• Zaxos

  Zaxos
 • Τα αστρολογικά γεγονότα στις 4 Απριλίου 2020

  Ο Δίας ευθυγραμμίζεται σήμερα με τον Πλούτωνα, τροφοδοτώντας την επιθυμία για κοινά συμφέροντα ή για να αντιμετωπίσετε μια πρόκληση, καθώς προσπαθείτε για μεγαλύτερη σημασία. Αυτή η μακροπρόθεσμη επιρροή θα επαναληφθεί τον Ιούνιο όταν ο Δίας και ο Πλούτωνας είναι ανάδρμοι και αργότερα, όταν και οι δύο είναι σε ορθή πορεία, τον Νοέμβριο. Μπορεί να είναι ένας φιλόδοξος χρόνος, όταν η επιθυμία για επιτυχία και ανάπτυξη είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

  Μία από τις πιο θετικές χρήσεις αυτής της διέλευσης είναι η προσπάθεια να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Μπορεί να λύσετε ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό ή να αξιοποιήσετε έναν πόρο που προηγουμένως ήταν κρυμμένος. Οι κοινωνικοί ή υλικοί στόχοι μπορεί να επικεντρωθούν και η μεταρρύθμιση θα μπορούσε να καταστεί ισχυρή τώρα. Η πίστη σας μπορεί να ξαναγεννηθεί ή να αναπτυχθεί περαιτέρω. Μπορεί να αποφασίσετε να επενδύσετε το χρόνο και την ενέργεια σας (και ενδεχομένως τα χρήματα) σε ένα φιλόδοξο νέο έργο. Πρέπει να επωφεληθείτε από την αυξημένη κίνηση που φέρνει αυτή η διαμετακόμιση, αλλά να αποφύγετε τις τάσεις προς την αυτοπεποίθηση, την υπερβολή και την εμμονή. Η αυξημένη επιρροή, η πίστη και η διορατικότητα είναι θέματα.

  Επίσης σήμερα, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο στον Κρόνο και είναι χρήσιμο για να διαλέξετε τα συναισθήματά σας. Έχετε πλησιάσει την αγάπη, τις σχέσεις, τα χρήματα ή την απόλαυση θέματος με έναν πιο ώριμο, υπεύθυνο και επίπεδο-επικεφαλής τρόπο. Είναι μια καλή μέρα για τη σταθεροποίηση των σχέσεων, καθώς και για την απόδειξη της αγάπης μας μέσω πρακτικής υποστήριξης, εξυπηρέτησης και δείχνει πίστη. Αυτή η επιρροή σας θυμίζει την αξία της σταθερότητας και της αξιοπιστίας. Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που απολαμβάνετε τις ευθύνες, την εργασία ή τα καθήκοντά σας περισσότερο από το συνηθισμένο, ένα θέμα που ενισχύεται από τον συνδυασμό του Δία-Πλούτωνα στον υπεύθυνο Αιγόκερω.

  Ωστόσο, μια όψη Ερμή- Ουρανού εισάγει μερικές εκπλήξεις ή διασκορπισμένες επικοινωνίες και αδιαμόρφωτες ιδέες μέσα στην ημέρα. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της με το σίγουρο Λέοντα μέχρι τις 5:19 μ.μ. όταν εισέρχεται στη σταθερή Παρθένο.

  Η Σελήνη συνεχίζει την κενή περίοδο μέχρι τις 17:19 μ.μ. EDT σήμερα, όταν εισέρχεται στην Παρθένο.

  Ο Δίας σε 24 ° Αιγόκερως 53 ‘σχηματίζει μια σύνδεση με τον Πλούτωνα στις 24 ° Αιγόκερω 53’ , σήμερα 4 Απριλίου 2020. Πρόκειται για την πρώτη σε ένα σύνολο τριών.

  Με αυτή τη μακροπρόθεσμη πτυχή, η αυξανόμενη ανάγκη κοινών συμφερόντων με άλλους, καθώς και για περιπετειώδεις ή επικίνδυνες επιχειρήσεις, είναι μαζί σας τώρα καθώς προσπαθείτε για περισσότερη προσωπική σημασία. Τα οφέλη μπορούν τώρα να γίνουν μέσω των αρχών ή της κυβέρνησης. Μπορεί να είναι μια εποχή προσωπικής ανάπτυξης και επέκτασης. Αυτή μπορεί να είναι μια φιλόδοξη περίοδος όταν η επιθυμία για επιτυχία είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Η ικανότητα να κυριαρχεί ή να πείθει μπορεί να ενισχυθεί.

  Μία από τις πιο θετικές χρήσεις αυτής της διαμετακόμισης είναι η προσπάθεια να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Μπορεί να λύσετε ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό ή να αξιοποιήσετε έναν πόρο που προηγουμένως ήταν κρυμμένος. Οι κοινωνικοί ή υλικοί στόχοι μπορεί να επικεντρωθούν και η μεταρρύθμιση θα μπορούσε να γίνει τώρα. Η πίστη σας μπορεί να αναγεννηθεί ή να αναπτυχθεί έντονα τώρα. Μπορεί να αποφασίσετε να επενδύσετε το χρόνο και την ενέργεια σας (και ενδεχομένως τα χρήματα) σε ένα φιλόδοξο νέο έργο. Πρέπει να επωφεληθείτε από την αυξημένη κίνηση που φέρνει αυτή η διαμετακόμιση, αλλά να αποφύγετε τις τάσεις προς την αυτοπεποίθηση, την υπερβολή και την εμμονή. Αυτή η διαμετακόμιση γενικά ευνοεί τις μεγάλες επιχειρήσεις, τον νόμο, τις επιχορηγήσεις, τους φόρους, την εκπαίδευση και το εμπόριο. Αυξάνεται η επιρροή, η πίστη και η διορατικότητα.

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΑ- ΠΛΟΥΤΩΝΑ:
  1η: στις 4 Απριλίου 2020, στις 24 ° Αιγόκερως 53 ‘(πρώτη)

  2η: στις 30 Ιουνίου 2020, στις 24 ° Αιγόκερως 07’Rx

  3η: στις 12 Νοεμβρίου 2020, στις 22 ° Αιγόκερως 52 ‘(τελικό)

   

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 01/06/2020 έως 07/06/2020

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 30 Μαΐου 2020

  Σήμερα το πρωί, η Σελήνη της Παρθένου δημιουργεί τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Δίδυμους, φέρνοντας...

  Οικονομικά: Προβλέψεις για 30/05/2020

  Οι προβλέψεις του οικονομικού τομέα αναλυτικά για όλα τα ζώδια: Κριός: Τα πράγματα δείχνουν καλύτερα,...

  Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 30 Μαΐου 2020

  Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο: Κριός: Η τρέχουσα πλανητική ευθυγράμμιση σάς...

  Ημερήσιες προβλέψεις 30/05/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 29 Μαΐου 2020

  Καθώς το φεγγάρι μπαίνει στην Παρθένο σήμερα το πρωί, η ενέργεια μετατοπίζεται σε μια γήινη,...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project