• Zaxos

  Zaxos
 • Τα αστρολογικά γεγονότα στις 22 Μαρτίου 2020

  Ο Ερμής σχηματίζει σήμερα ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, ενθαρρύνοντας εναλλακτικές προσεγγίσεις και νέες ιδέες, καθώς και επιστημονική σκέψη. Η διαίσθηση είναι ισχυρή και οι ιδέες είναι γρήγορες και συναρπαστικές. Οι πρωτότυπες, δημιουργικές ιδέες έρχονται φυσικά. Μπορεί να επωφεληθείτε από αυτό με την επίλυση προβλημάτων με νέους, καινοτόμους τρόπους. Η μεταβολή της συνηθισμένης ρουτίνας σας μπορεί να είναι ιδιαίτερη ανταμείβοντας σας και οι ιδέες να το κάνουν σε αφθονία.

  Αργότερα σήμερα, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο στον Ποσειδώνα, ενθαρρύνοντάς σας να κόψετε κάποια ένταση. Ψάχνετε να δείτε το καλύτερο σε άτομα με αυτή τη διέλευση. Έχετε την τάση να προσεγγίζετε το ένα το άλλο πιο απαλά και ευαίσθητα από το συνηθισμένο με αυτή τη διέλευση. Τείνετε να βλέπετε πνευματικές διαστάσεις των σχέσεών σας και να αντιμετωπίζετε τους άλλους με αυξημένη συμπόνια. Αυτή η επιρροή σας ενθαρρύνει να ανοίξετε και να αγκαλιάσετε αγαπημένα συναισθήματα. Επίσης, σας απομακρύνει αρκετά από τα συναισθήματά σας ότι είστε λιγότερο κτητικοί. Η Σελήνη που περνά την ημέρα στους Ιχθείς ενισχύει αυτήν την ενέργεια.

  Ακόμα κι έτσι, η ένταση κτίζεται σε άλλους τομείς της ζωής σας καθώς ο Άρης προσεγγίζει μια σύνδεση με τον Πλούτωνα, ακριβώς αύριο το πρωί, αλλά επηρεάζοντας σήμερα. Μπορεί να βιώνετε έντονες επιθυμίες να αναλάβετε δράση σε μια υπόθεση, αλλά η ανυπομονησία ή η επιμονή μπορούν να σας οδηγήσουν σε εξέλιξη αν δεν είστε προσεκτικοί. Στην ιδανική περίπτωση, με αυτήν την ανάμικτη τσάντα από ενέργειες, ξέρετε πού να χαλαρώσετε και πού να εφαρμόσετε την πίεση για τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Η ευθυγράμμιση του Άρη-Πλούτωνα εμφανίζεται στο ζώδιό του Αιγόκερω – φιλόδοξη, αποφασισμένη ενέργεια για οικοδόμηση ή ανακατασκευή. Αυτή η ισχυρή πτυχή εμφανίζεται περίπου κάθε δύο χρόνια. Πρέπει επίσης να παρακολουθείτε για θαμμένα δυσαρέσκεια και θυμό που οδηγούν τις πράξεις μας και την τάση να αγνοείτε τη λογική. Ωστόσο, καλά διοχετευόμενη, αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει αυξημένη εστίαση και κίνητρο. Τολμάτε να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε και να λάβετε αποφασιστική δράση. Μπορεί να αναθεωρήσετ ή να ξανακτίσετε κάτι από το έδαφος, να σπάσετε κάτι για να ξεκινήσετε εκ νέου, ή ίσως να είστε αποφασισμένοι να βάλετε πίσω σας μια δύσκολη κατάσταση, ώστε να μπορέσετ να προχωρήσετε. Εντούτοις, ίσως είστε πολύ ισχυροί ή επιφυλακτικοί. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε για παραγκωνισμό μέχρι το σημείο εξάντλησης. Αυτή μπορεί να είναι μία καταναγκαστική στιγμή όταν οι αγώνες δύναμης είναι πιο πιθανοί. Μπορεί να δοκιμάσετε τα όρια. Θετικά, μπορεί να είναι μια εποχή που απολαμβάνετε μια ισχυρή αίσθηση σκοπιμότητας.

  Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 3 Απριλίου 2020

  Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους σήμερα, όπου θα...

  Ημερήσιες προβλέψεις 03/04/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα στις 2 Απριλίου 2020

  Η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμιση του Καρκίνου μέχρι τις 14.27μ.μ. όταν μπαίνει στον Λέοντα. Η...

  Ημερήσιες προβλέψεις 02/04/2020

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Τα αστρολογικά γεγονότα την 1η Απριλίου 2020

  Ο Ερμής σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο στον Κρόνο σήμερα το πρωί, και αργότερα ένα ημι-τετράγωνο στον...

  Ημερήσιες προβλέψεις 01/04/2020

  Καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία! Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα...
 • Eleftheriou

  Eleftheriou
 • Ourania

  Ourania
 • Stefanou

  Stefanou
 • Vitali

  Vitali
 • Razi

  Razi
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2020 - Web Design & Development by tcp.gr Project