• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 29/06/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Δεν τα παρατάτε, ακριβώς, αλλά είχατε αρκετά. Με άλλα λόγια, χαιρετίζετε με ενθουσιασμό το τέλος της εβδομάδας. Δοκιμάστε να αλλάξετε εργαλεία νωρίς την ημέρα, από την προσπάθεια να κερδίσετε χρήματα σε πιο έντονες αναζητήσεις.

  Ταύρος: Η επιμονή αποκτά ένα εντελώς νέο νόημα σήμερα. Εάν μπορείτε να μείνετε για μια ακόμη μέρα, θα είστε σε θέση να την αφήσετε με αξιοπρέπεια. Προχωρήστε στην επιχείρησή σας με τον συνηθισμένο, αργό τρόπο σας.

  Δίδυμοι: Μια νέα γνωριμία σας αρέσει. Μπορεί να ελπίζετε και να θέλετε να τους γνωρίσετε καλύτερα, ή μπορείτε απλά να κάνετε σχέδια για το Σαββατοκύριακο. Βάλτε τις σκέψεις των χρημάτων στην άκρη αρκετά για να ρωτήσετε.

  Καρκίνος: Όσον αφορά την πληρότητά σας, έχετε πραγματικά καλές αναμνήσεις; Ή μήπως η απουσία κάνει την καρδιά να μεγαλώνει; Χρησιμοποιήστε το γρήγορο μυαλό σας για να συνδυάσετε και τα δύο. Μπορεί να είστε καλύτεροι σήμερα από ό,τι πριν από ένα χρόνο.

  Λέων: Δεν μπορείτε να περάσετε καλά από οποιοδήποτε παλιό πράγμα, αλλά μαθαίνετε. Στην πραγματικότητα, γίνεστε αρκετά δημιουργικοί. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον που μοιράζεται την αισιοδοξία σας και διπλασιάζει τη διασκέδαση σας.

  Παρθένος: Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε τα προσωπικά σας ζητήματα. Εάν η απόκτηση χρημάτων στην αρχή ήταν κάτι που σας εκπλήσσει, τότε η προσπάθεια να τα κερδίσετε όλα σας δίνει την αληθινή αίσθηση του σκοπού σας.

  Ζυγός: Έχετε περισσότερα στο μυαλό σας από το ρομαντισμό, αλλά ο ρομαντισμός παίρνει αργά την πλειοψηφία των σκέψεών σας. Δεν είναι ακόμα το σαββατοκύριακο, οπότε θυμηθείτε ότι είναι ακόμα ώρα για δουλειές.

  Σκορπιός: Δεν είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια ρουτίνα γυμναστικής, πρέπει να εστιάσετε στη δημιουργία χρημάτων για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν θέλετε να αρχίσετε να είστε σε φόρμα, ξεκινήστε αύριο.

  Τοξότης: Μπορείτε να διασκεδάσετε ό, τι θέλετε, αρκεί να διασκεδάζετε μόνο με αυτό. Τη στιγμή που αρχίζετε να παίρνετε τον εαυτό σας στα σοβαρά, δεν είναι πλέον παιχνίδι. Το να κρατάτε τα πράγματα ελαφριά είναι να κερδίζετε χρήματα.

  Αιγόκερως: Έχετε κολλήσει πιστά στην καριέρα σας και τώρα αρχίζετε να κλίνει προς την οικογένεια. Είτε έχετε κάνει ή όχι την περιουσία σας, μπορείτε να περιμένετε. Βγάλτε αυτές τις ανησυχίες από το μυαλό σας μέχρι τη Δευτέρα.

  Υδροχόος: Το Σαββατοκύριακο σας καλεί και δημιουργεί ένα είδος ηλεκτρικής ενέργειας στον αέρα. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κερδίσετε ένα μεγαλύτερο ποσό. Αξιοποιήστε την ενέργεια σήμερα πριν κλείσετε το κατάστημα.

  Ιχθύες: Το πώς να βγάζετε λεφτά είναι ακόμα λίγο περίεργο. Αλλά το να πείτε στον εαυτό σας ότι είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι δεν σας ηρεμεί πλέον. Βάλτε όλες τις συγχύσεις και τις ανησυχίες σας πίσω τουλάχιστον μέχρι αύριο το πρωί.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 16 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη φεύγει από τον Ταύρο νωρίς σήμερα, μπαίνοντας στους Δίδυμους στις 1:19 π.μ. Με...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 16/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η ονειρική, φανταστική φύση...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 16 Ιουλίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Είναι η μεγάλη σας αίσθηση...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/07/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 15 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στο ζώδιο του Ταύρου. Ενώ η ανάγκη να νιώσετε...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 15/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Θα έχετε μια καλή...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project