• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 18 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Μην αναπτερώνετε τις ελπίδες σας: δεν πρόκειται να είναι μια ιδιαίτερα ρομαντική μέρα. Το μεγαλύτερο μέρος του πάθους που βιώνετε θα είναι όσον αφορά τη συνομιλία. Εάν απολαμβάνετε πραγματικά μια ενθαρρυντική συζήτηση, τότε είστε σε μια συναρπαστική μέρα, αλλά εκεί είναι που η δράση θα τείνει να παραμείνει. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρετε πού θα σας οδηγήσει μια καλή συζήτηση. Υπάρχει ένα χαμόγελο ελπίδας!

  Ταύρος: Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για συζήτηση. Αν ψάχνετε για μια νέα σχέση, δοκιμάστε να βγείτε κάπου όπου μπορείτε να μιλήσετε με άλλους. Οι πιθανότητες είναι ότι θα μπορούσατε να βρείτε κάποιον που, παρόλο που βρίσκεται σε διαφορετικό μήκος κύματος, σας κάνει να νιώθετε πολύ ασφαλείς και αναγκαίοι, και που μπορεί να παρέχει πρακτικές προτάσεις για μερικές από τις πιο ιδέες σας.

  Δίδυμοι: Έχετε την ευκαιρία να αποπλανήσετε το αγαπημένο σας άτομο μόνο με τη δύναμη των λέξεων. Αν και η γενική ατμόσφαιρα της ημέρας είναι πιο πλατωνική, μπορείτε ακόμα να προχωρήσετε αρκετά μέσω της λεπτής τέχνης της συνομιλίας. Πάνω από οτιδήποτε άλλο, αυτός είναι ο τρόπος για την καρδιά του αγαπημένου σας. Λοιπόν, ρίξτε αυτό το δροσερό, αποτελεσματικό εξωτερικό και αφήστε τη φωνή σας να σας οδηγήσει και τους δύο μακριά.

  Καρκίνος: Η μέρα φέρνει την ευκαιρία να επανορθώσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο σχετικά με μια πρόσφατη παρανόηση. Εάν μπορείτε να συναντηθείτε και να συζητήσετε το ζήτημα, αυτό θα καθαρίσει πραγματικά τον αέρα. Υπάρχει πιθανότητα κάποιος από εσάς να κρύβει επίσης κάτι, αλλά αν ανοίξετε ο ένας τον άλλον με αμοιβαία εμπιστοσύνη, μπορείτε να θεραπεύσετε τυχόν ρήξεις πολύ γρήγορα.

  Λέων: Θα λατρέψετε τον τρόπο που σας μιλάει ο αγαπημένος σας σήμερα. Τα λόγια τους έχουν απαλούς, σέξι και πολύ αποπνικτικούς τόνους. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας το αντικείμενο της έντονα παθιασμένης επιθυμίας και το σημείο καμπής σε όλη τη σαγηνευτική διαδικασία είναι μια συγκεκριμένη συζήτηση που σας επιτρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερο βάθος και πραγματική κατανόηση μεταξύ σας από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει ποτέ.

  Παρθένος: Σήμερα μπορεί να φέρει την ευκαιρία για μια ζωτική συνομιλία. Εάν περιμένατε μια ευκαιρία να ρωτήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο πώς αισθάνεται για ένα συγκεκριμένο σχέδιο ή έργο που έχετε υπόψη σας και για τους δύο, τότε κάντε το τώρα. Εάν είστε και οι δύο πρόθυμοι να ακούσετε, το αποτέλεσμα πιθανότατα θα είναι επιτυχές.

  Ζυγός: Μια συγκεκριμένη πολύ παραγωγική συζήτηση σήμερα μπορεί να σας φέρει ακόμη πιο κοντά σε κάποιον που θαυμάζετε βαθιά. Θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις πειθούς σας για να τους πείσετε ότι είστε ακριβώς το άτομο που πάντα έψαχναν, και μόλις βρήκατε. Μετά από αυτό μπορείτε να βασιστείτε στις υπόλοιπες γοητείες σας για να κάνετε πραγματικά την μπάλα να κυλά.

  Σκορπιός: Πάντα απολαμβάνετε μια καλή συνομιλία – αυτό είναι αυτονόητο – αλλά μια συγκεκριμένη συζήτηση που πραγματοποιείτε σήμερα μπορεί να αλλάξει το μέλλον σας σε μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι θα μπορούσατε να αναμένετε ποτέ. Ίσως χρειαστεί να σκάψετε βαθιά για να βρείτε την απαιτούμενη απάντηση. Είναι εκεί, αλλά πρέπει να καταρτιστεί με λεπτά μέσα. Το να το αποκλείσετε άμεσα μπορεί να καταστρέψει τις πιθανότητές σας.

  Τοξότης: Τα αστρικά σημάδια δείχνουν ότι είστε σε εξαιρετική θέση να λάβετε πρόσκληση σε ένα μικρό γεγονός που θα απολαύσετε πραγματικά. Ενώ μιλάτε με νέα άτομα, συναντάτε κάποιον με τον οποίο κάνετε κλικ. Αυτό είναι πιθανώς κάποιος που μοιράζεται τις ίδιες συναισθηματικές αξίες με εσάς και που αγαπά επίσης να έχει πολλές γάτες γύρω από το σπίτι για να αγκαλιάσει. Η συνομιλία σας θα μπορούσε να συνεχιστεί για χρόνια.

  Αιγόκερως: Μόνο μέσω έντονης συζήτησης καταφέρνετε να ξεδιπλώσετε αυτό το μυστικό από το αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα. Μπορείτε μόνο να αναρωτηθείτε γιατί κρατούν κάτι πίσω από εσάς. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Δεν σας λένε επειδή δεν θέλουν να σας κάνουν να αισθανθείτε καθόλου υποχρεωμένοι σχετικά με μια κατάσταση στην οποία πραγματικά χρειάζονται τη βοήθειά σας.

  Υδροχόος: Η αστρική ευθυγράμμιση σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε αυτήν τη ζωτική συνομιλία με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Εάν είχατε κάτι στο μυαλό σας για κάποιο χρονικό διάστημα, πάρτε αυτήν την ευκαιρία για να καθίσετε μαζί τους και να έχετε την απαραίτητη συζήτηση. Δεν θα καθαρίσει μόνο τον αέρα, αλλά θα οδηγήσει επίσης σε πολλές νέες ιδέες για πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί.

  Ιχθύες: Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή μέρα για να πάρετε τον αγαπημένο σας για να διερευνήσετε αμοιβαία ενδιαφέροντα πολιτιστικής φύσης. Αν και οι αλληλεπιδράσεις σας μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ρομαντικές σήμερα, είναι σίγουρα διεγερτικές από πνευματική άποψη. Εάν είστε διανοητικά συμβατοί, τότε μπορείτε να ανακαλύψετε μερικά συναρπαστικά γεγονότα παρακολουθώντας εκθέσεις ή διαλέξεις. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε σαν να μιλάτε για τη σχέση σας και πώς μπορείτε να βελτιώσετε συγκεκριμένους τομείς.

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Οκτωβρίου 2020

  Η κατώτερη σύνδεση του Ερμή και του Ήλιου εμφανίζεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντάς...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 25/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η γενική διάθεση σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Μπορείτε να διορθώσετε τον εραστή...

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/10/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/10/2020 έως 01/11/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Οκτωβρίου 2020

  Το σημερινό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια χρήσιμη επιρροή για την...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project