• Zaxos

  Zaxos
 • Τα αστρολογικά γεγονότα στις 4 Αυγούστου 2020

  Ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία σήμερα το πρωί, και έχετε την τάση να το παρακάνετε ή να προχωράτε στη δράση πολύ βιαστικά. Ενοχλείστε ή ενθουσιάζεστε εύκολα υπό αυτήν την επιρροή. Προσέξτε να φτιάξετε πάρα πολλά από ένα θέμα που δεν αξίζει την προσοχή. Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές σας, αλλά ίσως πολύ βιαστικοί, βάζοντας χρήματα σε μια επιχείρηση που χρειάζεται περαιτέρω αναθεώρηση ή υπερεκτιμώντας τι μπορείτε (ή ο κόσμος) να κάνετε. Μπορεί να είστε τόσο εστιασμένοι σε αυτό που πιστεύετε ότι πρέπει να είναι και να ξεχάσετε τι είναι δυνατό. Ένα αίσθημα επείγουσας ανάγκης μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρότερη από ό,τι σκοπεύετε. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε κοινή λογική, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνετε τις φαντασίες σας και να διασκεδάσετε νέες δυνατότητες.

  Ένα εξάγωνο Αφροδίτης- Κρόνου σήμερα το απόγευμα υποδηλώνει ότι μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο εξίσου ελκυστικές επιθυμίες, καταστάσεις ή απόψεις. Ή, το δίλημμα μπορεί να είναι μεταξύ ευχαρίστησης και ευθύνης, και ίσως να μην είναι σε θέση να εκτιμήσει πλήρως ή να αντιμετωπίσει κανένα από αυτά.

  Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα απόψε, συνεχίζοντας τη διαμετακόμιση του ζωδίου μέχρι τις 19 Αυγούστου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Υδροχόου μέχρι τις 10:28 μ.μ., μετά την οποία βρίσκεται στους Ιχθείς.

  Η κενή Σελήνη εμφανίζεται από τις 5:45 μ.μ. με την τελευταία όψη της πριν αλλάξει ζώδια (ένα τρίγωνο σε Αφροδίτη), έως ότου εισέλθει στους Ιχθείς στις 10:28 μ.μ.

  Ο Ερμής βρίσκεται στο Λέοντα από τις 4 Αυγούστου 19 Αυγούστου 2020. Όταν ο Ερμής βρίσκεται στο Λέοντα, η σκέψη σας είναι πιο σίγουρη και μεγαλειώδης. Η εστίαση είναι τώρα στο στόχο – και όσο πιο μεγάλο είναι το γκολ τόσο το καλύτερο! Οι λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικές τώρα. Είστε πιο εκφραστικοί, ακόμη και θεατρικοί και δίνετε το λόγο και την αφήγηση υπό αυτήν την επιρροή. Είστε επίσης πιο πειστικοί, καθώς αποπνέετε εμπιστοσύνη όταν μιλάτε ή γράφετε. Μπορεί να μην ακούτε όπως συμβαίνει συνήθως με τον Ερμή στον Λέοντα.

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Υδροχόου έως ότου εισέλθει στους Ιχθείς στις 11:34π.μ. Αυτό...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 28/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Το να δουλεύετε μόνοι...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 28 Σεπτεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Αν ψάχνετε για ρομαντισμό, τότε...

  Ημερήσιες προβλέψεις 28/09/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 27 Σεπτεμβρίου 2020

  Ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2020. Όταν...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 27/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Κάποιοι άνθρωποι σας ωθούν...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project