρό πάρτι που ίσως σκεφτήκατε προηγουμένως να αποφύγετε. Η αγάπη μπορεί να βρεθεί ακριβώς σε ό, τι είδους κοινωνικές καταστάσεις είναι δυνατόν να συμμετάσχουν, και όχι παραμένοντας στους ίδιους κύκλους ανθρώπων. Και ούτως ή άλλως, χρειάζεστε κάποιον άλλο για να ακούσετε τα παλιά σας αστεία.

  Λέων: Παρόλο που προτιμάτε να ξοδεύετε χρόνο κάνοντας το καθήκον σας, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, έρχεται μια στιγμή στη ζωή όταν το καθήκον δεν είναι το παν. Πρόσφατα είχατε την επιθυμία να πετάξετε τη συνηθισμένη εικόνα σας και να είστε πιο τολμηροί. Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και βγείτε εκεί. Είναι καιρός να έχετε μια πραγματική διασκέδαση.

  Παρθένος: Θα νιώσετε την ανάγκη να φέρετε φίλους και άλλα άτομα στον άμεσο κύκλο σας, προκειμένου να συνεργαστείτε σε ένα έργο που έχει μεγάλη σημασία και επίσης βοηθάει τους άλλους. Μέσω αυτού του είδους άμεσης κοινωνικής δράσης θα συναντήσετε περισσότερες ευκαιρίες για πραγματική αγάπη και ρομαντισμό. Όταν εργάζεστε για λογαριασμό άλλων, προσελκύετε τον καλύτερο εαυτό σας.

  Ζυγός: Εάν είστε σε θέση να φιλοξενήσετε ένα μικρό πάρτι ή ακόμη και να προσκαλέσετε δύο φίλους για καφέ, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι μετατρέπεται σε κανονικό είδος συνάντησης. Με τη διεύρυνση του κύκλου των φίλων και των γνωστών σας θα ανακαλύψετε το είδος της αγάπης που έχει βαθιά σημασία, παρά τον πιο επιφανειακό τύπο. Η αγάπη που αναζητάτε πλησιάζει σταδιακά.

  Σκορπιός: Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα γύρω από την ημέρα. Ο ρομαντισμός και οι σχέσεις είναι ανοιχτές σε μια σαφή επικοινωνία. Οι ιδέες ρέουν και μπορεί να σας ωφελήσουν και οι δύο να διοργανώσετε ένα μικρό πάρτι ή μια κοινωνική συγκέντρωση στο σπίτι σας και να προσκαλέσετε μερικά νέα άτομα αν αυτό είναι δυνατόν. Αυτό θα ανοίξει την κοινωνική σας ζωή και θα φέρει επίσης κάποια νέα ενέργεια στη δική σας σχέση.

  Τοξότης: Πολλές νέες ιδέες θα υπάρχουν σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο την επιθυμία να επικοινωνήσετε με νέους ανθρώπους και να κοινωνικοποιήσετε. Και θα είναι πιο εμπνευσμένο να κάνει κάτι πρακτικό. Η εργασία ως μέρος μιας ομάδας θα είναι καλή για εσάς και μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να συναντηθείτε με κάποιον που θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί σας. Δώστε την καλύτερη σας ευκαιρία!

  Αιγόκερως: Οι αλλαγές στην κοινωνική σας κατάσταση έρχονται μέσω του θάρρους να κινηθείτε σε νέους κύκλους. Όχι ότι συνήθως έχετε κάποιο πρόβλημα με αυτό. Όμως όλοι μπορούμε να κολλήσουμε σε μια ρουτίνα, και δεν θα ήταν κακό να αλλάξετε τη ρουτίνα σας από αυτή την άποψη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να συμμετάσχετε σε μερικές νέες δραστηριότητες, καθώς αυτό θα ενισχύσει την ρομαντική σας ζωή πάρα πολύ.

  Υδροχόος: Η ρομαντική και κοινωνική σας ζωή είναι μια πραγματική ώθηση ενέργειας. Αν αισθανθήκατε πρόσφατα σε μια ρουτίνα, τότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάτε σε μια εικονική βραδιά παιχνιδιού ή να συμμετάσχετε σε κάποιες διαδικτυακές ομαδικές δραστηριότητες και να συμμετάσχετε πιο στενά με άλλους. Αυτό φέρνει την ευκαιρία για αγάπη στη ζωή σας. Δοκιμάστε το!

  Ιχθύες: Θα γίνετε ο πιο ξεχωριστός σας φλογερός εαυτός σήμερα. Τα συναισθήματα τρέχουν ψηλά και θα μπορούσατε ακόμη και να αρχίσετε να επικοινωνείτε με κάποιον που είναι τόσο παθιασμένος και έντονος όσο είστε – απαγορεύστε τον παράδεισο! Αλλά θα πρέπει να κατεβείτε από το ψηλό άλογό σας και να συναναστραφείτε με ανθρώπους σε πιο ισότιμη βάση. Συμμετέχετε σε κάτι που απαιτεί ομαδική εργασία.

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 07/12/2020 έως 13/12/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 5 Δεκεμβρίου 2020

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του Λέοντα, διεγείροντας την επιθυμία σας να προσεγγίσετε...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 05/12/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Σήμερα είναι μια καλή μέρα...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 05 Δεκεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Μια πολύ αναγκαία αίσθηση απόσπασης από...

  Ημερήσιες προβλέψεις 05/12/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 4 Δεκεμβρίου 2020

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Καρκίνου μέχρι τις 7:53 π.μ. και αναζητάτε άνετα, ασφαλή...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project