• Zaxos

  Zaxos
 • Τα αστρολογικά γεγονότα στις 16 Οκτωβρίου 2020

  Μια Νέα Σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα στις 3:32 μ.μ και ξεκινά έναν καλό κύκλο για να δεσμευτεί για προσωπικούς στόχους που εκφράζουν τις θετικές ενέργειες του σημείου των Ζυγών. Έχετε την ευκαιρία να χτίσετε τις διαπραγματευτικές σας δεξιότητες χωρίς να διακυβεύσετε τις αρχές ή τις ανάγκες σας και χωρίς να καταφύγετε σε ευχαρίστηση. Αυτή είναι η ώρα να εξισορροπήσετε εκ νέου τις σχέσεις σας και να αναγνωρίσετε τους συνεργάτες σας ως συμπαίκτες και όχι αντίπαλους. Με αυτήν την ισχυρή ενέργεια του Ζυγού, έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολύτιμες αλλαγές στη ζωή σας. Μαθαίνετε να κάνετε ειρήνη με τους άλλους και να δημιουργήσετε μια αίσθηση τάξης και ισορροπίας στη ζωή σας. Η ειρήνη και η αρμονία είναι οι στόχοι, αλλά υπάρχει μια λεπτή πράξη εξισορρόπησης που απαιτείται κατά μήκος του τρόπου που απαιτεί κάποια δέσμευση και προσπάθεια.

  Αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια και δημιουργική ενέργεια στη ζωή σας, και πιο συγκεκριμένα, στις σχέσεις σας. Είναι ένας κύκλος στον οποίο η εξισορρόπηση των στενών προσωπικών σας σχέσεων γίνεται επείγουσα επιθυμία. Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν εμπόδια και αντιπολίτευση που πρέπει να ξεπεραστούν λόγω των δύσκολων πτυχών που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού και η διαδρομή προς την ειρήνη μπορεί να είναι μια διένεξη! Είναι πιθανό να μπλοκάρετε τους στόχους σας και πιθανότατα αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις από το παρελθόν. Οι νέες αρχές με σχέσεις, διαπραγματεύσεις ή συμβάσεις μπορεί να είναι γεμάτες με κάποιες δυσκολίες προτού μπορέσετε να προχωρήσετε.

  Αυτή η Νέα Σελήνη έχει μια τεταμένη διαμόρφωση καθώς αντιτίθεται στον ανάδρομο Άρη και τα τετράγωνα του Δία, του Πλούτωνα και του Κρόνου. Αυτό το φεγγάρι σχηματίζει ένα τρίγωνο στον Βόρειο Κόμβο, υποδηλώνοντας ότι είστε έτοιμοι να μάθετε και να αναπτυχθείτε από καταστάσεις / εμπόδια / προκλήσεις. Η Αφροδίτη, ο ηγέτης αυτής της Νέας Σελήνης, αντιτίθεται στον Ποσειδώνα, υποδηλώνοντας ότι καταπολεμάτε τις υπερβολικές προσδοκίες.

  Η κενή Σελήνη εμφανίζεται από τις 6:12 μ.μ., με την τελευταία όψη της πριν αλλάξει ζώδια (ένα τετράγωνο στον Κρόνο), έως ότου εισέλθει στο Σκορπιό αύριο, Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, στις 1:06 π.μ. 

  Αυτή η φάση της Σελήνης εμφανίζεται στους 23ο και 53′ του Ζυγού, επηρεάζοντας τα άτομα με προσωπικούς πλανήτες και δείχνει σημαντικά στους περίπου 20 έως 28ο των καρδιακών ζωδιών (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως).

   

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 25 Οκτωβρίου 2020

  Η κατώτερη σύνδεση του Ερμή και του Ήλιου εμφανίζεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντάς...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 25/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η γενική διάθεση σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 25 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Μπορείτε να διορθώσετε τον εραστή...

  Ημερήσιες προβλέψεις 25/10/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/10/2020 έως 01/11/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 24 Οκτωβρίου 2020

  Το σημερινό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια χρήσιμη επιρροή για την...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project