• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 04/08/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Προσέξτε να κοιτάξετε προς την εργασία σας για να βρείτε τη βαθιά ουσιαστική εκπλήρωση που ελπίζετε. Μπορεί να ασκείτε υπερβολική πίεση στη δουλειά σας για να εκπληρώσετε αυτήν την ανάγκη. Βρείτε άλλα καταστήματα για να υποστηρίξετε τους πνευματικούς σας στόχους. Κρατήστε την εργασία ξεχωριστή.

  Ταύρος: Η σημερινή ενέργεια σας δίνει την αυτοπεποίθηση να πετύχετε οτιδήποτε. Ενημερωθείτε με όποιο τρόπο είναι απαραίτητο. Σίγουρα θα επιτύχετε τα επιθυμητά σας αποτελέσματα με πολύ μικρή αντίσταση. Εν ολίγοις, θα ολοκληρώσετε ό,τι έχετε θέσει το μυαλό σας.

  Δίδυμοι: Κάποιος στο χώρο εργασίας είναι πιθανό να βρεθεί απέναντί σας σήμερα. Οι πράξεις του είναι εξαιρετικά ανώριμες. Παραμείνετε δυνατοί στη θέση σας χωρίς να καταφύγετε σε παιδικές τακτικές. Αφήστε τη σταθερή και αξιόπιστη φύση σας να αποτελεί παράδειγμα για τους άλλους.

  Καρκίνος: Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να διακινδυνεύσετε. Συγκεντρώστε το εσωτερικό σας θάρρος και εφαρμόστε τον στον απόλυτο στόχο της σταδιοδρομίας σας. Η τάση σας είναι να διασκορπίσετε τον εαυτό σας και να εξαπλωθείτε πολύ λεπτά. Αντ’ αυτού, πρέπει να εστιάσετε σε έναν στόχο και να επιμείνετε σε αυτόν.

  Λέων: Βγείτε έξω από τη “ζώνη ασφαλείας” σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει προσέγγιση ενός ατόμου για βοήθεια στον οποίο συνήθως φοβάστε να μιλήσετε. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει την υποβολή αίτησης για μια δουλειά που πιστεύετε ότι είναι “τέντωμα” για εσάς. Φτάστε πέρα και θα πετύχετε.

  Παρθένος: Όσο και αν διαμαρτύρεστε για τη δουλειά σας, τα άτομα με τα οποία εργάζεστε ή / και οι εργοδότες σας, είναι ευγνώμονες που έχουν καθόλου εργασία. Εάν δεν είστε απασχολημένοι αυτή τη στιγμή, πιστεύετε θα βρείτε μια νέα δουλειά πολύ σύντομα. Να είστε θετικοί.

  Ζυγός: Βγείτε έξω για να κάνετε μια χάρη για κάποιον άλλο σήμερα. Η φυσική σας τάση μπορεί να είναι να βάζετε τον εαυτό σας πάνω από όλους τους άλλους, αλλά σήμερα δεν είναι η ώρα να έχετε μια τέτοια στάση. Αντ’ αυτού, θα πρέπει να προσφέρετε ένα βοηθητικό χέρι σε έναν συνάδελφο.

  Σκορπιός: Τα ζητήματα στο χώρο εργασίας θα φτάσουν σε μια δύσκολη κορύφωση. Αντί για ένα περιβάλλον συνεργασίας, είναι πιθανό να μπείτε σε μια πολεμική ζώνη. Προστατέψτε και προσπαθήστε να μην αφήσετε τα σκληρά σχόλια των ανθρώπων να σας επηρεάσουν σε προσωπικό επίπεδο.

  Τοξότης: Η τάση σας σήμερα θα είναι να ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε πρώτα. Οι κινήσεις σας θα είναι βιαστικές και χωρίς υπολογισμούς. Αυτό σίγουρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία αργότερα. Να είστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις σας. Είστε σε ασταθές έδαφος. Συνεχίστε με προσοχή.

  Αιγόκερως: Μη διστάσετε να αναλάβετε το ρόλο του πρωτοπόρου. Μετακινηθείτε με γενναιότητα σε άγνωστο έδαφος. Δράστε από πίστη αντί για φόβο και θα υποστηριχθείτε και θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας. Εάν κάποιος χρειάζεται μια νέα και καινοτόμο ιδέα, την έχετε.

  Υδροχόος: Θα έχετε σύγκρουση με κάποιον στο χώρο εργασίας. Φροντίστε να προσεγγίσετε αυτό το άτομο άμεσα και να ασχοληθείτε με τον πρόσωπο με πρόσωπο. Τα κουτσομπολιά για θέματα με άλλους θα κλιμακώσουν μόνο το πρόβλημα και θα σας κάνουν να φαίνεστε άσχημα.

  Ιχθύες: Κάποιος άλλος είναι έτοιμος να προχωρήσει με μια ιδέα που σας ενδιαφέρει. Πάρτε την ενθάρρυνση που λαμβάνετε από τα άτομα γύρω σας. Η συναίνεση είναι να προχωρήσετε. Πηδήξτε στο βαγόνι και διευκολύνετε αυτήν την εποικοδομητική δράση.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του Υδροχόου έως ότου εισέλθει στους Ιχθείς στις 11:34π.μ. Αυτό...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 28/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Το να δουλεύετε μόνοι...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 28 Σεπτεμβρίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Αν ψάχνετε για ρομαντισμό, τότε...

  Ημερήσιες προβλέψεις 28/09/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 27 Σεπτεμβρίου 2020

  Ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2020. Όταν...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 27/09/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Κάποιοι άνθρωποι σας ωθούν...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project