• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 30 Ιουνίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Η τρέχουσα αστρική διαμόρφωση φέρνει ένα άγγιγμα tρέλας στην ερωτική σας ζωή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν είστε σε θέση να βγείτε σε ένα πάρτι ή μια κοινωνική συγκέντρωση, τότε ετοιμαστείτε να συναντήσετε κάποιον που σίγουρα θα φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη σας. Μπορεί ακόμη και να φαίνεται λίγο τρελός, αλλά μετά από πρόσφατα γεγονότα, θα τον βρείτε σαν να είναι μια ανάσα καθαρού αέρα.

  Ταύρος: Η τρέχουσα πλανητική ευθυγράμμιση σάς δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας και να εμβαθύνετε τη σχέση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο. Εάν είστε σε θέση να βγείτε ραντεβού σήμερα το απόγευμα, τότε μπορεί να βρεθείτε να συζητάτε για μεταφυσικά και πνευματικά θέματα και να διευρύνετε την κατανόησή σας για αυτές τις αρχές. Υπάρχει κάτι για τις συνδυασμένες ενέργειές σας που αναδεικνύουν την περιπετειώδη πλευρά σας και των δύο.

  Δίδυμοι: Υπάρχουν μεγάλες ρομαντικές δυνατότητες στον αέρα αυτή τη στιγμή, με τη σημερινή πλανητική ενέργεια. Ωστόσο, οι σημαντικές συναντήσεις μπορεί να ξεκινούν όχι με ένα ισχυρό αξιοθέατο, αλλά περισσότερο με μια φιλία, όπου διαπιστώνετε ότι μπορείτε να χαλαρώσετε ο ένας στον άλλο και να μιλήσετε και να αστειευτείτε χωρίς να ανησυχείτε για το είδος της εντύπωσης που κάνετε. Μερικές φορές αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναπτύξετε μια πραγματικά διαρκή σχέση.

  Καρκίνος: Η τρέχουσα πτυχή του παιχνιδιού επισημαίνει μια μυστική εμπειρία σε σχέση με κάποιον μάλλον ξεχωριστό. Εάν έχετε καταφέρει να συμμετάσχετε σε αυτήν την πολύ σημαντική πρώτη συζήτηση, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα συναισθήματά σας φαίνεται να τρέχουν πολύ βαθιά. Μπορεί να έχετε μοιραστεί πολλές προηγούμενες ζωές μαζί, στις οποίες και οι δύο έχετε πρόσβαση σε ένα βαθύ επίπεδο κατανόησης.

  Λέων: Μπορείτε να επιτύχετε θαύματα σήμερα, ειδικά με τις τρέχουσες πλανητικές επιρροές. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι αισθάνεστε σε τόσο καλή διάθεση, αλλά και επειδή ένα αγαπημένο άτομο είναι επίσης σε κορυφαία φόρμα. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να διευρύνετε το μυαλό σας και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό μαζί, ειδικά αν συμβάλλει στη βελτίωση της σχέσης σας με οποιονδήποτε τρόπο. Διευρύνετε τους αμοιβαίους ορίζοντές σας.

  Παρθένος: Η σημερινή ουράνια ενέργεια σάς δίνει την απαραίτητη πίστη και αυτοπεποίθηση για να μιλήσετε με κάποιον που, μέχρι τώρα, ίσως να έχετε αισθανθεί ότι ήταν εκτός έδρας. Αυτό ήταν από την άποψή σας, καθώς τα βάλατε σε βάθρο. Σήμερα θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι αισθάνονται σχεδόν τον ίδιο τρόπο με τον τρόπο που εσείς και είστε χαρούμενοι που επιτέλους επικοινωνήσατε.

  Ζυγός: Η σημερινή αστρική ενέργεια φέρνει μαζί της μια ευκαιρία να χαροποιήσει τον αγαπημένο σας, ειδικά αν αισθανόταν στα κάτω του πρόσφατα. Δεν υπάρχει λόγος να ξεπεράσετε την κορυφή, αλλά προσπαθήστε να κανονίσετε να παρακολουθήσετε μια ελαφριά ταινία ή να φτιάξετε ένα γεύμα για μερικούς φίλους, εάν είναι δυνατόν, στους οποίους μπορούν να χαλαρώσουν και να είναι σε θέση να γελούν. Θα αισθανθούν πολύ καλύτερα και θα επανέλθουν στον κανονικό καλό εαυτό τους.

  Σκορπιός: Το χιούμορ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ερωτική σας ζωή σήμερα και ίσως είναι η συνειδητοποίηση ότι βρίσκετε διασκεδαστικά τα ίδια είδη θεμάτων που σας φέρνουν πολύ πιο κοντά σε ένα άτομο συγκεκριμένα. Φυσικά, θα βρείτε επίσης πολλά άλλα πράγματα που σας κάνουν να θέλετε να μάθετε περισσότερα, αλλά το γέλιο θα είναι ο τρόπος.

  Τοξότης: Η τρέχουσα πτυχή του παιχνιδιού θα μπορούσε να αποτελέσει μια πινελιά χιούμορ σε μια δυνητικά παθιασμένη και έντονη κατάσταση. Θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι υπάρχει τόση χημεία μεταξύ εσάς και του τελευταίου ερωτικού σας ενδιαφέροντος που πρέπει να βρείτε έναν τρόπο διάδοσης της κατάστασης προτού και οι δύο εκραγείτε. Μια μικρή ξεκαρδιστικότητα σίγουρα θα κάνει το τέχνασμα και θα σας κάνει να νιώσετε πολύ πιο χαλαροί και άνετοι. Καλά να περάσετε!!

  Αιγόκερως: Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάποιος αγαπημένος σας παίζει κάποιο αστείο. Η σημερινή αστρική διαμόρφωση υπονοεί ότι ίσως να μην μπορείτε να πιστέψετε ότι τα γεγονότα του σήμερα συμβαίνουν πραγματικά. Θα μπορούσατε πάντα να γυρίσετε την κατάσταση και να τα δείτε όλα από μια πιο χιουμοριστική προοπτική, κάτι που πιθανότατα θα ήταν το σωστό. Μην προσβάλλετε.

  Υδροχόος: Η τρέχουσα αστρική διαμόρφωση σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε τη σοφή πορεία δράσης σχετικά με μια οικεία σχέση. Ίσως είναι καλή ιδέα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε ήσυχα όλες τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Αλλά από όλες τις δυνατότητες, η ιδέα κάποιου είδους εκδίκησης φαίνεται καλύτερα. Στην πραγματικότητα, το χιούμορ και το γέλιο είναι οι καλύτεροι τρόποι αντιμετώπισης αυτού.

  Ιχθύες: Ενδέχεται να μην μπορείτε να διατηρήσετε την εξαιρετικά δροσερή εικόνα σας υπό την επήρεια της τρέχουσας αστρικής ενέργειας. Κάποιος στον οποίο προσελκύεστε εξαιρετικά καταφέρνει να σας κάνει να γελάσετε υστερικά, κάτι που δεν είναι η εικόνα που θέλετε να απεικονίσετε. Ίσως ελπίζατε να διατηρήσετε μια αίσθηση ήρεμης αξιοπρέπειας και σοφίας, αντί για πλήρη απώλεια ελέγχου. Αλλά τουλάχιστον μπορούν να δουν ότι είστε άνθρωποι.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 16 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη φεύγει από τον Ταύρο νωρίς σήμερα, μπαίνοντας στους Δίδυμους στις 1:19 π.μ. Με...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 16/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η ονειρική, φανταστική φύση...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 16 Ιουλίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Είναι η μεγάλη σας αίσθηση...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/07/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 15 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στο ζώδιο του Ταύρου. Ενώ η ανάγκη να νιώσετε...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 15/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Θα έχετε μια καλή...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project