• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 27/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Κάποιοι άνθρωποι σας ωθούν στο επόμενο επίπεδο. Ίσως επίσης να ενδώσετε σε αυτό το κύμα ενέργειας αντί να προσπαθείτε να το καταπολεμήσετε. Τώρα είναι η ώρα να σχεδιάσετε την επίθεσή σας. Αισθάνεστε πολύ πιο έντονα από το συνηθισμένο. Επωφεληθείτε από την εσωτερική σας φωτιά.

  Ταύρος: Αισθάνεστε επαναφόρτιση – σαν να έχετε ξαναγεννηθεί. Η νοοτροπία σας σας λέει να είστε γενναίοι και άφοβοι. Έχετε μια αθωότητα για εσάς που σας φαίνεται σαν να βλέπετε τον κόσμο για πρώτη φορά. Απολαύστε αυτήν την υπέροχη νοοτροπία.

  Δίδυμοι: Μειώστε το ρυθμό σας. Τον σύρετε τελευταία τα τελευταία χρόνια και αυτή η στάση αντικατοπτρίζεται σε ό,τι κάνετε. Να είστε πιο επιθετικοί. επιτύχετε τους στόχους σας με πεποίθηση. Αυτή η αλλαγή στάσης θα έχει θετική επίδραση σε όλες τις πτυχές της εργασίας σας.

  Καρκίνος: Είστε σαν ένας σωρός σκουπιδιών και ξαφνικά κάποιος περπατούσε με μια σπίθα στα μάτια του. Μια φλόγα ανάβει – και μαζί, είστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Η φωτιά που δημιουργήθηκε σας προτρέπει να είστε πιο φιλόδοξοι. Η επιτυχία είναι εφικτή.

  Λέων: Ακόμα κι αν βρίσκεστε μακριά από το χώρο εργασίας σας, είναι πιθανό να νιώσετε μια ένταση μέσα σας μόλις το σκεφτείτε. Οι πονοκέφαλοι που έρχονται σήμερα σχετίζονται άμεσα με το άγχος που βιώνετε στην εργασία. Βρείτε μια υγιή διέξοδο για αυτήν την ενέργεια.

  Παρθένος: Η συζήτηση με ένα πνευματικό άτομο θα βοηθήσει στην ανακούφιση του βάρους πολλών από τις ανησυχίες που σχετίζονται με την καριέρα σας. Βάλτε στην καρδιά τα ευγενικά και χαλαρωτικά λόγια αυτού του ατόμου. Νιώστε την ηρεμία μέσα σας αντί να κατακλύζεστε από το ψυχικό άγχος της δουλειάς σας.

  Ζυγός: Είστε απογοητευμένοι και μπερδεμένοι σε κόμπους, επειδή έχετε τόσες πολλές επιλογές και τόση ενέργεια, αλλά πολύ λίγη κατεύθυνση για το πώς να προχωρήσετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να διαλογιστείτε. Κοιτάξτε προς τα μέσα για τις απαντήσεις.

  Σκορπιός: Φροντίστε να ασκηθείτε. Το να είστε έξω στον καθαρό αέρα θα είναι ένα εξαιρετικά ευεργετικό πράγμα. Τουλάχιστον, κάντε μια μικρή βόλτα γύρω από το τετράγωνο. Είναι καλύτερο να τεντώνετε τα πόδια σας και να κινείτε το σώμα σας αυτή τη στιγμή.

  Τοξότης: Μην αφήσετε το μυαλό σας να κατακλύζεται από θέματα που σχετίζονται με την εργασία. Δεν είναι υγιές για την εργασία σας να κρατάτε τόσο ισχυρά όλα όσα κάνετε – ειδικά όταν είστε μακριά από το χώρο εργασίας. Όταν φύγετε από τη δουλειά, αφήστε τα βάρη εκεί.

  Αιγόκερως: Πολλές ιδέες θα έρθουν στο δρόμο σας και θα βρείτε μεγάλα σχέδια για το πώς θα πρέπει να αλλάξετε δουλειά και να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να αποκτήσετε πτυχία σε κάτι νέο και να σώσετε τον κόσμο ταυτόχρονα. Είναι σίγουρα εντάξει να ονειρεύεστε με αυτόν τον τρόπο.

  Υδροχόος: Μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να καθίσετε ακίνητα σήμερα και να μην σκέφτεστε για ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία, ακόμα κι αν είστε μίλια μακριά από τον χώρο εργασίας σας. Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να ηρεμήσετε και απλά να χαλαρώσετε. Αφήστε την νευρική, ανήσυχη ενέργεια που έχετε.

  Ιχθύες: Κάποιος που έχει μεγάλη φυσική ενέργεια σας παρακινεί. Πηγαίνετε στο μήκος κύματος αυτού του ατόμου και απολαύστε το πάθος του για τη ζωή. Φροντίστε να πάρετε αυτό το πάθος μαζί σας στο χώρο εργασίας. Κάντε τη δουλειά σας με ευγνωμοσύνη.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 20 Οκτωβρίου 2020

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στον Τοξότη. Ίσως να αγνοήσετε την πρακτικότητα γύρω από το...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 20/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η συνολική φυσική σας...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 20 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Θα είστε πιο διαισθητικοί και...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/10/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 19 Οκτωβρίου 2020

  Η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο του Σκορπιού και μπαίνει στον ενάρετο Τοξότη στις 12:43...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 19/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η τυφλή υπακοή στα...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project