• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 27 Σεπτεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Αν έχετε διασκεδαστικές φαντασιώσεις για να συναντήσετε ένα σκοτεινό, μυστηριώδες άτομο, τότε τα όνειρά σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα σήμερα. Θα μπορούσατε να τα βρείτε στο πιο απίθανο μέρος – αλλά μόλις συναντηθούν τα μάτια σας, θα ξέρετε ότι αυτό είναι. Αυτό είναι αυτό που περιμένατε και εδώ, επιτέλους, ακριβώς μπροστά σας!

  Ταύρος: Η ατμόσφαιρα της ημέρας σας δίνει αυτό το άγγιγμα μυστηρίου. Πώς θα μπορέσουν οι άνθρωποι να αντισταθούν στο ευρύ πετάρισμα των βλεφαρίδων σας, κυματίζοντας σαν ένα ζευγάρι φτερών αγγέλου; Είστε μαγνητικοί και έχετε την υψηλότερη αυτοπεποίθηση που ταιριάζει, αλλά αυτό που έχετε προσφέρει σίγουρα δεν είναι καθόλου αγγελικό. Αυτό το ειδικό άτομο μπορεί να σας βρει περισσότερο από ό,τι μπορεί να χειριστεί. Ένας πραγματικός διάβολος, στην πραγματικότητα!

  Δίδυμοι: Η αγάπη είναι έντονη τώρα. Αλλά για να επωφεληθείτε από αυτό, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε λίγο τη στάση σας. Εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να ταιριάζει καλά, αλλά αν αυτή η μαγική σπίθα τρεμοπαίζει πρόσφατα, τότε κάντε τους να δείπνο και ενημερώστε τους ότι εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε τόσο πολύ, αν όχι περισσότερο, από ποτέ.

  Καρκίνος: Έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ένα ή δύο ζητήματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή σήμερα. Ίσως αντιδράτε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση με τον ίδιο τρόπο που κάνατε στο παρελθόν, παρόλο που ο χρόνος, οι περιστάσεις και οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Θα βοηθούσε αν μπορούσατε να αλλάξετε την προοπτική σας και να ανακτήσετε τη σαφήνεια τότε τα πράγματα θα ανθίσουν ξανά ανάμεσά σας.

  Λέων: Αν περιμένατε, περιμένετε, και περιμένετε να έρθει αυτό το ειδικό άτομο και να γεμίσει τη ζωή σας με αγάπη, τότε επωφεληθείτε από τη σημερινή ενέργεια. Αυτό υπόσχεται ένα έντονο πάθος που δεν είναι συνήθως διαθέσιμο σε όλους και σε διάφορα είδη. Κάντε την κίνησή σας σε κάποιον που θεωρείτε ιδιαίτερα ελκυστικό και θα μπορούσατε να εμπλακείτε βαθιά μέχρι το τέλος του βραδιού.

  Παρθένος: Η αλλαγή είναι στον αέρα σήμερα για όλους τους αληθινούς ρομαντικούς, καθώς και ένα άγγιγμα πικάντικου πάθους, τόσο ζεστό όσο ένα ταϊλανδέζικο κάρυ. Αυτή η μέρα φέρνει κάποιον πολύ ενδιαφέρον στη ζωή σας. Αυτό δεν είναι μισόκαρδος, υπερβολικά συναισθηματικός, στάγδην υγρός άνθρωπος, αλλά κάποιος που ξέρει τι θέλει και σκοπεύει να το πάρει – και σήμερα θέλουν ΕΣΑΣ. Φαίνεται ότι δεν έχετε πραγματικά πολλές επιλογές στο θέμα!

  Ζυγός: Η ενέργεια της ημέρας σάς ενθαρρύνει να προχωρήσετε λίγο περισσότερο και να είστε λίγο πιο τολμηροί. Κατεβείτε από αυτόν τον καναπέ και ανακαλύψτε τι μπορείτε να κάνετε για το άτομο που τρώτε για εβδομάδες. Σήμερα έχετε τη βούληση, οπότε απλά πρέπει να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ξεκινήσετε την κλήση. Είναι τόσο εύκολο!

  Σκορπιός: Ο σύντροφός σας είναι γεμάτος φωτιά σήμερα. Αν ήσασταν πάντα τόσο ύπουλοι και κάνατε κάτι ακόμη και λίγο εφηβικό, θα είχατε τη γνώμη σας για αυτό. Η φωνητική του δύναμη είναι υπέρτατη, όπως και η ψυχραιμία του. Ο μόνος τρόπος να εκτρέψει την προσοχή του είναι να του ζητήσετε να μιλήσει για κάτι που τον ενδιαφέρει παθιασμένα.

  Τοξότης: Ο ρομαντισμός και η αγάπη παίρνουν λίγη βοήθεια σήμερα. Εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξετε ή να μεταμορφώσετε στη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε είναι η ώρα να το κάνετε. Πάρτε τους στη μία πλευρά, ίσως πάνω σε ένα σπιτικό δείπνο και μιλήστε για αυτό που σας ενοχλεί. Πριν το καταλάβετε, θα έχετε ερωτευτεί ξανά.

  Αιγόκερως: Η μέρα σας φέρνει στο χείλος μιας βαθιάς σχέσης ή μιας πολύ παθιασμένης υπόθεσης. Ίσως να σκεφτόσασταν τη σοφία μιας τέτοιας κίνησης για λίγο τώρα και προσπαθούσατε να εξορθολογήσετε το δρόμο σας από αυτήν. Σήμερα τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν πολύ εύκολα να σας υπερνικήσουν και ίσως να μην μπορείτε να αντισταθείτε. Μετά από αυτό δεν θα μπορούσε να επιστρέψει.

  Υδροχόος: Αν σας αρέσουν οι φιλοσοφίες οποιουδήποτε είδους, τότε σήμερα μπορεί να βρείτε ότι είναι ένα ακαταμάχητο θέμα συνομιλίας ανάμεσα σε εσάς και το ζητούμενο. Πράγματι, η συνομιλία σας μπορεί να γίνει πολύ βαθιά, συνορεύοντας με το μυστικιστικό. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις, εάν δεν ήσασταν τόσο παθιασμένοι σε τόσο σημαντικές στιγμές. Δοκιμάστε να πιστέψετε στη μαγεία – μόνο μία φορά!

  Ιχθύες: Συχνά δυσκολεύεστε να αναγνωρίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας, προτιμώντας να θάβετε το κεφάλι σας στην άμμο και να προσποιείται ότι όλα είναι καλά. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ο σύντροφός σας δεν θα σας επιτρέψει να αποφύγετε το θέμα της συνομιλίας που πρέπει να συζητήσουν. Μπορεί να αισθάνεστε αμηχανία, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη. Μόλις μιλήσετε, και οι δύο θα αισθανθείτε πολύ πιο ευτυχισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 29 Οκτωβρίου 2020

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στον Κριό, ευθυγραμμίζοντας με τον ανάδρομο Άρη σήμερα το απόγευμα...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 29/10/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η αναποφασιστικότητα είναι ο...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 29 Οκτωβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Συνεχίστε την καλή δουλειά σχετικά...

  Ημερήσιες προβλέψεις 29/10/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  31 Οκτωβρίου 2020: Πανσέληνος στον Κριό

  Στις 31 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιείται Πανσέληνος, η δεύτερη του μήνα, στο ζώδιο του Ταύρου. Η...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 28 Οκτωβρίου 2020

  Το φεγγάρι συνεχίζει τη διέλευση των Ιχθύων έως ότου κατευθυνθεί στον Κριό στις 4:45 π.μ....
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project