• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 28/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Το να δουλεύετε μόνοι σας και να εκμεταλλευτείτε την ανεξαρτησία σας είναι το κλειδί για την επιτυχία σας αυτή τη στιγμή. Οι ενέργειες των άλλων ανθρώπων θα σας μπερδέψουν και θα σας αποσπάσουν από τον πραγματικό σας σκοπό. Θα πετύχετε πολύ περισσότερα όταν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.

  Ταύρος: Η εβδομάδα ξεκινά για μια ισχυρή αρχή για εσάς. Όχι μόνο αισθάνεστε συναισθηματικά σίγουροι και ασφαλείς στον εαυτό σας, αλλά είστε επίσης εξαιρετικά αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε νέες ιδέες και έννοιες. Η προοπτική σας είναι ευρεία και είστε πρόθυμοι να μάθετε.

  Δίδυμοι: Ζητάτε νέα ώθηση στη δουλειά σας. Χρειάζεστε μια νέα πρόκληση ή κάποιο είδος δημιουργικής ώθησης. Η ίδια παλιά ρουτίνα δεν πληροί. Κάντε τώρα βήματα για να εισαγάγετε κάτι νέο στο σενάριο εργασίας σας. Είναι σημαντικό να το διατηρείτε φρέσκο.

  Καρκίνος: Κάποιος προσπαθεί να σας ελέγξει. Αυτός ή αυτή θέλει να σας φέρει στην άλλη πλευρά του φράχτη. Προσέξτε τα κίνητρα αυτού του ατόμου. Είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι να πειραματιστείτε με νέες ιδέες, αλλά πρώτα βεβαιωθείτε ότι είναι προς το συμφέρον σας να το κάνετε.

  Λέων: Η τύχη σας αρχίζει να απογειώνεται όταν μπορείτε να συνδυάσετε καλό παλιομοδίτικο γράσο αγκώνα και πρακτικές λύσεις με μια αίσθηση για το δραματικό. Μην φοβάστε να σηκώσετε το δικό σας ανάστημα σήμερα για να κάνετε κάποιον άλλο να παρατηρήσει τη δουλειά σας.

  Παρθένος: Αυτήν τη στιγμή, φαίνεται ότι κάνετε το ελάχιστο για να φτάσετε. Δεν καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια στη δουλειά σας και έτσι δεν προχωράτε όπως θα θέλατε. Συνειδητοποιήστε ότι αν θέλετε να υπερέχετε, πρέπει να κάνετε περισσότερα.

  Ζυγός: Κάμπτεστε προς τα πίσω για να εξυπηρετήσετε άλλους και για να βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε ομαλά για τους ανθρώπους γύρω σας. Τώρα αναρωτηθείτε εάν κάνετε πραγματικά αρκετά για να εξυπηρετήσετε τον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε ότι καλύπτετε και τις δικές σας ανάγκες.

  Σκορπιός: Αποφεύγετε σκόπιμα μια αντιπαράθεση εδώ και αρκετό καιρό. Δεν θέλετε να πιαστείτε σε μια μάχη με κάποιον, και έτσι παίζετε το ρόλο του “καλού”. Μην φοβάστε να είστε επιθετικοί. Θα σας βοηθήσει να το κάνετε.

  Τοξότης: Η βόλτα με ρόλερ κόστερ δεν τελειώνει ποτέ, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να κατεβείτε. Ανεξάρτητα από το τι κάνετε, το δράμα και οι ακραίες διακυμάνσεις φαίνεται να σας ακολουθούν πάντα στην καριέρα σας. Αποδεχτείτε αυτό και απολαύστε το, αντί να προσπαθήσετε να το πολεμήσετε.

  Αιγόκερως: Είναι πιθανό να πάρετε ένα ωραίο χτύπημα στην πλάτη από κάποιον που αναγνωρίζει και εκτιμά τη σκληρή δουλειά σας. Βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου σήμερα και, ως εκ τούτου, δεν είναι κακός χρόνος να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή. Άλλοι γνωρίζουν ότι το αξίζετε.

  Υδροχόος: Θα νιώσετε τον θυμό και την επιθετικότητα που προέρχονται από άλλους, και πιθανώς από τον εαυτό σας. Μπορείτε να είστε ο χειρότερος εχθρός σας χάρη στα υψηλά πρότυπα που έχετε ορίσει για την εργασία σας. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα. Πηγαίνετε εύκολα στον εαυτό σας – ειδικά επειδή άλλοι δεν το κάνουν.

  Ιχθύες: Ακριβώς επειδή άλλοι άνθρωποι δεν συμφωνούν μαζί σας δεν σημαίνει ότι οι ιδέες σας είναι λανθασμένες. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο, ενώ αισθάνονται σίγουροι ότι κάνουν τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Η μοναδική σας προσέγγιση είναι κάτι που πρέπει να εκτιμηθεί και όχι να περιφρονηθεί.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 29 Οκτωβρίου 2020

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στον Κριό, ευθυγραμμίζοντας με τον ανάδρομο Άρη σήμερα το απόγευμα...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 29/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η αναποφασιστικότητα είναι ο...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 29 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Συνεχίστε την καλή δουλειά σχετικά...

  Ημερήσιες προβλέψεις 29/10/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  31 Οκτωβρίου 2020: Πανσέληνος στον Κριό

  Στις 31 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιείται Πανσέληνος, η δεύτερη του μήνα, στο ζώδιο του Ταύρου. Η...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 28 Οκτωβρίου 2020

  Το φεγγάρι συνεχίζει τη διέλευση των Ιχθύων έως ότου κατευθυνθεί στον Κριό στις 4:45 π.μ....
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project