• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 05 Αυγούστου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Δεν μπορείτε απλώς να αποκλείσετε κάποιον από τη ζωή σας, επειδή δεν σας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μπήκε αρχικά. Ομοίως, δεν μπορείτε απλώς να αποφασίσετε να τερματίσετε μια σχέση λόγω μιας ιδιαίτερα κακής ημέρας ή λόγω ενός προβλήματος μεμονωμένης στάσης. Θα πρέπει να έχετε πίστη σε κάποιον που μπορεί να μην έχει πίστη. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα συμβεί μια πολύ ελπιδοφόρα αλλαγή.

  Ταύρος: Σας αρέσει να πλησιάζετε τη ζωή με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν είναι πολύ κοντά σας, ίσως μάλιστα απρόσιτο. Αντί να βγείτε έξω από την ιδιοσυγκρασία, πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει και γιατί ενεργεί έτσι. Είναι πιθανό να τον έχετε πληγώσει χωρίς να το καταλάβετε και πρέπει να ακούσετε την άποψή του.

  Δίδυμοι: Ξέρετε πόσο οδυνηρό είναι όταν τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας φαίνονται απρόσιτα και μακριά. Εσείς μπορεί να είστε μακρινός και ακριβώς αυτό το άγγιγμα όταν φοβάστε μια αντίποινα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό σήμερα να διατηρείτε την καρδιά σας στο σωστό μέρος. Μην γεμίζετε με παράνοια για το τι φαίνεται να συμβαίνει, όταν μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζετε καθόλου. Αντιλαμβανόμαστε με διαφορετικούς τρόπους και τα σήματα μπορεί να είναι παραπλανητικά.

  Καρκίνος: Οτιδήποτε σας κάνει να πάρετε μια ευκαιρία και να ενθαρρύνετε το άλμα σε κάτι νέο είναι πολύ χρήσιμο τώρα. Οτιδήποτε είναι πολύ διαφορετικό και προσφέρει ανείπωτο πεδίο θα εμπνεύσει το όραμά σας. Μόνο το παρελθόν σας εμποδίζει να κάνετε αυτό το άλμα στο άγνωστο. Ορισμένες παλαιές ιδέες δεν υποστηρίζουν μια νέα σχέση βασισμένη σε νέα ιδανικά. Πρέπει να διαπεράσετε αυτό το αίνιγμα για να μπείτε στο παρόν πληρέστερα.

  Λέων: Η ελπίδα είναι κάτι που κρατά το σκοτάδι στον κόλπο – μέχρι να σταματήσει να προσφέρει οποιαδήποτε άνεση. Μερικές φορές απλά πρέπει να αφήσετε ένα συγκεκριμένο κλείσιμο πόρτας. Αφήστε ένα κεφάλαιο της ζωής σας να κλείσει για να προχωρήσετε μπροστά με πίστη και αυτοπεποίθηση σε ένα νέο μέλλον γεμάτο ευκαιρίες. Μην παραμείνετε σε προηγούμενα ζητήματα λόγω καθαρού συναισθήματος εάν δημιουργούν πολύ κακό.

  Παρθένος: Όλα είναι δίκαια στην αγάπη και στον πόλεμο, όπως λέει και το ρητό. Μερικές φορές είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε το ρόλο του συνεργάτη σας σε μια ευχάριστη λύση. Πιστεύετε ότι ήταν όλα χάρη σε εσάς που τα πράγματα προωθήθηκαν ή επιτεύχθηκαν. Σήμερα προσπαθήστε να δώσετε πίστωση όπου αυτό οφείλεται, και επίσης να αναλάβετε ταπεινά την ευθύνη όταν σας πέφτει. Αυτό θα ανοίξει μαζί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

  Ζυγός: Συχνά είναι τα μικρά πράγματα που σας κάνουν να νιώθετ νευρικοί. Καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε τα μεγάλα πράγματα πολύ καλά. Αυτό που ίσως χρειαστεί να προσέξετε σήμερα είναι ότι δεν αφήνετε μια συγκεκριμένη συνήθεια ή αμυντική στάση να εμποδίζει να δείτε τον αγαπημένο σας ως άτομο που πραγματικά επιδιώκει να τον αγαπήσετε. Ανοίξτε την πόρτα και αφήστε περισσότερη αγάπη.

  Σκορπιός: Κανείς δεν θέλει να του πει τι να κάνει, ούτε θέλει να αγνοείται. Η σημερινή αστρική ευθυγράμμιση δείχνει ότι πρέπει να βρείτε στην τρέχουσα σχέση σας την ισορροπία ανάμεσα στην εύρεση σφαλμάτων και στην πραγματικότητα να δείτε την αλήθεια για κάτι που μπορεί να χρειαστεί διόρθωση. Εάν το κάνετε αυτό από την καρδιά, θα προχωρήσετε με πολύ θετικό τρόπο. Θα ανοίξει ένας νέος χώρος απόλαυσης και για τους δύο.

  Τοξότης: Το σκληρό εξωτερικό περίβλημά σας είναι συχνά ένα προστατευτικό μέτρο ενάντια στα πληγωμένα συναισθήματα. Είναι επίσης, μερικές φορές, εμπόδιο στην ανάπτυξη και περισσότερες ευκαιρίες. Η αστρική ενέργεια στο παιχνίδι δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει αν μπορούσατε να διαλύσετε τυχόν σκληρά συναισθήματα σήμερα, τολμώντας να εκθέσετε την πιο ευαίσθητη πλευρά σας. Μπορεί να φοβάστε να πληγωθείτε, αλλά αν δεν διατρέχετε κίνδυνο, πώς θα το ξέρουν ποτέ;

  Αιγόκερως: Σήμερα μια πόρτα μπορεί να κλείσει, ενώ μια άλλη αρχίζει να ανοίγει. Με τόσες πολλές δυνατότητες στη ρομαντική σας ζωή, δεν μπορείτε να αφήσετε ένα περιστατικό από το παρελθόν να χαλάσει την ευτυχία σας τώρα. Βεβαιωθείτε ότι η πόρτα στο παρελθόν σας είναι καλά κλειδωμένη πριν ανοίξετε πλήρως αυτήν τη νέα πόρτα. Μόνο τότε μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς εμπόδια, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα που σας περιμένουν να σας στοιχειώσουν.

  Υδροχόος: Εάν πρέπει να καρφώσετε τον σημερινό εραστή σας στο πάτωμα για να τον κάνετε να μείνει κοντά, δεν σας λέει κάτι; Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε σκληρές στάσεις για να χειριστείτε μια συγκεκριμένη κατάσταση, τότε αυτό δεν θα δημιουργήσει ούτε ένα θαύμα αγάπης. Εάν είστε διατεθειμένοι να παραδεχτείτε ότι κάτω από την ψυχρή συμπεριφορά είναι μια στάση φόβου, τότε μπορείτε αντ’ αυτού να κερδίσετε πραγματική κατανόηση.

  Ιχθύες: Όλα έρχονται σε ζεύγη αντιθέτων, όπως γνωρίζετε, αλλά το μεσαίο μονοπάτι είναι ίσως ο τρόπος σοφίας. Σήμερα στη ρομαντική σας ζωή, μην μπείτε στον πειρασμό να πάρετε πολύ σοβαρά τη στάση του συντρόφου σας. Μπορεί να δείχνουν κάποια ψυχρή και εγωιστική συμπεριφορά. Προκαλείται από ανασφάλεια και ίσως από φόβο. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα πράγματα από την άποψή τους. Κάντε τους να αισθάνονται ασφαλείς.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Υδροχόου έως ότου εισέλθει στους Ιχθείς στις 11:34π.μ. Αυτό...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 28/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Το να δουλεύετε μόνοι...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 28 Σεπτεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Αν ψάχνετε για ρομαντισμό, τότε...

  Ημερήσιες προβλέψεις 28/09/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 27 Σεπτεμβρίου 2020

  Ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2020. Όταν...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 27/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Κάποιοι άνθρωποι σας ωθούν...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project