• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 17/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Να είστε επιλεκτικοί με αυτούς τους οποίους μοιράζεστε τα μυστικά σας. Άλλοι θα θέλουν τις πληροφορίες που έχετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις δώσετε. Αυτό είναι σημαντικό είτε βρίσκεστε στη δουλειά είτε όχι. Τα κουτσομπολιά οποιουδήποτε είδους θα οδηγήσουν σε προβλήματα.

  Ταύρος: Η δυναμική που χτίζεται όλη την εβδομάδα φτάνει στο αποκορύφωμα αυτής της ημέρας είτε είστε στη δουλειά είτε όχι. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, το άγχος από ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία εξακολουθεί να είναι μαζί σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να μην αφήσετε αυτό το άγχος να καταστρέψει το Σαββατοκύριακο σας.

  Δίδυμοι: Συμμετέχετε σε άσκηση υψηλής έντασης σήμερα το πρωί. Χρησιμοποιήστε αυτό ως προσωπικό καθαρισμό για να απαλλαγείτε από τυχόν θυμό ή ένταση που έχει απομείνει από την εβδομάδα εργασίας. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον αέρα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως το χρόνο σας από το Σαββατοκύριακο.

  Καρκίνος: Το μυαλό σας είναι καθαρό και ευκρινές, αλλά κάθε τόσο, χάνεστε σε έναν κόσμο ονείρων και δεν φαίνεται να βρίσκετε το δρόμο σας πίσω στην πραγματικότητα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κατεβείτε στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Αντ’ αυτού, πρέπει να αφιερώσετε αυτό το χρόνο για να ονειρευτείτε.

  Λέων: Οι άνθρωποι μιλούν για πράγματα που απλά δεν σας ενδιαφέρουν. Μην προσπαθήσετε να μεταβείτε στη συνομιλία μόνο για να προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι πράγματι ενδιαφέρεστε. Ο χρόνος και η ενέργειά σας ξοδεύονται καλύτερα αλλού. Κάντε ό, τι θέλετε να κάνετε.

  Παρθένος: Αισθάνεστε καλά και είστε ευτυχείς να διαδώσετε αυτό το συναίσθημα σε άλλους. Το πνεύμα σας είναι υψηλό και ταιριάζετε με όλους. Είτε εργάζεστε είτε όχι, τώρα είναι η ώρα να κάνετε σημαντικές επαφές με τα άτομα γύρω σας.

  Ζυγός: Θα συνεχίσετε να εκπλήσσεστε καθώς τα γεγονότα της ημέρας ξεδιπλώνονται. Δεν μπορείτε να περιμένετε τίποτα να αποδειχθεί όπως έχετε προγραμματίσει. Βάλτε όλη την εργασία και όλες τις σκέψεις για την εργασία στην άκρη και αφήστε πραγματικά τον εαυτό σας να ξεκινήσει με τη ροή. Να είστε αυθόρμητοι.

  Σκορπιός: Εάν είναι δυνατόν, η κοινωνικοποίηση με άλλους σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα θα σας φέρει την περισσότερη απόλαυση από αυτήν την ημέρα. Το να μιλάτε για δουλειά και να μπορείτε να γελάτε με τον εαυτό σας και τα γεγονότα της εβδομάδας θα βοηθήσει στην επούλωση κάθε άγχους που έχει συσσωρευτεί.

  Τοξότης: Το να βοηθάτε τους άλλους είναι το κλειδί για να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Κάνετε καλές πράξεις. Αφιερώστε χρόνο για να βοηθήσετε τους άλλους χωρίς να ζητήσετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Το καλό κάρμα που δημιουργείτε για τον εαυτό σας μέσω αυτής της διαδικασίας θα είναι εξαιρετικά πολύτιμο τις επόμενες εβδομάδες.

  Αιγόκερως: Η πνευματική σας φύση τονίζεται ακόμα κι αν κινείστε σε μια δύσκολη περίοδο συνολικά. Το να μπορείτε να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης της δουλειάς σας, είναι ιδιαίτερα σημαντική σκέψη αυτή τη δύσκολη στιγμή.

  Υδροχόος: Άλλοι άνθρωποι είναι πιθανό να προσπαθήσουν να σας μιλήσουν σε ένα μεγάλο σχέδιο που έχουν παρασκευάσει. Μην ξεγελιέστε. Είναι πολύ απίθανο αυτή η μεγάλη ιδέα να υλοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί. Αυτό που μοιάζει με τίποτα, αλλά η συζήτηση είναι ακριβώς αυτό.

  Ιχθύες: Είτε βρίσκεστε στο ρολόι σήμερα είτε όχι, θα βρείτε τον εαυτό σας να ψωνίζει στο διαδίκτυο για gadget και εργαλεία που σχετίζονται με την εργασία. Δεν μπορείτε παρά να αναζητήσετε πράγματα που θα κάνουν την εργάσιμη ημέρα σας να πηγαίνει πολύ πιο αποτελεσματικά. Μη διστάσετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Οκτωβρίου 2020

  Η κατώτερη σύνδεση του Ερμή και του Ήλιου εμφανίζεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντάς...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 25/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η γενική διάθεση σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Μπορείτε να διορθώσετε τον εραστή...

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/10/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/10/2020 έως 01/11/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Οκτωβρίου 2020

  Το σημερινό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια χρήσιμη επιρροή για την...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project