• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 05/08/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Εάν έχετε την ευκαιρία να μπείτε στη γραφιστική ή σε οποιαδήποτε άλλη τέχνη ή γραφή που σχετίζεται με τον υπολογιστή, τώρα είναι η ώρα να ακολουθήσετε αυτούς τους τύπους εργασίας. Κάτι τέτοιο θα σας προσφέρει υπέροχες οικονομικές και πνευματικές ανταμοιβές. Θα ακμάσετε.

  Ταύρος: Θα πετύχετε μόνο εάν είστε σε θέση να εργαστείτε εποικοδομητικά με τις παραδοσιακές αξίες και τη δομή που υπάρχει ήδη. Εάν προσπαθήσετε να αντισταθείτε στις τρέχουσες κατασκευές, τότε θα βρεθείτε να εργάζεστε ενάντιά τους με μεγάλη δυσκολία.

  Δίδυμοι: Η φυσική σας δύναμη είναι στο αποκορύφωμά της, δίνοντάς σας μεγάλη αντοχή στο χώρο εργασίας. Απλά βεβαιωθείτε ότι αυτή η ενέργεια δεν σπαταλάται σε επιχειρήματα με άλλους ανθρώπους. Εάν χρησιμοποιείτε την απίστευτη ενέργειά σας εποικοδομητικά, μπορείτε να πετύχετε πολλά.

  Καρκίνος: Η καλύτερη πορεία δράσης σας είναι να παραμείνετε πειθαρχημένοι. Άλλοι θα σας δελεάσουν με συντομεύσεις και γρήγορους συνδυασμούς. Προσοχή σε οτιδήποτε προσφέρει γρήγορα τεράστιες ανταμοιβές. Αυτοί οι τύποι συμφωνιών έχουν μεγάλο κίνδυνο να αποφύγετε καλύτερα.

  Λέων: Είστε παγιδευμένοι σε μια δύσκολη σύγκρουση τόσο μέσα σας όσο και με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σας. Νιώθετε το άγχος από όλες τις πλευρές, και αυτό καθιστά δύσκολο για εσάς να λάβετε μια σωστή απόφαση – οπότε μην το κάνετε!

  Παρθένος: Οι δημιουργικές ευκαιρίες δημιουργίας χρημάτων είναι πιθανό να έρθουν στο δρόμο σας μέσω του Διαδικτύου ή κάποιου άλλου δικτύου με υπολογιστή με τον οποίο συμμετέχετε. Αγκαλιάστε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται να χρησιμοποιήσετε τις καλλιτεχνικές, διδακτικές και ευφάνταστες ικανότητές σας.

  Ζυγός: Η δράση που λαμβάνετε σήμερα μπορεί να ενοχλήσει σημαντικά κάποιον άλλο στο χώρο εργασίας σας. Οι διαθέσεις των άλλων ανθρώπων θα σας βάλουν στα χέρια σας και στη δουλειά σας, αλλά δεν υπάρχει λόγος να επιβραδύνετε ή να αλλάξετε πορεία. Συνεχίστε ανεξάρτητα από τους άλλους.

  Σκορπιός: Μια δημιουργική και καινοτόμος προσέγγιση είναι ακριβώς αυτό που απαιτείται για την αντιμετώπιση των σημερινών δυσκολιών στο χώρο εργασίας. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να εξαρτάστε από παλιές λύσεις για την αντιμετώπιση των ίδιων παλιών προβλημάτων. Τώρα είναι η ώρα να εισάγετε κάτι νέο.

  Τοξότης: Κάποιος είναι πιθανό να σας προσεγγίζει με λάθος τρόπο με πολύ επιθετικό τρόπο. Μην αφήσετε αυτό το άτομο να πάρει το καλύτερο από εσάς. Αυτός ή αυτή μπορεί να βρει άγρια γεγονότα για χρήση εναντίον σας. Μην ξεγελιέστε. Πιθανότατα αυτά τα «γεγονότα» είναι πιο κοντά στη φαντασία παρά στην αλήθεια.

  Αιγόκερως: Η σκέψη σας είναι σωστή στο στόχο, αλλά η συγκέντρωσή σας αφήνει αρκετά να είναι επιθυμητή. Οι ιδέες σας είναι καλές, αλλά η εφαρμογή τους δεν είναι τόσο καλή. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να εστιάσετε και να εφαρμόσετε τις καλές σας ιδέες και θα είστε εξαιρετικά επιτυχημένοι.

  Υδροχόος: Η μαχητική διάθεσή σας είναι πιθανό να σας αποσπάσει από τη δουλειά που πρέπει να γίνει. Ίσως το υπολειπόμενο θυμό από ένα πρόσφατο επιχείρημα σας έχει αφήσει να αισθάνεστε εκτός ισορροπίας με τον κόσμο γύρω σας. Αφήστε το παρελθόν πίσω και επικεντρωθείτε στην εργασία που έχετε.

  Ιχθύες: Ακούστε τη φαντασία σας. Το να αφιερώσετε λίγο χρόνο σημειώνοντας άσκοπα στο γραφείο σας μπορεί πραγματικά να εμπνεύσει μια λαμπρή νέα ιδέα που θα σας βοηθήσει στο χώρο εργασίας. Αφήστε το μυαλό σας να πάει και να αξιοποιήσει τη δημιουργικότητά σας για να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Υδροχόου έως ότου εισέλθει στους Ιχθείς στις 11:34π.μ. Αυτό...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 28/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Το να δουλεύετε μόνοι...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 28 Σεπτεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Αν ψάχνετε για ρομαντισμό, τότε...

  Ημερήσιες προβλέψεις 28/09/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 27 Σεπτεμβρίου 2020

  Ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2020. Όταν...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 27/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Κάποιοι άνθρωποι σας ωθούν...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project