• Zaxos

  Zaxos
 • Οικονομικά: Προβλέψεις για 28/06/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

  Κριός: Είναι όλα καινούργια και αγκαλιάζετε την αλλαγή γύρω σας με ενθουσιασμό. Το αν αυτό μεταφράζεται σε χρήματα παραμένει να δείτε, αλλά χτυπάτε για τις χαμένες ευκαιρίες.

  Ταύρος: Η έρευνα έχει αποκτήσει ένα εντελώς νέο νόημα. Δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να ρίξετε τα χρήματά σας, ή να τα πετάξετε, για αυτό το θέμα. Από μεγάλα αντικείμενα εισιτηρίων έως και παντοπωλεία, φροντίστε να κάνετε αγορές.

  Δίδυμοι: Φοράτε τις ελπίδες και τις ευχές σας στο μανίκι σας για να το δουν όλοι, από φίλους μέχρι αγνώστους. Αυτό είναι εντάξει, γιατί ένας γνωστός μπορεί να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση χωρίς να χρειάζεται καν να ρωτήσετε.

  Καρκίνος: Η διάθεση θα φλέγεται σήμερα και πιθανότατα κάποιου αλλου. Πάρτε το χρόνο σας και επιλέξτε προσεκτικά τις λέξεις σας. Είναι αυτονόητο, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί συζητώντας για χρήματα.

  Λέων: Βάζετε ένα θετικό πρόσημο σε όλα, και ακόμη και αρρωσταίνετε από την ηλιόλουστη πλευρά του δρόμου. Αντιμετωπίστε το: Το να έχετε χρήματα είναι καλύτερο από το να μην το έχετε. Τώρα που επιστρέφετε στον πλανήτη Γη, απασχοληθείτε.

  Παρθένος: Έχετε ξεπεράσει το δρόμο και τώρα έχετε πολλά να περάσετε. Τα ζητήματα χρημάτων είναι τα πιο ακανθώδη. Πάρτε το χρόνο σας και περπατήστε προσεκτικά. Δεν έχετε αρκετούς πόρους για να διακινδυνεύσετε να χάσετε ή ακόμα και να μοιραστείτε.

  Ζυγός: Σίγουρα, το να είστε εγωιστές είναι κακό, αλλά αν δεν έχετε αρκετά για εσάς, τότε η συμπεριφορά σας δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Δεν είναι καιρός για συζητήσεις, γιατί δεν έχετε πολλές επιλογές στο θέμα.

  Σκορπιός: Είστε έξω από αυτόν τον κόσμο, αλλά έτσι είναι ένας από τους φίλους σας. Όχι, δεν ήταν χωρισμένοι κατά τη γέννηση, απλώς απαντάτε σε πράγματα με έναν παράξενα παρόμοιο τρόπο. Θα μπορούσε να είναι ο νέος σας οικονομικός συνεργάτης; Αξίζει μια δοκιμή.

  Τοξότης: Μπορείτε να κάνετε πολλά και να διασκεδάσετε πολύ, αλλά απλά δεν μπορείτε να βρείτε χρήματα. Ετοιμαστείτε για διασκέδαση, γιατί τα οικονομικά είναι πιο μακριά, αν όχι στο στάδιο της προετοιμασίας.

  Αιγόκερως: Γιατί να ανησυχείτε, αρκεί να έχετε δίχτυ ασφαλείας κάποιου είδους; Η υπερβολή μπορεί να αναβληθεί, αρκεί να έχετε την οικονομική σας ασφάλεια και σταθερότητα. Εστιάστε στην κάλυψη των βασικών.

  Υδροχόος: Είναι αντίθετο, αλλά το να έχετε λιγότερα είναι το καλύτερο σε εσάς και δεν είστε μόνοι. Θα πρέπει να μπορείτε να αισθανθείτε μια νέα αίσθηση αλτρουισμού. Κάντε ό, τι μπορείτε για να συνεισφέρετε.

  Ιχθύες: Όταν ήσασταν πλήρεις, χάσατε σε μια ομίχλη, γεμάτη ψευδαισθήσεις. Τώρα που είστε κάτω από τα σύννεφα, θέλετε κάτι πραγματικό στη ζωή σας. Έχετε αρκετή εμπειρία με την πλαστή αξία.

  Αγχώνεστε για τα οικονομικά σας; Δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 16 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη φεύγει από τον Ταύρο νωρίς σήμερα, μπαίνοντας στους Δίδυμους στις 1:19 π.μ. Με...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 16/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η ονειρική, φανταστική φύση...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 16 Ιουλίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Είναι η μεγάλη σας αίσθηση...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/07/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 15 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στο ζώδιο του Ταύρου. Ενώ η ανάγκη να νιώσετε...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 15/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Θα έχετε μια καλή...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project