• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 30/06/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Μην αφήνετε τις σκέψεις για χρηματοδότηση να περάσουν αργά το σαββατοκύριακο σας. Ο αποκλεισμός τους δεν είναι παιχνίδι μυαλού. Στην πραγματικότητα, είναι ένας απόλυτα υγιής μηχανισμός αντιμετώπισης. Ξεκινήστε να ασκείστε.

  Ταύρος: Η αγάπη σας κάνει να νιώθετε καλά. Εάν μόνο εσείς μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε αυτού του είδους την έντονη ενέργεια ή να το βάλετε σε ένα μπουκάλι, όλα τα οικονομικά σας προβλήματα θα είχαν τελειώσει. Σκεφτείτε να το κάνετε μεταφορικά.

  Δίδυμοι: Θα πρέπει να είναι μια μέρα ιστοριών, όπου το γεγονός και η φαντασία συγχωνεύονται. Διαβάζετε ένα καλό βιβλίο ή βλέπετε ταινίες. Ό, τι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι σας προσφέρει ένα μεγάλο διάλειμμα από την πραγματικότητα.

  Καρκίνος: Αφήστε τον εαυτό σας να διασκεδάσει. Μπορείτε ακόμα να είστε τόσο γοητευτικοί όσο ποτέ, αφού ξεφορτωθείτε τα συναισθήματά σας αποτυχίας και φόβου. Πρέπει τελικά να μάθετε ότι τα χρήματα δεν είναι το παν.

  Λέων: Μπορεί να έχετε όλο και λιγότερα να επιδεικνύετε, αλλά η ματαιοδοξία σας δεν είναι έτοιμη να υποχωρήσει. Είστε τόσο πεισματάρηδες όσο το εγώ σας; Αφιερώστε λίγο χρόνο εστιάζοντας σε θέματα της καρδιάς για να το μάθετε.

  Παρθένος: Ένα πράγμα για να είστε λιτοί είναι ότι χρειάζεται κάποια έρευνα. Αυτό είναι ακριβώς πάνω στο δρομάκι σας, οπότε χρησιμοποιήστε το ως άλλο τρόπο για να κοιτάξετε τη φωτεινή πλευρά. Ξεκινήστε να ψάχνετε κάτι ενδιαφέρον, όπως ένα ασυνήθιστο δείπνο.

  Ζυγός: Όταν αντιμετωπίζετε μια πρόκληση, τρέχετε αμέσως για φαγητό. Έτσι, όταν αρχίζετε να σκέφτεστε το εισόδημά σας, θα θελήσετε πραγματικά να υπερβάλλετε. Μην αφήνετε τον εαυτό σας. Ελάτε με υγιέστερους μηχανισμούς αντιμετώπισης.

  Σκορπιός: Το να έχετε μια καλή σχέση με το φτηνό είναι ένα ακόμη από τους νεότερους διαγωνισμούς της ζωής σας. Θα βγείτε και οι δύο νικητές αν βάλετε πίσω το παλιό σύστημα βαθμολογίας. Είναι πραγματικά ένα εντελώς νέο παιχνίδι.

  Τοξότης: Ήσασταν αναλυτικοί όλη την εβδομάδα. Σήμερα εστιάζετε σε πολύ μικρότερα ζητήματα. Στην πραγματικότητα, όσο πιο συνηθισμένα είναι, τόσο πιο χαλαρωτικά θα είναι. Προχωρήστε, περάστε μια βαρετή μέρα.

  Αιγόκερως: Έχετε καλύψει τις γυμνές ανάγκες, αλλά αν θέλετε περισσότερα από αυτό, χρειάζεται λίγη δημιουργικότητα. Θυμάστε πώς θα μπορούσατε να φτιάξετε ένα οχυρό από οτιδήποτε όταν ήσασταν παιδιά; Κοιτάξτε τη ζωή των ενηλίκων σας με τον ίδιο τρόπο.

  Υδροχόος: Είναι εντάξει να παραδεχτείτε ότι χάνετε χρήματα. Στην πραγματικότητα, τα σαββατοκύριακα χωρίς αυτό σας αφήνουν απλά βαριεστημένους. Αλλά αυτός ο τρόπος για να περάσει ο χρόνος είναι κάτι παρελθόν. Αφήστε τον εαυτό σας να φύγει και να προχωρήσει.

  Ιχθύες: Ο ρομαντισμός δεν χρειάζεται να πάρει χρήματα. Στην πραγματικότητα, αν δεν είστε Cyrano De Bergerac, τα ερωτικά γράμματα και τα παρόμοια είναι εντελώς δωρεάν. Επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 16 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη φεύγει από τον Ταύρο νωρίς σήμερα, μπαίνοντας στους Δίδυμους στις 1:19 π.μ. Με...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 16/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η ονειρική, φανταστική φύση...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 16 Ιουλίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Είναι η μεγάλη σας αίσθηση...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/07/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 15 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στο ζώδιο του Ταύρου. Ενώ η ανάγκη να νιώσετε...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 15/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Θα έχετε μια καλή...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project