• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 09/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Σας αρέσει να θεωρείτε τον εαυτό σας ολοκληρωμένο, ώστε να εκπλαγείτε λίγο. Ποιος θα πίστευε ότι ένα απλό πράγμα όπως το να ξοδεύετε με τα μέσα σας θα αποδειχθεί τόσο μεγάλη πρόκληση. Αν στην αρχή δεν πετύχετε …

  Ταύρος: Η κατάσταση στην οποία ζητάτε περισσότερη διπλωματία από ό,τι νομίζετε ότι μπορείτε να συγκεντρώσετε. Το να είσαι ευγενικοί είναι πιο σημαντικό από ποτέ, παρόλο που έχετε πολύ λιγότερα να χάσετε από ό,τι κάποτε. Περπατήστε στα κελύφη των αυγών εάν πρέπει.

  Δίδυμοι: Ακόμα και οι μικρότεροι λογαριασμοί έχουν το βάρος ενός τούβλου. Φαίνεται αδύνατο τώρα, αλλά κάποια μέρα στο μέλλον θα νιώσετε και πάλι τόσο ελαφριά όσο ένα φτερό. Απλά συνεχίστε τις λεπτομέρειες.

  Καρκίνος: Είστε τόσο απασχολημένοι που είστε αναλυτικοί που λείπουν σημαντικές μικρές λεπτομέρειες. Μπορεί να δείτε ακριβώς ποιο κορδόνι πρέπει να τραβηχτεί, αλλά δεν θα έχετε ιδέα πού να το βρείτε ή τι να κάνετε με αυτό όταν το κάνετε. Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας.

  Λέων: Η επανεκτίμηση ολόκληρης της στρατηγικής σας ξεκινά με ένα μικρό βήμα μωρού. Φυσικά, ελέγχει τον προϋπολογισμό σας. Η προσκόλληση στην απλή εργασία θα πρέπει να σας προσφέρει κάποια άνεση.

  Παρθένος: Είναι ανόητο να ξεκινήσετε νέα σχέδια ή έργα όταν είστε ακόμα σε γενική κατάσταση σύγχυσης. Η κατάδυση είναι η πρώτη σας αντίδραση, αλλά περιμένετε έως ότου τα πράγματα γύρω σας έχουν πιο νόημα.

  Ζυγός: Μαθαίνετε να είστε αυτάρκεις. Δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο το κάμπινγκ, αλλά το τραβάτε το ίδιο. Δώστε στον εαυτό σας κάποια σημεία για να είστε πιο αυτοδύναμοι από ό,τι φανταζόσασταν ότι θα μπορούσατε να είστε.

  Σκορπιός: Μακάρι να μπορούσατε να μάθετε αυτό το μικρό μυστικό για την επιτυχία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αλλά το σύμπαν δεν ψιθυρίζει κάτι, τουλάχιστον όχι σε εσάς. Ενημερωθείτε κοντά σε όσους φαίνονται γνωστοί και κρατήστε τα αυτιά σας ανοίχτα.

  Τοξότης: Οι λεπτομέρειες είναι πιο σημαντικές τώρα από ποτέ, απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο άγνωστες. Δεν υπάρχει τίποτα όπως το δοκιμασμένο και αληθινό σήμερα. Εστιάστε σε ό,τι χρειάζεται, ακόμα κι αν σας κάνει να τρελαίνεστε.

  Αιγόκερως: Μπορείτε ακόμη να καλύψετε πολλά εδάφη, ακόμη και με έναν μικρό προϋπολογισμό. Η επικοινωνία με κάποιον σε μεγάλη απόσταση είναι κρίσιμη σήμερα. Μην βάλετε χρήματα στο τραπέζι μέχρι να το κάνετε.

  Υδροχόος: Οι επιχειρηματικές προσφορές είναι λίγες και πολύ μακρινές. Έτσι, όταν είστε στο θολό σημείο μιας, θα έχετε όλο το χρόνο που χρειάζεστε για να την εξετάσετε από κάθε γωνία. Μην ξεχάσετε να κοιτάξετε κάτω από την επιφάνεια, όπου θάβονται οι ζουμερές λεπτομέρειες.

  Ιχθύες: Δεν έχετε τον επιπλέον χρόνο, υπομονή ή χρήματα για να βοηθήσετε κανέναν εκτός από εσάς. Ή μήπως; Η επέκτασή σας σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές θα σας φέρει μόνο κέρδη, σε μετρητά ή σε άλλο νόμισμα.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 11 Αυγούστου 2020

  Ο Ήλιος σχηματίζει ένα πεντάγωνο στον Δία νωρίς σήμερα και κατευθύνεται προς στον Ποσειδώνα. Ο...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 11/08/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Αυτή είναι μια υπέροχη...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 11 Αυγούστου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Αν και ίσως είναι πάθος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 11/08/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 10 Αυγούστου 2020

  Ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο για τον Ουρανό σήμερα το πρωί και οι αισθήσεις σας...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 10/08/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Είναι πιθανό να απογοητευτείτε...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project