• Zaxos

  Zaxos
 • Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 27 Μαΐου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

  Κριός: Η σημερινή πλανητική διαμόρφωση υπονοεί ότι έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις θεωρίες σας για αυτό το πολύ ελκυστικό άτομο. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα ασκήσετε πίεση για να προχωρήσετε σε κάτι παραπάνω ή όχι. Το κλειδί για τη σωστή επιλογή έγκειται στις δυνατότητες συνομιλίας σας και στην ικανότητά σας να εκτιμάτε ακριβώς πώς βρίσκεται γόνιμο έδαφος με μερικές καλά επιλεγμένες λέξεις.

  Ταύρος: Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να προσπαθήσετε να συνδεθείτε με αυτούς που μπορεί να έχουν κάποιες νέες ιδέες για να μοιραστούν μαζί σας. Η ουράνια ενέργεια δείχνει ότι μια συγκεκριμένη εικονική συνάντηση μπορεί να σας εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, καθώς έχουν τόσο μεγάλο εύρος γνώσεων, καθώς και πολλά άλλα ελκυστικά χαρακτηριστικά. Η έξυπνη συνομιλία είναι ο τρόπος για να σημειώσετε γρήγορη και σίγουρη πρόοδο.

  Δίδυμοι: Οι τρέχουσες πλανητικές ενέργειες βοηθούν στην οικοδόμηση μιας γέφυρας ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να μην είχατε πολλές πιθανότητες να μιλήσετε και πιθανώς να θαυμάζετε ο ένας τον άλλον από απόσταση. Ωστόσο, με τις ευλογίες του Έρωτα, θα μπορούσατε κάλλιστα να πάρετε περισσότερα από όσα διαπραγματευτήκατε, και σίγουρα δεν θα παραπονεθείτε.

  Καρκίνος: Μερικές φορές είναι δυνατό να συνδεθείτε με κάποιον με τον οποίο ξέρετε ότι θα το κάνετε αμέσως. Με την τρέχουσα πτυχή στο παιχνίδι, θα μπορούσατε να έχετε μια τέτοια εμπειρία όταν ξοδεύετε πολύ χρόνο στα κοινωνικά μέσα σήμερα. Ένα άτομο ειδικότερα θα ξεχωρίζει από το πλήθος, και θα σας αρέσει πολύ, πάρα πολύ. Εμπιστευτείτε τα βαθύτερα ένστικτά σας και δείτε πού πηγαίνει.

  Λέων: Οι σημερινές πλανητικές ενέργειες μπορεί να μην παρέχουν τη συναισθηματική διέγερση που χρειάζεστε για μια ρομαντική σχέση, αλλά τουλάχιστον θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς λειτουργεί ο τωρινός σας σύντροφος. Οι συνομιλίες που έχετε μπορεί να σας οδηγήσουν σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες περιοχές, και σίγουρα σε αυτές που δεν είχατε εξετάσει προηγουμένως. Σίγουρα θα σας δοθεί πολύ τροφή για σκέψη.

  Παρθένος: Δεν είναι τόσο πολύς χρόνος πάθους, αλλά περισσότερο μια ευκαιρία να ξεκινήσετε συνομιλία και να κάνετε συγκεκριμένες διακριτικές ερωτήσεις για όποιον τυχαίνει να σας ενδιαφέρει. Η τρέχουσα αστρική ενέργεια ενθαρρύνει την επικοινωνία παντού. Εάν είστε ήδη σε μια σταθερή σχέση, τότε αυτό θα το ζωντανέψει. Αν ψάχνετε για αγάπη – θα περάσετε υπέροχα να γνωρίσετε κάποιο νέο πρόσωπο!

  Ζυγός: Οι πλανητικές ενέργειες σάς ενθαρρύνουν να εστιάζετε λιγότερο στην προσπάθεια να προσελκύσετε ένα συγκεκριμένο άτομο επισημαίνοντας την καλή σας εμφάνιση και την τέλεια φιγούρα σας, και περισσότερο αναπτύσσοντας ένα πιο εκτεταμένο φάσμα ενδιαφερόντων. Αυτό θα σήμαινε ότι μπορείτε να μιλήσετε για μια ολόκληρη ποικιλία ζητημάτων που στο παρελθόν μπορεί να έχουν σημασία για εσάς. Αν ψάχνετε για αγάπη, τότε τροφοδοτήστε το μυαλό σας και ουσιαστικά κοινωνικοποιήστε.

  Σκορπιός: Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν σήμερα, με την τρέχουσα πτυχή στο παιχνίδι. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καθιέρωση επικοινωνίας με όλα τα είδη ανθρώπων και για σημαντική πρόοδο σε ορισμένες άλλες σχέσεις. Εάν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, τότε αυτό θα αυξήσει τον κύκλο των φίλων σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, τότε αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη πτυχή, καθώς οι άλλοι είναι πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο.

  Τοξότης: Η τρέχουσα αστρική διαμόρφωση υποδηλώνει ότι υπάρχει μια λίγο πιο διανοητική στάση αυτήν τη στιγμή, και τυχόν οικείες συνομιλίες που έχετε θα επικεντρωθούν στη συζήτηση των πιο πρόσφατων και πιο καυτών θεμάτων, τα οποία θα περιλαμβάνουν επίσης αρκετό κουτσομπολιό. Αν ψάχνετε για αγάπη, τότε κερδίζει το ελαφρύ και εύκολο άγγιγμα. Μην εκνευρίζεστε αμέσως, καθώς αυτό θα μπορούσε να απομακρύνει αυτό το υπέροχο άτομο.

  Αιγόκερως: Εάν σχεδιάζετε ένα εικονικό ραντεβού απόψε, τότε μπορεί να ανησυχείτε ότι φαίνεται λίγο ήσυχο, ή πολύ γλυκό και ευάερο για να είναι αληθινό, και μάλλον μπορεί. Η τρέχουσα αλληλεπίδραση ουράνιων ενεργειών μπορεί να μην ενθαρρύνει την πιο παθιασμένη συνομιλία που είχατε ποτέ, αλλά αν του δώσετε χρόνο θα μπορούσατε να βρεθείτε ερωτευμένοι. Πηγαίνετε χαλαρά – το κάνει εύκολα.

  Υδροχόος: Η σημερινή ουράνια ενέργεια σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε, χωρίς να “αγοράσετε”. Εάν υπάρχει κάποιος που έχετε παρακολουθήσει εδώ και αρκετό καιρό, τότε θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε μαζί του και να μάθετε πολλά. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να προχωρήσετε ή να επιδιώξετε άλλο αντικείμενο επιθυμίας.

  Ιχθύες: Θα απολαύσετε την ενέργεια που προκύπτει από τη σημερινή πλανητική ευθυγράμμιση. Ενθαρρύνει την κοινωνικοποίηση με όποιο τρόπο είναι δυνατόν, και έτσι θα ήταν η ιδανική στιγμή για τη διοργάνωση οποιωνδήποτε εκδηλώσεων που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας. Η αγάπη μπορεί να μην σας ξεπεράσει με μια τολμηρή χειρονομία παράδοσης, αλλά θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι μια συνομιλία συγκεκριμένα σας κάνει να είστε λίγο αδύναμοι στα γόνατα και σας αφήνει πρόθυμους να μάθετε περισσότερα.

   

  Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 13 Ιουλίου 2020

  Το φεγγάρι συνεχίζει να διασχίζει το ζώδιο του δυναμικού, καινοτόμου Κριού έως τις 1:34 μ.μ.,...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 13 Ιουλίου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η τρέχουσα πλανητική ευθυγράμμιση σημαίνει...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 13/07/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Η σκέψη σας είναι...

  Ημερήσιες προβλέψεις 13/07/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 12/07/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 12 Ιουλίου 2020

  Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο του δυναμικού Κριού. Ενώ αυτή η διαμετακόμιση στη...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project