• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 29 Ιουνίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Εάν πρόκειται να βγείτε σε ένα πρώτο ραντεβού σήμερα το απόγευμα, η σημερινή πτυχή θα μπορούσε να σημαίνει ότι το ταίρι σας μπορεί να γίνει αρκετά παθιασμένο. Αυτό μπορεί να μην είναι με τη ρομαντική έννοια, αλλά περισσότερο όσον αφορά τα θέματα συνομιλίας για τα οποία επιλέγετε να μιλήσετε. Μην αφήσετε τις προσωπικές σας απόψεις και προκαταλήψεις να χαλάσουν μια σχέση που θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά ζεστή και δυνητικά να φέρει αγάπη.

  Ταύρος: Κάτι σας φαίνεται ότι είναι πολύ αστείο σήμερα, αν και ο σύντροφός σας μπορεί να μην το βλέπει με αυτόν τον τρόπο. Η σημερινή αστρική διαμόρφωση θα μπορούσε να προκαλέσει μια κατάσταση στην οποία απλώς δεν μπορείτε παρά να γελάσετε. Εάν αυτό είναι εις βάρος ενός αγαπημένου προσώπου, τότε ίσως χρειαστεί να εξηγήσετε ακριβώς γιατί έχετε μια τέτοια αντίδραση – όσο πιο προσεκτικά μπορείτε.

  Δίδυμοι: Οι σημερινές ουράνιες ενέργειες μπορεί να σας βοηθήσουν να δείτε μια δύσκολη περίπτωση σχέσης υπό ένα νέο πρίσμα. Εάν αισθανθήκατε αναστατωμένοι και δυσαρεστημένοι για ορισμένα γεγονότα που έχουν συμβεί πρόσφατα, χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να τα δείτε όλα από μια νέα και διαφορετική οπτική γωνία. Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το χιούμορ ως εξαιρετικό θεραπευτή, ειδικά όσον αφορά τις πληγές της καρδιάς.

  Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε άσχημα για κάτι που το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να έχει πάρει με λάθος τρόπο. Με τη σημερινή αστρική ενέργεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις και συνομιλία για να επιδιορθώσετε οτιδήποτε φαίνεται να έχει καταστραφεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στο να μεταφέρετε περισσότερο φως στις επικοινωνίες σας και να επιτρέψετε στη δύναμη της αλήθειας και της ομορφιάς να φέρει ένα χαμόγελο στα πρόσωπά σας για άλλη μια φορά.

  Λέων: Η τρέχουσα ουράνια διαμόρφωση καθιστά τις συνομιλίες απόψε αρκετά απολαυστικές. Θα είστε σε μια από τις πιο κοινωνικές και πραγματικά ευχάριστες διαθέσεις σας. Σε αυτό το πλαίσιο σκέψης, μπορείτε να κάνετε ένα αστείο από οτιδήποτε και να μετατρέψετε τις εμφανείς καταστροφές σε θριάμβους. Η μόνη μικρή αιτία ανησυχίας είναι ότι μπορεί να ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο για να γελάσετε που η συζήτηση δεν ξεκινά ποτέ πραγματικά από το έδαφος.

  Παρθένος: Δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε κρασί ή σαμπάνια για να σας βάλουν στη σωστή διάθεση σήμερα, ειδικά με τις τρέχουσες πλανητικές επιρροές. Εάν είστε σε θέση να βρίσκεστε σε μια μικρή συγκέντρωση, η διάθεση θα είναι κολλητική και θα μπορούσε να είναι ενώ λέγοντας μερικά από τα καλύτερα αστεία και τις ιστορίες σας ότι κάποιος παρατηρεί τι ευχάριστο και διασκεδαστικό άτομο είστε και αποφασίζει ότι θα ήθελε να δει περισσότεροι από εσάς.

  Ζυγός: Μην ανησυχείτε εάν αισθάνεστε την επιθυμία να πείτε μερικά πράγματα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά δεν ξέρετε αν θα προχωρήσετε ή όχι. Η τρέχουσα αστρική ενέργεια υπονοεί ότι τα συναισθήματα τρέχουν αρκετά υψηλά αυτή τη στιγμή, και ορισμένα θέματα φέρονται φυσικά στο κεφάλι. Εάν μπορείτε να μιλήσετε χωρίς να χάσετε τη χαλαρότητά σας, τότε αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο. Διαφορετικά, θα ήταν καλύτερο να περιμένετε.

  Σκορπιός: Η τρέχουσα αστρική διαμόρφωση φέρνει την ευκαιρία να καταλάβετε γιατί ίσως δημιουργείτε ακούσια προβλήματα σε μια συγκεκριμένη στενή σχέση. Μπορεί να είχατε κάποιες προσδοκίες από την αρχή, τις οποίες υποθέσατε ότι θα εκπληρούσαν. Εάν έχετε δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν το έχουν κάνει, τότε ίσως πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση και να κατανοήσετε την άποψη του συντρόφου σας.

  Τοξότης: Είναι πιθανό να αισθάνεστε αρκετή ένταση σήμερα, οπότε αν είστε σε θέση να βγείτε σε μια ραντεβού, ειδικά σε ένα πρώτο ραντεβού, μπορεί να είναι σοφό να είστε περισσότερο συγκρατημένοι. Η τρέχουσα πλανητική ευθυγράμμιση υποδηλώνει ότι οι δυο σας θα μπορούσατε είτε να προχωρήστε πολύ καλά είτε να διαπιστώσετε ότι, παρά την αρχική έλξη, υπάρχουν ασυμβίβαστες διαφορές στις απόψεις σας. Παραμείνετε ανοιχτοί και ενημερωμένοι.

  Αιγόκερως: Με τη σημερινή αστρική ενέργεια, μπορεί να καταλήξετε να πείτε κάτι στον αγαπημένο σας που θεωρεί ότι είναι πολύ βλαβερό. Είτε ήταν σκόπιμο είτε όχι, θα ήταν ίσως καλύτερο να ανακαλύψετε την πραγματική αιτία παρά να τον αφήσετε να αποσυρθεί. Οτιδήποτε μπορεί να έχει προκαλέσει το ξέσπασμά σας μπορεί να θεραπευτεί με ειλικρίνεια. Απλά πρέπει να έχετε τη σωστή προοπτική για ολόκληρη την κατάσταση.

  Υδροχόος: Μπορείτε είτε να επιλέξετε να χτίσετε ακόμη ψηλότερα τείχη γύρω σας, ή μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε ότι κάτι τέτοιο δεν βοηθά καθόλου στην οικοδόμηση καλής επικοινωνίας εντός της τρέχουσας σχέσης σας. Οι τρέχουσες πλανητικές ενέργειες σας παρουσιάζουν την επιλογή να κρατήσετε συγκεκριμένες μνησικακίες, ή, με το πνεύμα της πραγματικής αγάπης, να τα αφήσετε και να εστιάσετε στην οικοδόμηση μιας σταθερής γέφυρας ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας.

  Ιχθύες: Η τρέχουσα πτυχή στο παιχνίδι δείχνει ότι μπορεί να έχετε δυσκολία στην επίτευξη συμφωνίας με τον αγαπημένο σας σήμερα. Και οι δύο έχετε διαφορετικές ιδέες και συναισθήματα σχετικά με το τι θα ήταν καλό για εσάς και δεν μπορείτε αυτήν τη στιγμή να δείτε τα μάτια. Εάν μπορείτε και οι δύο να αφήσετε την ανάγκη να είναι σωστές και να στοχεύσετε πραγματικά στην πρόοδο, τότε αυτό είναι δυνατό μέσω μιας πραγματικής συνομιλίας από καρδιά σε καρδιά.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 16 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη φεύγει από τον Ταύρο νωρίς σήμερα, μπαίνοντας στους Δίδυμους στις 1:19 π.μ. Με...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 16/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η ονειρική, φανταστική φύση...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 16 Ιουλίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Είναι η μεγάλη σας αίσθηση...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/07/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 15 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στο ζώδιο του Ταύρου. Ενώ η ανάγκη να νιώσετε...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 15/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Θα έχετε μια καλή...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project