• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 18/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Είτε εργάζεστε ή όχι, αυτή θα είναι μια πολύ παραγωγική μέρα για εσάς. Θα είστε σε θέση να συλλέξετε πόρους και πληροφορίες μαζί με πολύ αποτελεσματικό τρόπο, δημιουργώντας μια συνταγή για μεγάλη επιτυχία. Εφαρμόστε αυτήν τη συνταγή σε ό, τι κάνετε.

  Ταύρος: Είτε είστε στη δουλειά είτε όχι, θα αισθανθείτε μια τεράστια πίεση για να επιτύχετε ορισμένες εργασίες. Εάν βρίσκεστε στο σπίτι, παρακολουθήστε τις δουλειές του σπιτιού που θέλετε να φτάσετε για εβδομάδες. Σήμερα είναι η “βροχερή μέρα” που περιμένατε.

  Δίδυμοι: Ακριβώς επειδή το τρέχον στυλ σας είναι λίγο ξεπερασμένο, άλλοι σας κατηγορούν ότι κάνετε κάτι «παλιομοδίτικο». Αυτό δεν πρέπει να ντρέπεται. Η προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους θα αποδειχθεί πραγματικά πιο αποτελεσματική.

  Καρκίνος: Η διαρκής ανησυχία σας σχετικά με την επόμενη εβδομάδα εργασίας καταστρέφει την απόλαυσή σας από την παρούσα στιγμή. Μην πιάσετε αυτήν τη δύσκολη θέση. Δεν έχει νόημα να ανησυχείτε για το αύριο. Αφήστε το να έρθει και να είστε άφοβοι όταν το κάνει.

  Λέων: Το να σχεδιάζετε το δικό σας σχέδιο είναι το κλειδί αντί να περιμένετε ή να ελπίζετε σε άλλους να κάνουν το σχέδιό σας για εσάς. Οι δυνάμεις συγκέντρωσής σας θα είναι ισχυρές σήμερα, αν και άλλοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας βάλουν εκτός ισορροπίας με την κριτική τους. Μην τους αφήσετε.

  Παρθένος: Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να τροποποιήσετε τη συνολική σας στάση σχετικά με την εργασία σας. Είτε είστε πραγματικά στη δουλειά είτε όχι, δεν έχει σημασία. Απλώς συνειδητοποιήστε ότι είναι καιρός να έχετε μια νέα προοπτική για το χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά. Είναι ευγνώμων.

  Ζυγός: Ακόμα κι αν βρίσκεστε στο σπίτι αυτήν τη στιγμή, θα βρείτε τον εαυτό σας να εφαρμόζει τις αρχές εργασίας στις εργασίες που πρέπει να ασχοληθείτε με το σπίτι. Μην φοβάστε να το κάνετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε την εργασία να πηγαίνει πολύ πιο ομαλά και αποτελεσματικά.

  Σκορπιός: Μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να καθίσετε και να διασκεδάσετε ακόμα κι αν αυτή είναι η ημέρα σας. Νιώθετε μια βαθιά ανησυχία που σχετίζεται με την ανάγκη σας να ξεκινήσετε κάτι νέο. Μην καταπιέζετε αυτό το συναίσθημα. Είσαι σε κάτι μεγάλο.

  Τοξότης: Το να βοηθάτε τους άλλους είναι το κλειδί για να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Κάνετε καλές πράξεις. Αφιερώστε χρόνο για να βοηθήσετε τους άλλους χωρίς να ζητήσετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Το καλό κάρμα που δημιουργείτε για τον εαυτό σας μέσω αυτής της διαδικασίας θα είναι εξαιρετικά πολύτιμο τις επόμενες εβδομάδες.

  Αιγόκερως: Το επιχειρηματικό σας πνεύμα είναι αρκετά ισχυρό ανεξάρτητα από το αν είστε πραγματικά στη δουλειά. Ό, τι βλέπετε έχει τη δυνατότητα να γίνει μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία. Κάθε άτομο που συναντάτε είναι ένας πιθανός πόρος για την καριέρα σας και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας.

  Υδροχόος: Η διάθεσή σας αλλάζει και γίνεστε ξαφνικά αρκετά θετικοί. Μπορείτε να δείτε την αντίθετη πλευρά κάθε ζητήματος με το οποίο έρχεστε σε επαφή, και αυτό σας βοηθά να διευρύνετε τη συνολική προοπτική σας. Πάρτε αυτό το συναίσθημα μαζί σας όταν κατευθυνθείτε στη δουλειά.

  Ιχθύες: Εάν αυτή είναι η μέρα σας για να διασκεδάσετε, μην εκπλαγείτε αν γίνει ξινή χάρη σε ένα συντριπτικό συναίσθημα ότι πρέπει να εργάζεστε ή εάν πρέπει να είστε παραγωγικοί με κάποιο τρόπο. Εάν εργάζεστε σήμερα, η συνολική παραγωγικότητά σας θα είναι ισχυρή.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Οκτωβρίου 2020

  Η κατώτερη σύνδεση του Ερμή και του Ήλιου εμφανίζεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντάς...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 25/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η γενική διάθεση σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Μπορείτε να διορθώσετε τον εραστή...

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/10/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/10/2020 έως 01/11/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Οκτωβρίου 2020

  Το σημερινό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια χρήσιμη επιρροή για την...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project