• Zaxos

  Zaxos
 • Αισθηματικές προβλέψεις: Ιούνιος 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο από την ομάδα του AstrakaiOneira.gr!

  Κριός: Πολλά είναι αυτά που θα μπορούσαν να συμβούν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου στον αισθηματικό τομέα, ειδικά με την έκλειψη της Σελήνης στις 5/6 στον άξονα Τοξότη- Διδύμων.
  Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί, αλλά ούτε και να ενδώσετε σε πειρασμούς που θα παρουσιαστούν μπροστά σας, καθώς οι επόμενες ημέρες θα σας φέρουν αντιμέρωπους με τις συνέπειες των πράξεών σας.
  Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε θέματα επικοινωνίας λόγω απόστασης, καταφέρνετε τελικά να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε τα όποια ζητήματα προκύπτουν.
  Η δεύτερη έκλειψη στις 21/6 είναι ηλιακή στις αρχές του Καρκίνου. Η έκλειψη αυτή σας προτρέπει να εκφράσετε σωστά τα συναισθήματά σας, είτε είστε σε σχέση, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία.
  Οι τελευταίες μέρες του μήνα προβλέπονται ιδιαίτερα σημαντικές για την αισθηματική σας ζωή, τη διάθεση που έχετε για συντροφικότητα αλλά και για νέες περιπέτειες, στα όρια της κοινωνικής σας δραστηριότητας.

  Ταύρος: Ο Ιούνιος θα έχει σημαντικό λόγο στις αισθηματικές σας υποθέσεις και τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Ευνοείστε όσοι από εσάς αποφύγετε την εγωιστική συμπεριφορά και όσοι είστε διατεθειμένοι να κάνετε τις απαραίτητες και έξυπνες παραχωρήσεις προς όφελος της συναισθηματικής σας ισορροπίας και της εξέλιξης.
  Η έκλειψη Σελήνης στις 5/6 στον άξονα Τοξότη- Διδύμων έχει την ικανότητα να παραπλανήσει τους αδέσμευτους και να δώσει τις λάθος εντυπώσεις, από ένα τυχαίο περιστατικό ή από μία πρόσκαιρη γνωριμία.
  Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων βοηθά να είστε ουσιαστικοί στην επικοινωνία και αρκετά διπλωμάτες την κατάλληλη στιγμή. Η έκλειψη Ηλίου στις αρχές του Καρκίνου στις 21/6 ορίζει ένα διάστημα με πολλά κοινωνικά ενδιαφέροντα, αλλαγές του τρόπου ζωής, μεγαλύτερη αισιοδοξία και προσοχή για το μέλλον. Θα πρέπει να δώσετε τώρα σημασία στην οικογένεια, στις ανάγκες και στις ελλείψεις της, και να υποστηρίξετε μια συλλογική προσπάθεια που έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

  Δίδυμοι: Με την Αφροδίτη, ανάδρομη, στο ζώδιό σας έως τις 25/6, παραμένετε αισιόδοξοι και τολμηροί στον αισθηματικό τομέα, αλλά παράλληλα σας υπενθυμίζει τις δυσκολίες που προηγήθηκαν, θέτοντας διλήμματα τα οποία δεν μπορείτε να παραβλέψετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, λήγοντας μια σχέση που δεν λειτούργησε ή τη θεωρήσατε ιδιαίτερα καταπιεστική για τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σας.
  Η έκλειψη Σελήνης στις 5/6 στον άξονά σας με τον Τοξότη εμποδίζει την ολοκλήρωση νέων γνωριμιών ή μειώνει κατά πολύ τον ενθουσιασμό σας. Επίσης, η κοινωνική σας ζωή ταλαιπωρείται λίγο, όπως και η έκφραση των ταλέντων σας, αν και μερικούς σας απελευθερώνει από κάθε είδους υποχρεώσεις, ιδιαίτερα αν επιθυμείτε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας ή να ταξιδέψετε.
  Η έκλειψη Ηλίου στις αρχές του Καρκίνου, στις 21/6, θα φέρει κάποιες μικρές ανατροπές και καλό θα ήταν να ακολουθήσετε το ρεύμα σε ό,τι αλλάζει. Υπάρχει τρόπος να χαρείτε το παρόν, αλλά και να αισιοδοξείτε για το μέλλον, κάνοντας την απαραίτητη υπομονή.

  Καρκίνος: Αυτόν τον μήνα θα σας απασχολήσει έντονα ο γάμος ή η διάθεση που έχετε για κάτι πιο μόνιμο, κυρίως λόγω όσων πρέπει να ασχοληθείτε επειδή καθυστέρησαν με τους πρόσφατους περιορισμούς. Φροντίστε να είστε συγκαταβατικοί με τις ανάγκες του συντρόφου σας, ρεαλιστές με τον εαυτό σας και ανεπηρέαστοι από τις γνώμες τρίτων. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να υποστηρίξετε με τρόπο τις μυστικές σας σχέσεις ή διαθέσεις. Κάποιοι άλλοι μπορεί να θελήσετε να αναπληρώσετε την απουσία ενός συντρόφου μέσω μιας καλλιτεχνικής έκφρασης ή με την αφοσίωσή σας σε έναν κοινωνικό σκοπό. Το ένστικτό σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επιλογές σας, τόσο στις νέες γνωριμίες, όσο και στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
  Οι εκλείψεις του Ιουνίου, αυτή της Σελήνης στις 5/6 στον άξονα Τοξότη- Διδύμων και κυρίως του Ήλιου στις 21/6 στις αρχές του ζωδίου σας, επηρεάζουν ή μπορεί και να αλλάξουν εντελώς το σκηνικό της αισθηματικής σας ζωής, γι’ αυτό πρέπει να είστε προνοητικοί, υπομονετικοί και προσεκτικοί.

  Λέων: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην ανοίξετε νέα μέτωπα στην αισθηματική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί αν αλλάξετε τακτική, όσον αφορά στην προσέγγιση ενός σοβαρού ζητήματα, που δημιουργεί πικρία και εμπόδια στη σχέση με το σύντροφό σας. Ό,τι έχει προηγηθεί σας προσέφερε ένα σχετικό άλλοθι, ώστε να μην έρθετε αντιμέτωποι με ό,τι προσπαθούσατε να αποφύγετε.
  Οι οριστικές λύσεις δεν ευνοούνται αυτόν τον μήνα, οπότε θα πρέπει να βρείτε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων.
  Οι αδέσμευτοι, παρά τις θετικές προκλήσεις του περιβάλλοντός σας, θα δυσκολευτείτε αρκετά να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για κάποιον άνθρωπο και αυτό θα συμβεί λόγω ακατάλληλων συγκυριών και περιστάσεων.
  Η έκλειψη Σελήνης στις 5/6 στον άξονα Τοξότη- Διδύμων και η έκλειψη Ηλίου στις 21/6 στις αρχές του Καρκίνου θα σας ταλαιπωρήσουν με οικογενειακές υποθέσεις, ενώ εντείνουν τη συνειδητοποίηση την ανάγκης για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωή, ενώ -με κάποιον ανεξήγητο τρόπο για εσάς- ενισχύουν τα σχέδιά σας και ευνοούν τη συμπεριφορά σας απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα.

  Παρθένος: Όσο δεν είστε ξεκάθαροι με το μέσα σας και όσο εξακολουθείτε να παραβαίνετε τα όριά σας, τόσο θα ταλαιπωρείστε συναισθηματικά. Οι μέσες λύσεις δεν σας εξυπηρετούν, όσο χρόνο κι αν νομίζετε ότι κερδίζετε. Άλλωστε, αυτό το βιώσατε και με τα περιοριστικά μέτρα που προηγήθηκαν και επηρέασαν τον ψυχισμό σας. Πάρτε αποφάσεις και ελευθερωθείτε από ό,τι σας πιέζει. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε με την διαπίστωση ότι η εμπλοκή σε όλα ήταν μια καθαρά δική σας ανασφάλεια. Φυσικά και δεν θα περάσετε από το ένα άκρο στο άλλο ούτε θα αλλάξετε τελείως την αισθηματική σας ζωή.
  Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, ανάδρομη έως τις 25/6, σας βοηθά να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που προηγήθηκε στα αισθηματικά σας. Οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε τις επιλογές σας και να φροντίστε να τηρήσετε τις αποφάσεις σας. Μέσα από ιδιαίτερες εξελίξεις, συναντήσεις, υποχωρήσεις και έξυπνους συμβιβασμούς, έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε περισσότερα από όσα πιστεύετε.
  Οι αδέσμευτοι αρκεστείτε σε όσα σας συμβαίνουν περιστασιακά και μην βιάζεστε να δεσμευτείτε.

   

  Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα; Θα κάνει κάποια κίνηση το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει; Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

  Ζυγός: Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου απαιτεί προσοχή στις σχέσεις που πρέπει να κρατηθούν μυστικές ή σε οτιδήποτε αφορά σε αποφάσεις οι οποίες δεν πρέπει να ανακοινωθούν.
  Η σεληνιακή έκλειψη στις 5/6 στον άξονα Τοξότη- Διδύμων, σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, δείχνει ότι η πίεση στον αισθηματικό τομέα αυξάνεται και χρειάζεται να εκτονωθεί με οποιονδήποτε τρόπο εσείς αποφασίσετε. Αργότερα, επικρατεί μια φαινομενική ηρεμία και ομαλότητα, αν και όσοι έχετε υποστεί φθορές και απογοητεύσεις στα αισθηματικά, θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να ξεχάσετε ό,τι σας έχει στεναχωρήσει.
  Οι αδέσμευτοι καλείστε να εκμεταλλευτείτε το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων, αλλά να είστε προσεκτικοί, καθώς η έκλειψη Ηλίου στις 21/6 στις αρχές του Καρκίνου σάς αποτρέπει από το να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ή να περάσετε όμορφα στις εξόδους σας.
  Τέλος, η οικογένεια θα σας στηρίξει όταν το έχετε ανάγκη, ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Οι περισσότεροι από εσάς, όμως, παραμένετε επιφυλακτικοί και προβληματισμένοι από όσα προηγήθηκαν και όσα επηρεάσαν τον τρόπο ζωής σας.

  Σκορπιός: Οι εκλείψεις του μήνα δεν ευνοούν θέματα γάμου και δεσμεύσεων. Σας δίνουν όμως τη δυνατότητα να λύσετε παρεξηγήσεις, να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να είστε πιο ουσιαστικοί στις αποφάσεις σας. Σκεφτείτε πώς θέλετε να είστε στο μέλλον και να βρείτε τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Χρειάζεται να είστε σοβαροί, με κίνητρα και αποφασιστικότητα για να δημιουργήσετε όλα όσα θέλετε.
  Η Αφροδίτη, σε ανάδρομη πορεία έως τις 25/6, στο ζώδιο των Διδύμων και ο Κρόνος από τον Υδροχόο ορισμένες φορές δεν σας βοηθούν να έχετε καλύτερες κοινωνικές σχέσεις ούτε να αναλάβετε έναν μεγάλο σκοπό για τρίτους ή για να αποκτήσετε νέους φίλους.
  Για ορισμένους από εσάς, μια επανασύνδεση με το παρελθόν θεωρείται πιθανή, ιδιαίτερα αν αυτυή η σχέση διεκόπη λόγω συνθηκών και απόστασης.
  Επίσης, μια σχέση οικονομικού οφέλους βρίσκεται σε εξέλιξη αυτόν τον καιρό και πρέπει να την υποστηρίξετε. Επομένως, επωφεληθείτε από την εμπειρία των πρόσφατων περιορισμών και υπερασπιστείτε καλύτερα τις επιδιώξεις σας.


  Τοξότης: Πολλές αναθεωρήσεις στον αισθηματικό τομέα θα έχει ο Ιούνιος για εσάς και όλα θα εξαρτηθούν από τις επιλογές που κάνατε τους προηγούμενους μήνες. Ό,τι λειτούργησε θετικά σας ενθαρρύνει να το βελτιώσετε ακόμα περισσότερο και να το εξελίξετε. Η οικογένεια θα βρεθεί αρκετές φορές στο προσκήνιο, ιδιαίτερα αν πρέπει να αποφασίσετε για θέματα που την αφορούν συνολικά.
  Η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο των Διδύμων έως τις 25/6, σε δύσκολη σχέση με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει αμφιβολίες στο περιβάλλον και αντιζηλίες στα αισθηματικά.
  Επίσης, οι εκλείψεις του μήνα -και ιδιαίτερα της Σελήνης στις 5/6 στον άξονά σας με τους Διδύμους- διατηρούν την ατμόσφαιρα ρευστή σε μια σχέση, καθώς δυσκολεύεστε εσείς να επιλέξετε ένα σταθερό σημείο αναφοράς.
  Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να συναναστραφείτε με ενδιαφέροντα πρόσωπα και να προκαλέσετε ζωηρές συζητήσεις. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή τον μήνα αυτό είναι οι σχέσεις μεταξύ πρώην συζύγων, ιδιαίτερα αν ο γάμος έληξε επεισοδιακά και αφήσε πίσω του κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες -σε θέματα περιουσίας και οικονομικά.


  Αιγόκερως: 
  Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο των Διδύμων έως τις 25/6, σας προτρέπει να ασχοληθείτε μεθοδικά με τα θέματα της σχέσηςς σας, να τακτοποιήσετε υποθέσεις, να συνεννοηθείτε πιο σωστά με το σύντροφό σας και γενικά να έχετε ένα ωφέλιμο διάστημα. Οι αδέσμευτοι περνάτε μια περίοδο που δεν σας ικανοποιεί τίποτα την πρώτη εβδομάδα του μήνα και από εσάς εξαρτάται ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε απέναντι στους άλλους.
  Οι έκλειψεις του Ιούνιου -της Σελήνης στις 5/6 και του Ήλιου στις 21/6- φέρνουν αλλαγές στο ερωτικό τοπίο, αναγκάζοντάς σας να είστε πιο επιφυλακτικοί, λιγότερο αντιδραστικοί σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική σας ζωή.
  Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, πάλι σας ταλαιπωρεί σε ζητήματα γάμου ή μακροχρόνιων σχέσεων, καθώς εμποδίζει με πολλούς τρόπους την υπεράσπιση του εατού σας ή της ικανοποίησής σας. Αυτές οι δοκιμασίες, όμως, σας βοηθούν να ξεκαθαρίσεττε κάποια πράγματα με τον εαυτό σας.


  Υδροχόος: Το να φιλτράρετε τα συναισθήματά σας θα ωφελούσε τη συμπεριφορά και τις επιδιώξεις σας. Το πρώτο δεκαήμερο πιέζεστε αρκετά από τις ανικανοποίητες επιθυμίες σας και τις περιστασιακές εντάσεις με τον σύντροφό σας.
  Φροντίστε να αφήσετε λίγο χρόνο για να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και τον τρόπο με τον οποίο θα τις υποστηρίξετε.
  Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σε ανάδρομη πορεία έως τις 25/6, παρατείνει το αδιέξοδο σε ένα συναισθηματικό σας πρόβλημα, καθώς δεν μπορείτε να το χειριστείτε όπως σας βολεύει.
  Οι αδέσμευτοι έχετε ευρύ πεδίο δράσης, καθώς αυξάνεται η κοινωνική σας δραστηριότητα. Φροντίστε να πείτε αυτά που θέλετε με τέτοιο τρόπο ώστε να καθησυχάζετε ο σύντροφός ασας. Αν δεν θέλετε να μιλήσεττε, μπορείτε με την ανάλογη συμπεριφορά να ξεπεράσετε δύσκολες περιστάσεις, είτε αυτές εξελίσσονται στο άμεσο περιβάλλον σας, είτε αφορούν σε κάποιες άλλες σκοπιμότητες και συνθήκες, τις οποίες σας έχουν επιβάλει.


  Ιχθύες: 
  Μπορείτε να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να τακτοποιήσετε τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέροου του Ιουνίου. Αποφύγετε να δώσετε υπερβολική σημασία σε ζητήματα που σας ενοχλούν, αλλά εξετάστε για ποιο λόγο έχουν προκληθεί. Η πιθανότητερη απάντηση είναι ότι κεντρίζουν τις ανασφάλειες, τόσο τις δικές σας, όσο και του συντρόφου σας. Προσεγγίστε, λοιπόν, τα αντίστοιχα θέματα με θετική οπτική και θα διαπιστώσετε ότι τις περισσότερες φορές μεγαλοποιήθηκε κάτι άδικα.
  Οι εκλείψεις του μήνα και η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους έως τις 25/6 δυσκολεύουν τον αισθηματικό τομέα και ζητήματα επικοινωνίας, επηρεάζοντας περισσότερο τους αδέσμευτους ή όσους διατηρούην μυστική σχέση για αρκετό καιρό. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, την έκφραση των συναισθημάτων σας αλλά και τις προκλήσεις που σας απευθύνονται. Αν είστε αντικειμενικοί, τότε θα έχετε πολλά περιθώρια βελτίωσης μιας σχέσης και αποφυγής κάποιας ταλαιπωρίας.


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 13 Ιουλίου 2020

  Το φεγγάρι συνεχίζει να διασχίζει το ζώδιο του δυναμικού, καινοτόμου Κριού έως τις 1:34 μ.μ.,...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 13 Ιουλίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η τρέχουσα πλανητική ευθυγράμμιση σημαίνει...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 13/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η σκέψη σας είναι...

  Ημερήσιες προβλέψεις 13/07/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 12/07/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 12 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του δυναμικού Κριού. Ενώ αυτή η διαμετακόμιση στη...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project