• Zaxos

  Zaxos
 • 31 Οκτωβρίου 2020: Πανσέληνος στον Κριό

  Στις 31 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιείται Πανσέληνος, η δεύτερη του μήνα, στο ζώδιο του Ταύρου. Η Πανσέληνος αυτή αφορά στα οικονομικά, τα αισθηματικά, την ομορφιά, τον θάνατο και την αναγέννηση, κάτι που θα σας κάνει να ελπίζετε σε αίσια εξέλιξη των θεμάτων που σας απασχολούν, τουλάχιστον για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες. Ο ερωτισμός που θα επικρατεί, θα παρασύρει πολλά άτομα στη δημιουργία σχέσεων με βάση το πάθος, ενώ ακόμα δεν θα λείψει και από τις μακροχρόνιες σχέσεις το στοιχείο αυτό.
  Τα ζώδια που ευνοούνται είναι ο Ταύρος, ο Καρκίνος, η Παρθένος, ο Σκορπιός, ο Αιγόκερως και οι Ιχθείς.

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος της 31ης Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί, αλλά και να θέσετε νέους οικονομικούς στόχους. Είναι πιθανό να σας δώσουν παλιές οφειλές ή ένα βοήθημα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ακόμα, μπορεί να ολοκληρώσετε μια επένδυση που έχετε στο μυαλό σας, η οποία θα αποδειχθεί αρκετά επωφελής στο μέλλον. Οφέλη επίσης μπορεί να έχετε και από περιουσιακά ζητήματα.
  Στον αισθηματικό τομέα διανύετε μια ευχάριστη περίοδο, κατά την οποία μπορείτε να εδραιώσετε μια σημαντική σχέση ή να κάνετε μια γνωριμία που θα αντέξει στον χρόνο.

  ΤΑΥΡΟΣ: Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, σύντομα θα απαλλαγείτε από κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί και νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο η ζωή σας θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας, καθώς και με δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν. Αν έχετε προσπαθήσει πολύ για να επιτύχετε έναν στόχο, τώρα ήρθε η στιγμή που θα τον δείτε να υλοποιείται και να σας φέρνει την ανταμοιβή που περιμένετε.

  ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 31 Οκτωβρίου στον δωδέκατο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία για χαλάρωση από το βαρύ σας πρόγραμμα και να ξεκουραστείτε, ώστε να αποκτήσετε ενέργεια για το Νοέμβριο που θα είναι ένας αρκετά δραστήριος μήνας. Μέχρι τότε, θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας, θα έχετε επαφές με πρόσωπα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, αλλά και νέες γνωριμίες που θα γεμίσουν ευχάριστα τις ημέρες σας.
  Επίσης, η καλή οικονομική σας κατάσταση θα σας επιτρέψει να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, ακόμα και σύντομο, που θα σας αποφορτίσει από το άγχος της καθημερινότητας. Αυτή η Πανσέληνος σάς χαρίζει επίσης πολύ διάθεση και καλό θα είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ταύρου είναι αρκετά θετική για εσάς, αφού σας δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε στόχους και οράματα, να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα ταιριάξετε απόλυτα, όπως θα δείτε στην συνεχεια. Οι επόμενες δεκαπέντε ημέρες είναι ιδανικές για να ενισχύσετε τους φιλικούς σας δεσμούς, αλλά και τη σχέση με το σύντροφό σας. Αν ψάχνετε για δουλειά, το διάστημα αυτό υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρείτε κάτι που θα σας καλύψει απόλυτα.

  ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος της 31ης Οκτωβρίου διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, κάτι που σας επιτρέπει να επιτύχετε στόχους και φιλοδοξίες για τις οποίες έχετε αγωνιστεί σκληρά το τελευταίο διάστημα. Καθώς η Πανσέληνος έχει να κάνει πάντα με την αποκορύφωση μιας κατάστασης, φαίνεται ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό, τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον, όσο και στη δουλειά σας, φτάνουν στο τέλος τους και έχει έρθει η στιγμή να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.
  Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις και στην προσωπική σας ζωή, καθώς τώρα μπορείτε να χαρείτε τον έρωτα με τον σύντροφό σας ή ένα νέο πρόσωπο, ειδικά οι αδέσμευτοι.

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου θα σας φέρει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες μπορείτε να αφήσετε στην άκρη για λίγο τις υποχρεώσεις σας και να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστες δραστηριότητες, να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα και γιατί όχι, να προγραμματίσετε ακόμα κι ένα ταξίδι. Αν σκέφτεστε την πιθανότητα μετεγκατάστασης, τώρα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε γραφειοκρατικό ζήτημα. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σημάνει επίσης και την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ενώ για τους αδέσμευτους, ένας νέος έρωτας θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής πολύ σύντομα.

  ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος που πραμγατοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και στον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σας, σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε διαδικασίες που σχετίζονται με δάνεια και επενδύσεις. Τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα διαπιστώσετε πως υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια ως προς την αποπληρωμή των οφειλών σας, αφού θα σημειωθεί σημαντική βελτίωση και στα έσοδά σας.
  Όμως και στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει βελτίωση το διάστημα αυτό, καθώς η λίμπιντό σας φτάνει στα ύψη, γεγονός που θα σας κάνει ακόμα πιο παθιασμένους απέναντι από το σύντροφό σας ή θα σας ωθήσει να ενδώσετε σε πειρασμούς που με δυσκολία αντιστεκόσασταν μέχρι τώρα. Δεν αποκλείεται ακόμα και να αναζητήσετε έναν παλιό έρωτα.

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος της 31ης Οκτωβρίου σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Αν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, το φεγγάτι αυτό θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις, ακόμα και να προχωρήσετε σε γάμο. Η Πανσέληνος αυτή θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, ίσως με την απόκτηση ενός απογόνου ή τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Αν είστε αδέσμευτοι, τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα κάνετε μια σοβαρή γνωριμία από το φιλικό σας περιβάλλον ή μια δραστηριότητα και σύντομα η γνωριμία αυτή θα εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπατε τα πράγματ μέχρι σήμερα.

  ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος της 31ης Οκτωβρίου πραγματοποιείται στον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωη μιας επαγγελματικής δραστηριότητας. Αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας προσπάθειας που κάνατε προκειμένου να πετύχετε έναν στόχο, μπορεί όμως να σημαίνει και απώλεια μιας δουλειάς.
  Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σας ανοίξει το δρόμο για κάτι καινούργιο, που σίγουρα θα είναι πολύ επικερδές και σταθερό. Επίσης, θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση και στον τρόπο ζωής σας.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς, αφού πραγματοποιείται σε συμβατό για εσάς ζώδιο, αλλά και στον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σας. Έτσι, μετά από μια αρκετα δύσκολη περίοδο, ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τον έρωτα και τη χαρά και να διασκεδάσετε. Αν διατηρείτε μια σχέση, μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα αντιληφθείτε περισσότερο την αξία της, κάτι που θα σας οδηγήσει σε σοβαρές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία θα σας κάνει να αφοσιωθείτε απόλυτα, καθώς θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη να δείξετε πόσο σοβαρές είναι οι προθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις και στα επαγγελματικά σας, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Πανσέληνος της 31ης Οκτωβρίου ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο δεκαπενθήμερο. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια θετική Πανσέληνο, τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα σας δημιουργήσουν αρκτή πίεση, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Αυτές αφορούν στην αναζήτηση νέας στέγης (ακόμα και στη μετακόμιση σε άλλη πόλη), που θα πρέπει να ολοκληρωθεί γρήγορα λόγω κάποιων επαγγελματικών εξελίξεων. Στην περίπτωση αυτή οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας είναι λαμπρές, κάτι που θα διαπιστώσετε στην πορεία. Επίσης, είναι πιθανό να θελήσετε να αποκοπείτε από το οικκογενειακό σας περιβάλλον, ώστε να ζήσετε με τον σύντροφό σας.

  ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος της 31ης Οκτωβρίου πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και αναμένεται να σας φέρει πολλά θετικά γεγονότα. Οι σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας, με συγγενικά προσωπα ή ακόμα και επαγγελματικές επαφές που θα κάνετε θα σας ωφελήσουν πολύ το επόμενο δεκαπενθήμερο. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σας ανοίξει μια νέα επαγγελματική πόρτα, που θα σας φέρει σημαντικές προοπτικές ανόδου.
  Στον αισθηματικό τομέα, το διάστημα αυτό η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα βελτιωθεί, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 07/12/2020 έως 13/12/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 5 Δεκεμβρίου 2020

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του Λέοντα, διεγείροντας την επιθυμία σας να προσεγγίσετε...

  Καριέρα: Προβλέψεις για 05/12/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Σήμερα είναι μια καλή μέρα...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 05 Δεκεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Μια πολύ αναγκαία αίσθηση απόσπασης από...

  Ημερήσιες προβλέψεις 05/12/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 4 Δεκεμβρίου 2020

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Καρκίνου μέχρι τις 7:53 π.μ. και αναζητάτε άνετα, ασφαλή...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project