• Zaxos

  Zaxos
 • Τα αστρολογικά γεγονότα στις 18 Οκτωβρίου 2020

  Ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα το πρωί, το οποίο μπορεί να έχει περιοριστικό αποτέλεσμα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια στους στόχους σας, αλλά μέσω αυτών, μπορεί να δείτε πιο καθαρά τα εργαλεία με τα οποία πρέπει να τα ξεπεράσετε. Πρέπει να εξετάσετε την πραγματικότητα ή την πρακτική πλευρά μιας κατάστασης και να αναλάβετε περισσότερη ευθύνη τώρα. Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα σε ένα θέμα, και οι προσπάθειές σας να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες μπορούν τελικά να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σας στην ικανότητά σας να είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας. Η δέσμευσή σας απέναντι σε άλλους, στον εξωτερικό κόσμο ή στην καριέρα / επιχείρηση σας μπορεί προσωρινά να επηρεάσει τα προσωπικά επίπεδα άνεσης ή σχέσεις. Είναι καλύτερο να σκεφτείτε τι είναι σωστό για εσάς μακροπρόθεσμα και μπορεί να σημαίνει να εγκαταλείψετε ή να περιορίσετε κάτι στο παρόν για καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

  Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Ποσειδώνα την ίδια στιγμή, και μπορεί να αισθανθείτε λίγο εξοργισμένοι, ή μπορεί να αποσπαστεί η προσοχή σας. Μπορεί να παλεύετε με προσδοκίες και αντιλήψεις. Εάν είστε αδιάκριτοι με χρήματα, απολαύσεις και σχέσεις, μπορεί να προκύψουν προβλήματα τώρα. Η αβεβαιότητα σε περιοχές ζωής που διέπονται από την Αφροδίτη (ρομαντισμός, κοινωνική ζωή, αναψυχή και οικονομικά) μπορεί να είναι εμφανής. Πρέπει να αξιολογήσετε περιοχές της ζωής σας που έχουν καταστεί δυσλειτουργικές και, κατά τη διαδικασία, ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε ένα μη ρεαλιστικό ιδανικό, ώστε να μπορείτε να κάνετε κέρδη. Είστε πιο συναισθηματικά ευάλωτοι και πιο ευαίσθητοι σε εξαπάτηση ή αυτο-εξαπάτηση. Εάν είναι δυνατόν, μπορεί να είναι καλύτερο να καθυστερήσετε τη σημαντική λήψη αποφάσεων σχετικά με τις κοινωνικές, οικονομικές και ρομαντικές συμμετοχές, καθώς τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα προς αυτήν την κατεύθυνση.

  Καθώς προχωρά η μέρα, κατευθύνεστε προς ένα τετράγωνο Άρη- Δία και τείνετε να παρακάνετε ή να πηδάτε πολύ γρήγορα. Είστε εύκολα ενοχλημένοι ή ενθουσιασμένοι υπό αυτήν την επιρροή. Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές σας, αλλά ίσως πολύ βιαστικοί, μετρώντας τα κοτόπουλα σας πριν εκκολαφθούν, βάζοντας χρήματα σε μια επιχείρηση που χρειάζεται περαιτέρω αναθεώρηση ή υπερεκτιμώντας τι μπορείτε (ή ο κόσμος) να κάνετε. Ένα αίσθημα επείγουσας ανάγκης μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση ισχυρότερης από την πρόθεσή σας. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε κοινή λογική, ενδέχεται να επεκτείνετε τις φαντασίες σας και να διασκεδάσετε νέες δυνατότητες. Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του Σκορπιού.

  Η κενή Σελήνη εμφανίζεται από τις 5:43 μ.μ., με την τελευταία όψη της πριν αλλάξει ζώδια (ένα εξάγωνο στον Κρόνο), έως ότου εισέλθει στον Τοξότη αύριο, Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, στις 12:43 π.μ. 

   

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Οκτωβρίου 2020

  Η κατώτερη σύνδεση του Ερμή και του Ήλιου εμφανίζεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντάς...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 25/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η γενική διάθεση σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Μπορείτε να διορθώσετε τον εραστή...

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/10/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/10/2020 έως 01/11/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Οκτωβρίου 2020

  Το σημερινό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια χρήσιμη επιρροή για την...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project