• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 17 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λεπτές δεξιότητες που έχετε στη διάθεσή σας σήμερα το απόγευμα. Θα έχετε τη δυνατότητα να κοιτάξετε τα μάτια ενός άλλου ατόμου και να γνωρίζετε ακριβώς πώς να λιώσει την καρδιά του. Αυτό είναι καλό αν πραγματικά φροντίζετε για αυτό το άτομο, και θέλετε πραγματικά να το κάνετε ευτυχισμένο, αλλά ίσως δεν είναι τόσο καλή ιδέα αν είστε απλά για μια καλή στιγμή.

  Ταύρος: Καθώς μερικές φορές έχετε πρόβλημα με το να είστε χαλαροί, ίσως να μην εκτιμήσετε την ενέργεια της ημέρας. Αλλά αν θα μπορούσατε να είστε πιο χαμηλοί, θα σας βοηθούσε να αποκτήσετε επιτέλους το ραντεβού όπου όλοι οι πιο προφανείς τρόποι για να δείξετε την αγάπη σας δεν έχουν μέχρι στιγμής αποτύχει. Πρέπει να απευθυνθείτε στις μυστικές ελπίδες και τις φαντασιώσεις σας. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, απλά μπορείτε να πετύχετε.

  Δίδυμοι: Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να βυθιστεί το μήνυμα σήμερα, αλλά ελπίζετε ότι αν τα αστέρια σας χαμογελούν, θα το κάνει. Κάποιος έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να τραβήξει την προσοχή σας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχετε παρατηρήσει. Κάτω από τη μαγική σημερινή αιγίδα, μπορείτε να λάβετε μόνο την υπόδειξη. Και όταν το κάνετε τελικά, θα είστε πάνω από το φεγγάρι!

  Καρκίνος: Η πλανητική διαμόρφωση υφαίνει κάθε είδους μαγικά ξόρκια σήμερα, ειδικά σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι εάν υπάρχει κάποιος στον οποίο έχετε νιώσει καθόλου ελκυσμένοι, τότε είναι η ώρα να προχωρήσετε για τη… δολοφονία. Θα εμφανιστείτε ως το πιο δελεαστικό άτομο γύρω σας και θα υποκύψουν στις γοητείες σας σαν ένα αρνί στη σφαγή. Ω, έλεος!

  Λέων: Μπορείτε να γοητεύσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με μια βραδιά μαγευτικής διασκέδασης απόψε. Η αστρική διαμόρφωση θα καλύψει όλες τις ρωγμές της σχέσης σας με τέτοιο τρόπο ώστε, για λίγο τουλάχιστον, φαίνεται να έχει ανακτήσει όλη την παλιά της μαγεία και γοητεία. Απολαύστε το αίσθημα της αγάπης ξανά όσο διαρκεί. Ποιος ξέρει – μπορεί πολύ καλά.

  Παρθένος: Η αγάπη είναι πολύ λεπτή, απαλή και ρομαντική σήμερα. Αυτό δεν είναι το συνηθισμένο σας στυλ, το οποίο τείνει να είναι πιο ξεκάθαρο στην έκφρασή του. Αν ψάχνετε για ρομαντισμό, μην έρθετε πολύ δυνατά. Πρέπει να προβάλλετε μια αύρα μαγευτικού μυστηρίου. Και αν δεν δώσετε όλα τα μυστικά σας ταυτόχρονα, θα είστε σε καλή θέση να σκοράρετε.

  Ζυγός: Η αστρική ενέργεια της ημέρας μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά αποτελέσματα. Στην περίπτωσή σας, εάν χρονολογείτε κάποιον για πρώτη φορά, τότε η ρομαντική ατμόσφαιρα θα τείνει να αναδεικνύει όλες τις μυστικές φαντασιώσεις σας. Θα λιώσετε κάτω από το λαμπερό φως των κεριών και θα νιώσετε σαν ο σύντροφός σας να είναι το πιο εκπληκτικό άτομο σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε. Περιμένετε πριν δώσετε την καρδιά σας εντελώς.

  Σκορπιός: Υπάρχει ένας αέρας ενθουσιασμού για τις ρομαντικές αποδράσεις σας σήμερα. Ακόμα κι αν ίσως γνωρίζετε τον σύντροφό σας για κάποιο χρονικό διάστημα, αισθάνεστε σαν να μόλις συναντηθήκατε και το βράδυ εξαπλώνεται πριν σας αρέσει κάποιο είδος φιλόξενης περιπέτειας. Απολαύστε αυτό το υπέροχο σενάριο όσο διαρκεί και πιέστε κάθε ουγγιά ρομαντισμού.

  Τοξότης: Σπάνια ακολουθείτε το απλό μονοπάτι προς οτιδήποτε, προτιμάτε να γυρίζετε μπρος-πίσω με ζιγκ-ζαγκ προς τον στόχο σας. Αυτό ισχύει και για το αντικείμενο της αγάπης σας. Χάρη στην τρέχουσα αστρική διαμόρφωση, αυτή η τάση είναι πιθανό να αυξηθεί. Μπορείτε να υιοθετήσετε μερικές εξαιρετικά καλλιτεχνικές τακτικές για να συλλάβετε την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να παίξετε προσωπικά μερικές από τις πιο μυστικές φαντασιώσεις τους.

  Αιγόκερως: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λεπτές γοητείες σας για να εντυπωσιάσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο που έχετε στο μυαλό σας για τόσο καιρό. Θα εκτιμήσει τη φροντίδα και την προσοχή που αποδίδετε στην εμφάνισή σας και θα λατρέψει τον τρόπο με τον οποίο φοράτε τα ρούχα σας για να αντανακλούν την τελευταία τάση, αλλά εξακολουθούν να δίνουν αυτήν την σέξι, ακαταμάχητη εμφάνιση. Θα πετύχετε σχεδόν σίγουρα.

  Υδροχόος: Σήμερα μπορείτε να παραμερίσετε όλες τις πρακτικές σας τάσεις εάν θέλετε να πετύχετε να γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας. Οι πλανήτες σας παροτρύνουν να γίνετε λιγότερο λεπτοί στην προσέγγισή σας στο ρομαντισμό. Μπορείτε να ξεχάσετε τη δράση της Σταχτοπούτας για τη στιγμή, και αντί να ντύσετε για να σκοτώσετε, μια απόλαυση που σπάνια επιτρέπετε στον εαυτό σας, καθώς σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής.

  Ιχθύες: Οι πλανήτες συνωμοτούν για να κάνουν ένα ευχάριστο βράδυ. Αυτό το ξεχωριστό άτομο που φαίνεται να έχει όλο το ρομαντισμό, τη λεπτή γοητεία, την τέλεια αίσθηση του φόρεμα και το πιο υπέροχο οικείο στιλ μπορεί να σας σαρώσει από τα πόδια σας. Επειδή όλα αυτά φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, μπορεί να είναι καλύτερο να περιμένετε τουλάχιστον λίγες μέρες προτού χάσετε εντελώς το κεφάλι σας.

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Οκτωβρίου 2020

  Η κατώτερη σύνδεση του Ερμή και του Ήλιου εμφανίζεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντάς...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 25/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η γενική διάθεση σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Μπορείτε να διορθώσετε τον εραστή...

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/10/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/10/2020 έως 01/11/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Οκτωβρίου 2020

  Το σημερινό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια χρήσιμη επιρροή για την...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project